Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bence yarın sabah ilk idrarınla yap :)) inşallah hamilesindir :))

Canım merhaba birşey sormak istiyorum bugün kesemizi gördük fakat doktor biraz enerjimi düşürdü haftasıyla uyumlu değil gibi dedi 3.5 mm hcg ye bakalım dedi 3421 çıkmış sonuç kesem neden küçük

geç döllenme olmuştur canım benim de 5 günlük gecikme vardı.. kesen gözüktüğünde hangi tarih gözüküyorsa artık doğum tarihin o canım :) bundan sonra beslenmene ve bebişe bağlı olarak daha ileriden bile gidebilir bebiş ama doğum tarihin sabit hayırlı olsun :)))

Çok teşekkür ediyorum sağlıkla sıhhatle kucağıma alayım da doğum tarihi hiç önemli değil :))

Moralim çok kötü...henüz tekrar kan verebilmiş değilim.ordan oraya sevk edip duruyorlar.yarın ünv. Hastanesine gidicem.sadece orası yapıyormuş.yapılması gereken testi.Kızlar bebeğim ve benim için dua edin lütfen.
Bilmeyenler için....kanımda enfeksiyon var.bebeğim için çok tehlikeli enfeksiyonun yaşına bakılacakmış. İnşallah hamilelik öncesi çıkar

hamilesin tebrikler hayırlı olsun ben sana demiştim :)
Allaha sukur cnm rabbim kucagima almayi nasip etsin ins.rabbim isteyen herkeze nasip etsin.benim 10 yildan sonra oldu.ilk defa hamile kaldim.rabbim okadar buyukki.mayista adet olmayi bekliyordum.dr histeroskopi ve sonrasi tup bebek yapacakti.inan hala şok tayim kizlarr.bu değer bile bana az geliyooo sanki.adet gunum bugun

İçini ferah tut canim inşallah hamilelik oncesidir de bebisine etkisi olmaz

Nekadar gerideymiş oda çok önemli.. Ben olabiliyor diye biliyorum geride veya önde olma durumu, gelişimi durursa sorun var demektir devam ediyorsa sorun yok.
Korkutmayı seviyolar brzda doktorlar. Sen kafana takma bence bu durumu.

Aaaa çok üzüldüm bilmiyodum, inşallah düzelir bebeğine zarar gelmez, hamilelik öncesi olsun
Dualarım seninle canımmm birşey olmaz Allahın izniyle.

Nekadar gerideymiş oda çok önemli.. Ben olabiliyor diye biliyorum geride veya önde olma durumu, gelişimi durursa sorun var demektir devam ediyorsa sorun yok.
Merhaba canım bebişin cinsiyeti belli mi :)

İnşallah cnm sağlıkla alırsın kucagına :) kaçıncı haftada öğrendin peki kesin mi dedi dr :)

Henüz kalp atışını duymadık tabii cuma gününe kadar bekleyeceğiz mecburen ve dua edeceğiz...evet oradaki hemşire de korkmayın kese büyüdüğünde kalp atışı duyulsun diyecekler sonra 2.li 3.lü 4.lü tarama testleri diyecekler kucağınıza alana kadar umut vermek istemeyecekler dedi...sanıyorum haklı...

İnşallah cnm sağlıkla alırsın kucagına :) kaçıncı haftada öğrendin peki kesin mi dedi dr :)

Geçtiğimiz cuma günü öğrendim yani tam 14+0'ken. Usgde 15haftalık gözüküyor bebekim ama :) belkide oyüzden öğrenebildim.
Bilmem kesinmi değilmi yüzdelik vermedi direk kız dedi doktorum demekki net. Değişebilir mi ki
Sen biliyormusun cinsiyetini bebeğinin? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…