Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar benim bugun deger 27.acaba ben nekadarlik hamile oluyorum.son adet tarihim 2 nisandi.ve kese kac haftada goruluyor

Üzülüp bebeğinide etkileme
Bişeycik olmaz inşallah.

Korkma canım bugün yakın bi arkadalımdan öyle kötü bi haber aldım ki neyse ki dr ların hatası arkadaşım ikizlere hamile akşam kanaması oluyo ve acile gidiyolar bebekerin kalp atışı tidurmuş hemen kürtaj diyolar başka hastaneye gitmeye gerek yok sabah kız kendi doktoruna gittipinde bebeklerin ikisininde gayet sağlıklı oldugu anlaşılıyp içini ferah tutmaya bak kuzum pozitif ol sıkma canını :)

Ben baya erken öğrendim 11+6 da dr.um erkek dedi pek yanılmam ama kesinde bişey demiyorum 16. Haftada kesinleşir.dedi ondan merak ettim cnm :)

Çok teşekkür ediyorum sağlıkla sıhhatle kucağıma alayım da doğum tarihi hiç önemli değil :))
inşallah canım içini ferah tut yorma kendini :)

Kizlar benim bugun deger 27.acaba ben nekadarlik hamile oluyorum.son adet tarihim 2 nisandi.ve kese kac haftada goruluyor
iki günde iki katı artacak değerin canım kese de değer 3000lere ulaştığında gözükecek canım :)) yaklaşık 10 gün sonra gözükür bence :))

Merhaba arkadaslar doktoru aradim simdi ikili test sonucu cikti mi die. Cikmis. Sonuclar temiz dedi. Ben ilcede oturdugum icin gelmene gerek yok dedi 2 hafta sonra kontrole cagirdi. Cok sukur icim rahatladi :)
gözün aydın canımmm :)) ben de çarşamba gününü bekliyorum kan değerleri için :)))

canımmm inşallah hamilelik öncesidir üzme kendini noluurr ( dualarımız seninle haberdar et bizi ((

Aynen geç döllenmedir benimde geç döllenmeydi 22 ocak son adet. 5 haftalık olması gerekirken 3 haftalık çıktı yani yumurtlama günümde :))

Kızlar hamilelik belirtisi olarak akıntı olmak zorunda mı

kizlar bana bir akil verirmisiniz... üc gün önce yakinn arkadasimin kinasi vardi bende sadictim mecburen tüm gün ayaktaydim oynadimda baya. doktorum oyna sorun olmaz hatta hareketli annelerin bebekleri en mutlulari olur demisti. ama simdi icimde bir kusku... acaba bebegime birsey olmusmudur. agrim falan hic olmadi sonradan.. iki hafta sonra Doktor terminim var ama simdi canim skkin kafam karisik

Kanaman oldu mu ki?
Bişey olmaz cuma günü kınada bende hoplayıp zıplamadan fazla oynadım, bebeğimizde oynamıştır bizle bence

Kanaman oldu mu ki?
Bişey olmaz cuma günü kınada bende hoplayıp zıplamadan fazla oynadım, bebeğimizde oynamıştır bizle bence

Kanamam olmadi ama bugun hafif krampla giriyor karnima.. ay ben hafif hoplamista olanilirim horon tepildi

Ne güzel bu duyguyu daha önce de yaşamışsın. Biz 3 yıldır istiyoruz ama daha kısmet olmadı.
Canım benimde düştü zaten 10 gün falan hamileligi yaşadım rabbim sana da nasip eder inşallah en yakın zamanda rabbim isteyen herkese versin umutsuz olmaz bu işler bide kafa rahat olacak

Hayır benim hiç olmadı, kupkuruydum hatta.
Ben de şu anda kupkuruyum icimi rahatlattin sagol canim. Yumurtlama doneminde hic olmadığı kadar cok akintim oldu bir de tam o günler iliski oldu. O zaman umudumu yitirmeyeyim ben de akinti yok diye kafama takiyodum

Kızlar aklım karıştı benim hiç adetim gecikmezdi geçen ay 6 gün gecikti şimdi bu ay ben bat ı normal döngümdenmi hesaplıycam geçen aya göre mi yoksa nasıl yapıcam

Üzülmemek elde değil haber veririm canom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…