- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
Günaydııııın cnm.Günaydın hamişlerve hamiş adayları... Bu hafta da güzel haberler alalım inşallah
yeni smileyler hayırlı olsunnnnn kızlar bol bebekli günler
Bu gebelik testi mi değişik geldi bnaKızlar bu benim ilk testim sizce sonuç ...?
Kizlar merhaba lutfen tecrubeliler durumumla ilgilenin ayin 21. De yumurtladim bundan iki gun sonra goguslerim asiri hassaslasti sonrada gogus ucumun agrisindan we kasintisindan duramadim simdi gogus yanlarimda bu kolumuza degen kisimda iki taraftada cok aci war we sertlik olmus gogus baslarima halen acidan dokunamiyorum gogsum komple sizliyor ilk defa boyle bisey yasiyorum dunden beride asiri uykuya dusdum gozlerimin ici yaniyor resmen adetime 6 gun war umitleneyim mi lutfen yardimci olun ne zaman test yapsam
Evet ablam erken qebelik testiBu gebelik testi mi değişik geldi bna
Kızlar bu benim ilk testim sizce sonuç ...?
İnşallah ablam yarın sabahı bekliyorum umarım kanda da çıkartestin pozitif canım.. bu clear blue testlerinde + olması gerikiyor pozitif olması için senin de gayet belli pozitif olduğu.. doğru kan testine :)
24 günde bir adet oluyorsan suan gecikmiş oluyorsun kendi adet dongune gore hesapliycaksin. Belki de hamile olabilirsin 4 gun geçmiş. Istersen bi test yap sonucu bize de bildir allah gönlüne göre versinMerhaba hanımlar benim aderüm genelde 23-24 günde bir olurdu bu ay 28. Gün hala adet olmadım. Gebelik için adet gecikmesi de bir belirtiymiş ama nasıl bi adet gecikmesi? 35. Günden sonraki mi yoksa benimki gibi benim rutinimden sonraki bir
Ayy agzindan bal damliyor canim insallah oyledir hani diyorum belki uykuyu piskolojik yasayabilrim ama gogus agrim cok farkli bu sefer ama ben bu ay klomen kullandim sadece klomen onun etkisi diye korkuyorumPsikolojik değilde kesinlikle yaşıyorsan hamilelik belirtileri canım, bendede gögüs hassasiyeti ve uykuya doymama durumu olmuştu :)
Insallah canim ya hayirlisiyla Rabbim tum isteyenlere nasip etsinBenim de göğüs ucum aşırı kaşınmıştı adetime daha varken. Başka da hiçbir belirti yaşamadım zaten. İnşallah hamilesindir. Hayırlısı olsun
Ayyy masallah insallah bende sizinle paylasirim hamileyim diye ben korkuyorum suan test yapmaya acaba yapsammi kiayni belirtileri ben yasadik canim.. bikac gun gogus uclarim cok yandi sonra damarlar cikti siddetli bel agrisina cevirdi dedigin gibi uyku basiyodu surekli :)) insallah hamilesindir canim :)) ben adetime 5 gun kala idrar testinde gormustum))
Valla ikili test icin gittigimde 12+3tu doktor kiza benzio dedi ama bakalim insallah degismez :)Kızın mı oluyor canım seninde inşallah ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?