bence yarın sabah ilk idrarınla yap :)) inşallah hamilesindir :))
Canim. Hamile sin deyerine bakılırsa sen dün akşam kan testi yapan degilmiydin o zaman 3 5 du sanırsam yoksa yaniliyomuyumBugunku degerim 27 cikti.
geç döllenme olmuştur canım benim de 5 günlük gecikme vardı.. kesen gözüktüğünde hangi tarih gözüküyorsa artık doğum tarihin o canım :) bundan sonra beslenmene ve bebişe bağlı olarak daha ileriden bile gidebilir bebiş ama doğum tarihin sabitCanım merhaba birşey sormak istiyorum bugün kesemizi gördük fakat doktor biraz enerjimi düşürdü haftasıyla uyumlu değil gibi dedi 3.5 mm hcg ye bakalım dedi 3421 çıkmış sonuç kesem neden küçük
hamilesin tebrikler hayırlı olsun ben sana demiştim :)Bugunku degerim 27 cikti.
geç döllenme olmuştur canım benim de 5 günlük gecikme vardı.. kesen gözüktüğünde hangi tarih gözüküyorsa artık doğum tarihin o canım :) bundan sonra beslenmene ve bebişe bağlı olarak daha ileriden bile gidebilir bebiş ama doğum tarihin sabithayırlı olsun :)))
Allaha sukur cnm rabbim kucagima almayi nasip etsin ins.rabbim isteyen herkeze nasip etsin.benim 10 yildan sonra oldu.ilk defa hamile kaldim.rabbim okadar buyukki.mayista adet olmayi bekliyordum.dr histeroskopi ve sonrasi tup bebek yapacakti.inan hala şok tayim kizlarr.bu değer bile bana az geliyooo sanki.adet gunum bugunhamilesin tebrikler hayırlı olsun ben sana demiştim :)
Cnm ben adet gunume 2 gun varken cumartesi yaptirdim 10.39.cikti.bugun 27 cikti.sukurCanim. Hamile sin deyerine bakılırsa sen dün akşam kan testi yapan degilmiydin o zaman 3 5 du sanırsam yoksa yaniliyomuyum
Hı anladım canım yükselmiş değerin bebis geliyo hayirlisiyla insallahCnm ben adet gunume 2 gun varken cumartesi yaptirdim 10.39.cikti.bugun 27 cikti.sukur
İçini ferah tut canim inşallah hamilelik oncesidir de bebisine etkisi olmazMoralim çok kötü...henüz tekrar kan verebilmiş değilim.ordan oraya sevk edip duruyorlar.yarın ünv. Hastanesine gidicem.sadece orası yapıyormuş.yapılması gereken testi.Kızlar bebeğim ve benim için dua edin lütfen.
Bilmeyenler için....kanımda enfeksiyon var.bebeğim için çok tehlikelienfeksiyonun yaşına bakılacakmış. İnşallah hamilelik öncesi çıkar
Canım merhaba birşey sormak istiyorum bugün kesemizi gördük fakat doktor biraz enerjimi düşürdü haftasıyla uyumlu değil gibi dedi 3.5 mm hcg ye bakalım dedi 3421 çıkmış sonuç kesem neden küçük
Moralim çok kötü...henüz tekrar kan verebilmiş değilim.ordan oraya sevk edip duruyorlar.yarın ünv. Hastanesine gidicem.sadece orası yapıyormuş.yapılması gereken testi.Kızlar bebeğim ve benim için dua edin lütfen.
Bilmeyenler için....kanımda enfeksiyon var.bebeğim için çok tehlikelienfeksiyonun yaşına bakılacakmış. İnşallah hamilelik öncesi çıkar
Merhaba canım bebişin cinsiyeti belli mi :)Nekadar gerideymiş oda çok önemli.. Ben olabiliyor diye biliyorum geride veya önde olma durumu, gelişimi durursa sorun var demektir devam ediyorsa sorun yok.
Korkutmayı seviyolar brzda doktorlar. Sen kafana takma bence bu durumu.
Merhaba canım bebişin cinsiyeti belli mi :)
Merhaba arkadaslar doktoru aradim simdi ikili test sonucu cikti mi die. Cikmis. Sonuclar temiz dedi. Ben ilcede oturdugum icin gelmene gerek yok dedi 2 hafta sonra kontrole cagirdi. Cok sukur icim rahatladi :)
Gözün aydın canım :)Merhaba arkadaslar doktoru aradim simdi ikili test sonucu cikti mi die. Cikmis. Sonuclar temiz dedi. Ben ilcede oturdugum icin gelmene gerek yok dedi 2 hafta sonra kontrole cagirdi. Cok sukur icim rahatladi :)
Nekadar gerideymiş oda çok önemli.. Ben olabiliyor diye biliyorum geride veya önde olma durumu, gelişimi durursa sorun var demektir devam ediyorsa sorun yok.
Korkutmayı seviyolar brzda doktorlar. Sen kafana takma bence bu durumu.
İnşallah cnm sağlıkla alırsın kucagına :) kaçıncı haftada öğrendin peki kesin mi dedi dr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?