Canim sanki test bozuk gibi gelsi bana net belki olmuyo dağılmış bi test daha yap onda da böyle ise cok cok yeni olabilir olmazsa eger test bozuk olabilirKızlar bata 4 gün kaldı. Sizce durumlar nedir?
Valla ikili test icin gittigimde 12+3tu doktor kiza benzio dedi ama bakalim insallah degismez :)
Ayy agzindan bal damliyor canim insallah oyledir hani diyorum belki uykuyu piskolojik yasayabilrim ama gogus agrim cok farkli bu sefer ama ben bu ay klomen kullandim sadece klomen onun etkisi diye korkuyorum
Catlatma ignesi wurulanlarda bu etki oluyormus ama klomeni duymadim insallah klomen deildir hamileyimdir..Onu bilemiyorum canım onun etkisiyse ben tabi..
Ama bnmde gögüslerim çok acıyordu ve uykum çok oldu..
Arkadaşlar merhabaaa tecrubelilere bişey soracam yumurtlama gunumden 3 gun önce bu ayın 15inde supheli iliski oldu ondan sonra sol kasigimda 1 2 kere batma hissi oldu baya bi acılı sonrasında su ana kadar aşırı bi bel ağrısı bacaklarıma vuran bi ağrı oldu hala devam ediyo adetime bata 6 gün var 4 gün önce kan testi verdim negatif çıktı kadın suphelerin devam ederse yine yaptr geçtiğinde erken olabilir dedi.Mide bulantısı oldu tuvalet skligi var göğüslerim zaten şiş damarlandi halkalar genişledi emin olamıyorum karninda bişey var gibi hissediyorum basina bole seyler gelip de hamile olanlar var mi tesekkurler kizlar biraz uzun oldu affola
Adet günümde yola çıkıyorum tam daCanım kan testini çok erken yaptırmışsın bence. Adet gününde tekrar yaptır imkanın varsa. İnşallah bebiş vardır.
Adet günümde yola çıkıyorum tam daama sabahtan alacam 6 gün kaldı hemen geçer umarm var gibi hissediyorum baya baya erken yaptrmisim bugun adetimin 27.günü aşırı bel ağrım var ve donuyorum sende tekrar et tetini merak ettim birincide daha belirgin ama dagilmis ikincide biraz daha gitmiş bi tane daha yap da kesin sonuç alalim inşallah sende hamissindir:)
Aynen canm ilk idrarla bidaha yap bakalım ne olacak kac gun var suanSağ ol canım inşallah boşa ümitlenmiyoruzdur. Ben artık yarın sabah ilk idrarla yapacağım. Sonucunu paylaşırım.
Aynen canm ilk idrarla bidaha yap bakalım ne olacak kac gun var suan
6 gün de bendenKaldı 4 günüm.
6 gün de benden
Dedim bende mi erken testlerden yapsam yarın?? Eşime dün akşam eski gebeligimin cift cizgisini gösterdim bak burda ne var dedim yazık yeni yaptm zannetti bi bole yuzunde gulumseme oldu sorsan erken diyor okulun var diyor ama olursa da dünden razı:) biz normalde geri cekilme ile korunuyorduk ama kesin degilmis 15 inde de supheli olmuştuBir şey kalmamış sayılı gün çabuk geçer :)
Dedim bende mi erken testlerden yapsam yarın?? Eşime dün akşam eski gebeligimin cift cizgisini gösterdim bak burda ne var dedim yazık yeni yaptm zannetti bi bole yuzunde gulumseme oldu sorsan erken diyor okulun var diyor ama olursa da dünden razı:) biz normalde geri cekilme ile korunuyorduk ama kesin degilmis 15 inde de supheli olmuştu
İnsan ister istemez kafaya takıyo canım bu bi gerçek ama gerçekten hiç düşünmediğin bi zaman da hamile kalıyosun buda ayrı bi gerçek tam 13 ay sonra hiç beklemediğim ayda hamile kalmışım umarım en kısa zaman da güzel haberler alırsın kuzumbende bütün umutlarımı bu aya bağladım her defasında ne kadar bebek düşünmeden birliktelik yasamak istesem de o düşünce aklımdan çıkmıyor :) hani istemeyince hemen olurmuş ya, bakalım inş 3 ayların hürmetine olur
bence yarın sabah ilk idrarınla yap :)) inşallah hamilesindir :))Ayyy masallah insallah bende sizinle paylasirim hamileyim diye ben korkuyorum suan test yapmaya acaba yapsammi ki
Öğle arası test yaptım 10. Dakika bekledikten sonra baktık tek çizgiydi evden çıkmadan önce 16-17. Dakikasa yine baktım tek çizgiydi öyle evde bırakıp çıktım. Yani sonuç negatif. Ama hala adet olmadım ve hiç şişkinlik adet psikolojisi gerginlik yok bende. Bi kaç gün daha bekleyeyim bakalım24 günde bir adet oluyorsan suan gecikmiş oluyorsun kendi adet dongune gore hesapliycaksin. Belki de hamile olabilirsin 4 gun geçmiş. Istersen bi test yap sonucu bize de bildir allah gönlüne göre versin
Bekle canim hayirlisi olsun hakkindaÖğle arası test yaptım 10. Dakika bekledikten sonra baktık tek çizgiydi evden çıkmadan önce 16-17. Dakikasa yine baktım tek çizgiydi öyle evde bırakıp çıktım. Yani sonuç negatif. Ama hala adet olmadım ve hiç şişkinlik adet psikolojisi gerginlik yok bende. Bi kaç gün daha bekleyeyim bakalım
Bugunku degerim 27 cikti.Yarın tekrar kan ver canım inşallah artar degerinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?