Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bizi

Bizim 2 yildan sonra oldu canim. Hic merak etme. Olur. Doktorlar bile 1 yildan once tedaviye baslamiyor. Biz tedavi surecine baslamak uzereyken kendiliginden oldu. Bu devirde her seyin bir tedavisi var.
Haklisin canim inaniyorum elbet bigun olacak ama iste sabirsizlaniyo insan anne olmak icin birde esim istemiyodu cocuk daha zamani var diye zor ikna ettim tekrar vazgecer flan diye tedirginimde karmasik biraz yani

Evettt 6 hafta benimde cikiyor. Oh beee doktor nazlanip soylemesin ama biz ogreniriz kac haftalik oldugumuzu boyle agzindan cimbizla laf aliyoz resmen. Bende haftaya 10 gun sonra gitcem kalp atisi icin hemde bende baska doktora gitcem. Ugrasamam doktorun naziyla

Canim benim de surekli bir agrim var. O yuzden doktor progesteron verdi. Dedigin gibi uzaninca da geciyor. İnsallah bir an once gecer bu agrilarimiz.
bana birşsey vermedi, okadar dedim ağrıdan duramıyorum çok ağrım var diye kime dedim normal deyip deyip duruyo adam

Kese için ne zaman gitmeliyim bugün 5+1 oluyor..görmek için sabirsizlaniyorum kalp atışıni ne zaman duyariz

Kizlar merhaba lutfen tecrubeliler durumumla ilgilenin ayin 21. De yumurtladim bundan iki gun sonra goguslerim asiri hassaslasti sonrada gogus ucumun agrisindan we kasintisindan duramadim simdi gogus yanlarimda bu kolumuza degen kisimda iki taraftada cok aci war we sertlik olmus gogus baslarima halen acidan dokunamiyorum gogsum komple sizliyor ilk defa boyle bisey yasiyorum dunden beride asiri uykuya dusdum gozlerimin ici yaniyor resmen adetime 6 gun war umitleneyim mi lutfen yardimci olun ne zaman test yapsam

ınsanlah cnm ınsanlah allah herkese kolaylık versn

ayni belirtileri ben yasadik canim.. bikac gun gogus uclarim cok yandi sonra damarlar cikti siddetli bel agrisina cevirdi dedigin gibi uyku basiyodu surekli :)) insallah hamilesindir canim :)) ben adetime 5 gun kala idrar testinde gormustum ))

Benim de göğüs ucum aşırı kaşınmıştı adetime daha varken. Başka da hiçbir belirti yaşamadım zaten. İnşallah hamilesindir. Hayırlısı olsun

Bende aynen farkli doktora gidicem hic memnun değilim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…