Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar adetime 1 gün kaldı tuvalete gittiğimde peçete ile silince Kocaman bi sarı akıntı geldi akıntının içinde bir çizgi kadar pembe kan vardı .. Adetmi olucam acaba ??

Ay ay inşallah
Çok sağol Can'ım benim
adetime 7 gün kala kahverengi lekelenmem olmuştu ama inatla test yapmadım inşallah adet olmam
kendini çok yorma canım ama bence test yapmalısın.. eğer hamileysen o lekelenmenden sonra böyle pembelik iyi olmayabilir canım önlem almakta fayda var :)

Peki arkadaşlar hamile kalalım diye cabaladikve kaldık dogumlariniziiii sezeryanmi mormalmi istiyosunuz ben normal çok istiyorum ama dikisten tirsiyorum
Ay bende onları araştırıyorum hep..dikiş beni de korkutuyor.ben bi de vajinismus atlattim daha önce bu nedenle de korkum var malesef

Ay bende onları araştırıyorum hep..dikiş beni de korkutuyor.ben bi de vajinismus atlattim daha önce bu nedenle de korkum var malesef
Canım ben bir cesarete geldim ve doğum visyosu izledimmmm doğum en fazla taş catlasinyarim saat sürüyor ve en önemlisi kafasının çıkması zaten o çıktıktan sonra gerisi hemen geliyor dikiş hakkinda da ben iğne yaptirilip uyusturuldugunu biliyorum şu var hakkaten normal doğum çok güzel anında çocuğun sana veriliyor kucağında duruyorrr ama sezeryanda daha sonra çocuğunu alıyorsun ben herşeye rağmen normal istiyorum

Ben de normal istiyorum sıkıntı çıkmazsa inşallah.çünkü ben gebelikten önce doktora gitmiştim vajina dan muayene olamadım ondan korkuyorum

kendini çok yorma canım ama bence test yapmalısın.. eğer hamileysen o lekelenmenden sonra böyle pembelik iyi olmayabilir canım önlem almakta fayda var :)

Ah şu iki gündür Nasıl yoruldum anlatamam 4 saat hiç oturmadan ayakta kaldım ve akşama kadar koşuşturdum bugün ise ful temizlik yine koşuşturmaca
Eğer varsa Rabbim sen koru

Bizi
Cok tesekkur ederim canim amin Allah hepimizin gonlune gore versin besinci ayim bu yatip kalkip dua ediyorum zaten insallah bu ay olur
Bizim 2 yildan sonra oldu canim. Hic merak etme. Olur. Doktorlar bile 1 yildan once tedaviye baslamiyor. Biz tedavi surecine baslamak uzereyken kendiliginden oldu. Bu devirde her seyin bir tedavisi var.

Peki arkadaşlar hamile kalalım diye cabaladikve kaldık dogumlariniziiii sezeryanmi mormalmi istiyosunuz ben normal çok istiyorum ama dikisten tirsiyorum

Ben ilk doğumumu sezaryen oldum.. her şey normal gitmişti aslında sonuna kadar normaldi de ama benim karnımda aniden sertleşme oldu ve doktora gittim acilen eş çürüme yapmıştı 5 noktadan ertesi gün hemen ameliyata alındım. O sebepten 2. Mecburen olursa yine sezaryen olur. Zaten ilkinde doğum sancısı da yoktu çatıda açılmada.. bunları düşünmek için çok erken. Doktor gerekeni zamanı geldiğinde söylüyor.. benim oğlum 25. Haftada döndü 32. Haftada da kanala yerleşmeye başlamıştı. Kafasını göremiyorduk artık usg de .. ama işte 38+1 de aldım kucağıma :) biraz tombiktik kafa çeperimiz de büyüktü. Suni sancıyla normali yaptırmak istemedi parçalanırım diye.. çünkü bende o zamanlar 114 ile doğuma gitmiştim ve tansiyon sorunum vardı. İnşallah doğumlarınız rahat geçer kızlar normal de olsa sezaryen de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…