2 gün oldu gecikeliama degerın az dglkı kac gun gecmıstı belkı gec dollenmedır
Evet bu ay göğüs agrim ilk defa çok hassaslasti 2.günüm gecikmeli ama 3.59 sonucun deilimHayirlisi olsun ins:) sizin belirti varmiydi
Hadi hayırlısı canım saglıklı olsunlarda tek beklerizyok cnmsen ıkı hafta bekle ben bekledm
benim de adetime 1 hafta kala 3.2 çıkmıştı ama bak şimdi 3aylık hamileyim canım sıfır çıkmadıkça şüpheli gebelik canımEvet bu ay göğüs agrim ilk defa çok hassaslasti 2.günüm gecikmeli ama 3.59 sonucun deilim
Umutlanıyorum sizler böle söyledikçe başka ne zaman kan werdiniz hamilelik öğrendinizbenim de adetime 1 hafta kala 3.2 çıkmıştı ama bak şimdi 3aylık hamileyim canım sıfır çıkmadıkça şüpheli gebelik canımbence hamilesin canımmm :)
Umutsuz değil canım şüpheli bence hamilesin artacak değerin bi kaç gün sonra tekrarla testi hadi bakalım inşaAllah :))Evet bu ay göğüs agrim ilk defa çok hassaslasti 2.günüm gecikmeli ama 3.59 sonucun deilim
Umutlanıyorum yine hüsranla biterse daha çocuk düşünmem 4-5 aycanım degerın dusuk degıl belkı gec dollenmedır sen salı gunu bır daha yap
Yarın gitsem artmış olur mu yoksa salı mı gideyim ne diyosunuz kızlarUmutsuz değil canım şüpheli bence hamilesin artacak değerin bi kaç gün sonra tekrarla testi hadi bakalım inşaAllah :))
5 gun sonra tekrarlamistim ben canim sen de persembe gunu yaptirabilirsin tekrar :))) hatta kadin dogumcudan randevu alUmutlanıyorum sizler böle söyledikçe başka ne zaman kan werdiniz hamilelik öğrendiniz
O kadar net diyosun5 gun sonra tekrarlamistim ben canim sen de persembe gunu yaptirabilirsin tekrar :))) hatta kadin dogumcudan randevu al)
icini ferah tut :)) bence hamilesin :))O kadar net diyosun
Salı gitt canimSalı kan aldırayım bidaha bakayım o zaman artış olmamışsa bidaha gitmem hayırlısı bakalım
Hadi hayırlısı canimKızlar bat 7 Mayıs ama sanki kasıklarıma iğne batırıyorlar gibi hayırlısı inşaAllah
İnşallah canım :)Hadi hayırlısı canim
Ben ilk sezeryan doğum yaptım ikincide öle olacak malesefPeki arkadaşlar hamile kalalım diye cabaladikve kaldık dogumlariniziiii sezeryanmi mormalmi istiyosunuz ben normal çok istiyorum ama dikisten tirsiyorum
sezeryanda ılk bır hafta ancak kendıne konsantre oluyon cocugu emzırsende tam butun olamıyrsun emzırırken agrılardan dolayıBen ilk sezeryan doğum yaptım ikincide öle olacak malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?