- 17 Şubat 2016
- 121
- 57
- 13
- 33
Haklisin canim inaniyorum elbet bigun olacak ama iste sabirsizlaniyo insan anne olmak icin birde esim istemiyodu cocuk daha zamani var diye zor ikna ettim tekrar vazgecer flan diye tedirginimde karmasik biraz yaniBizi
Bizim 2 yildan sonra oldu canim. Hic merak etme. Olur. Doktorlar bile 1 yildan once tedaviye baslamiyor. Biz tedavi surecine baslamak uzereyken kendiliginden oldu. Bu devirde her seyin bir tedavisi var.
Evettt 6 hafta benimde cikiyor. Oh beee doktor nazlanip soylemesin ama biz ogreniriz kac haftalik oldugumuzu boyleBizde gelen velilere cocuklarin durumunu soyleneyelim o zaman bu is boyle devam ediyosa haftaya baskasina gidecem kalp atisina. Bide kac haftalik oldugunu ogrenmek icin kese boyutuna 30 ekleyip 7ye bölüyormuşuz. Ben yaptim 6 hafta cikti seninde 6 haftadir
bana birşsey vermedi, okadar dedim ağrıdan duramıyorum çok ağrım var diye kime dedimCanim benim de surekli bir agrim var. O yuzden doktor progesteron verdi. Dedigin gibi uzaninca da geciyor. İnsallah bir an once gecer bu agrilarimiz.
Bazı doktorlar cidden sinir bozucu. .hangi sehirdesinizbana birşsey vermedi, okadar dedim ağrıdan duramıyorum çok ağrım var diye kime dedimnormal deyip deyip duruyo adam
izmirdeyim cnm. doktor çok ama iyi ve anlayışlı olanını bulmak zorBazı doktorlar cidden sinir bozucu. .hangi sehirdesiniz
ınsanlah cnm ınsanlah allah herkese kolaylık versnBen ilk doğumumu sezaryen oldum.. her şey normal gitmişti aslında sonuna kadar normaldi de ama benim karnımda aniden sertleşme oldu ve doktora gittim acilen eş çürüme yapmıştı 5 noktadan ertesi gün hemen ameliyata alındım. O sebepten 2. Mecburen olursa yine sezaryen olur. Zaten ilkinde doğum sancısı da yoktu çatıda açılmada.. bunları düşünmek için çok erken. Doktor gerekeni zamanı geldiğinde söylüyor.. benim oğlum 25. Haftada döndü 32. Haftada da kanala yerleşmeye başlamıştı. Kafasını göremiyorduk artık usg de .. ama işte 38+1 de aldım kucağıma :) biraz tombiktik kafa çeperimiz de büyüktü. Suni sancıyla normali yaptırmak istemedi parçalanırım diye.. çünkü bende o zamanlar 114 ile doğuma gitmiştim ve tansiyon sorunum vardı. İnşallah doğumlarınız rahat geçer kızlar normal de olsa sezaryen de olsa
ayni belirtileri ben yasadik canim.. bikac gun gogus uclarim cok yandi sonra damarlar cikti siddetli bel agrisina cevirdi dedigin gibi uyku basiyodu surekli :)) insallah hamilesindir canim :)) ben adetime 5 gun kala idrar testinde gormustumKizlar merhaba lutfen tecrubeliler durumumla ilgilenin ayin 21. De yumurtladim bundan iki gun sonra goguslerim asiri hassaslasti sonrada gogus ucumun agrisindan we kasintisindan duramadim simdi gogus yanlarimda bu kolumuza degen kisimda iki taraftada cok aci war we sertlik olmus gogus baslarima halen acidan dokunamiyorum gogsum komple sizliyor ilk defa boyle bisey yasiyorum dunden beride asiri uykuya dusdum gozlerimin ici yaniyor resmen adetime 6 gun war umitleneyim mi lutfen yardimci olun ne zaman test yapsam
Benim de göğüs ucum aşırı kaşınmıştı adetime daha varken. Başka da hiçbir belirti yaşamadım zaten. İnşallah hamilesindir. Hayırlısı olsunKizlar merhaba lutfen tecrubeliler durumumla ilgilenin ayin 21. De yumurtladim bundan iki gun sonra goguslerim asiri hassaslasti sonrada gogus ucumun agrisindan we kasintisindan duramadim simdi gogus yanlarimda bu kolumuza degen kisimda iki taraftada cok aci war we sertlik olmus gogus baslarima halen acidan dokunamiyorum gogsum komple sizliyor ilk defa boyle bisey yasiyorum dunden beride asiri uykuya dusdum gozlerimin ici yaniyor resmen adetime 6 gun war umitleneyim mi lutfen yardimci olun ne zaman test yapsam
Günaydın hamişlerve hamiş adayları... Bu hafta da güzel haberler alalım inşallah [/QUOTE
bana birşsey vermedi, okadar dedim ağrıdan duramıyorum çok ağrım var diye kime dedimnormal deyip deyip duruyo adam
Kızlar bu benim ilk testim sizce sonuç ...?
dik çizgi çok belirgin çıkmış pozitif ama yatay çizgiyi anlamadımKızlar bu benim ilk testim sizce sonuç ...?
Bende aynen farkli doktora gidicem hic memnun değilim yaniEvettt 6 hafta benimde cikiyor. Oh beee doktor nazlanip soylemesin ama biz ogreniriz kac haftalik oldugumuzu boyleagzindan cimbizla laf aliyoz resmen. Bende haftaya 10 gun sonra gitcem kalp atisi icin hemde bende baska doktora gitcem. Ugrasamam doktorun naziyla
Degismez dimi ya doktorun dedigi. Baska yerlerde okudum cogunluk ayni devam etmis. Yün ald bugun pembe beyaz :) battaniye ormek icin. Herseyin haziri var ama bi tane kendi yaptigim bisey olsun istiorum. Tabi baslayip yarida birakmazsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?