Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar herkese günaydın. Belki hatırlarsınız dün yaptığım idrar testini paylaşmıştım burada. Hayalet çizgi var diyen oldu, göremedim diyen oldu :) Yorum yapan herkese tekrar sonsuuuuz teşekkürler.. Bugün itibariyle bata 4 gün kaldı. Sabah ateşimi ölçtüm 36'ya düşmüştü. Bu yüzden moralim bozulmadı desem yalan olur. Şu anki belirtilerim beyaz akıntı, bel ve bacak ağrısı. Ateşim düşmüş olmasa hamilelikten şüpheleneceğim ama bilemiyorum şimdi. Ne dersiniz?

Not: Yanımda fazladan gebelik testi var. İş yerindeyim yapsam mı ki acaba? Ama ilk idrar olmayacak

Psikolojik değilde kesinlikle yaşıyorsan hamilelik belirtileri canım, bendede gögüs hassasiyeti ve uykuya doymama durumu olmuştu :)

Merhaba hanımlar benim aderüm genelde 23-24 günde bir olurdu bu ay 28. Gün hala adet olmadım. Gebelik için adet gecikmesi de bir belirtiymiş ama nasıl bi adet gecikmesi? 35. Günden sonraki mi yoksa benimki gibi benim rutinimden sonraki bir

24 günde bir adet oluyorsan suan gecikmiş oluyorsun kendi adet dongune gore hesapliycaksin. Belki de hamile olabilirsin 4 gun geçmiş. Istersen bi test yap sonucu bize de bildir allah gönlüne göre versin

Kızlar bata 4 gün kaldı. Sizce durumlar nedir?

Eklentiler

• gt01.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 110
  • gt02.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 82
Psikolojik değilde kesinlikle yaşıyorsan hamilelik belirtileri canım, bendede gögüs hassasiyeti ve uykuya doymama durumu olmuştu :)
Ayy agzindan bal damliyor canim insallah oyledir hani diyorum belki uykuyu piskolojik yasayabilrim ama gogus agrim cok farkli bu sefer ama ben bu ay klomen kullandim sadece klomen onun etkisi diye korkuyorum

Arkadaşlar merhabaaa tecrubelilere bişey soracam yumurtlama gunumden 3 gun önce bu ayın 15inde supheli iliski oldu ondan sonra sol kasigimda 1 2 kere batma hissi oldu baya bi acılı sonrasında su ana kadar aşırı bi bel ağrısı bacaklarıma vuran bi ağrı oldu hala devam ediyo adetime bata 6 gün var 4 gün önce kan testi verdim negatif çıktı kadın suphelerin devam ederse yine yaptr geçtiğinde erken olabilir dedi.Mide bulantısı oldu tuvalet skligi var göğüslerim zaten şiş damarlandi halkalar genişledi emin olamıyorum karninda bişey var gibi hissediyorum basina bole seyler gelip de hamile olanlar var mi tesekkurler kizlar biraz uzun oldu affola

ayni belirtileri ben yasadik canim.. bikac gun gogus uclarim cok yandi sonra damarlar cikti siddetli bel agrisina cevirdi dedigin gibi uyku basiyodu surekli :)) insallah hamilesindir canim :)) ben adetime 5 gun kala idrar testinde gormustum ))
Ayyy masallah insallah bende sizinle paylasirim hamileyim diye ben korkuyorum suan test yapmaya acaba yapsammi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…