Henüz kalp atışını duymadık tabiicuma gününe kadar bekleyeceğiz mecburen ve dua edeceğiz...evet oradaki hemşire de korkmayın kese büyüdüğünde kalp atışı duyulsun diyecekler sonra 2.li 3.lü 4.lü tarama testleri diyecekler kucağınıza alana kadar umut vermek istemeyecekler dedi...sanıyorum haklı...
Korkma canım bugün yakın bi arkadalımdan öyle kötü bi haber aldım ki neyse ki dr ların hatası arkadaşım ikizlere hamile akşam kanaması oluyo ve acile gidiyolar bebekerin kalp atışı tidurmuş hemen kürtaj diyolar başka hastaneye gitmeye gerek yok sabah kız kendi doktoruna gittipinde bebeklerin ikisininde gayet sağlıklı oldugu anlaşılıyp içini ferah tutmaya bak kuzum pozitif ol sıkma canını :)Henüz kalp atışını duymadık tabiicuma gününe kadar bekleyeceğiz mecburen ve dua edeceğiz...evet oradaki hemşire de korkmayın kese büyüdüğünde kalp atışı duyulsun diyecekler sonra 2.li 3.lü 4.lü tarama testleri diyecekler kucağınıza alana kadar umut vermek istemeyecekler dedi...sanıyorum haklı...
Kizlar benim bugun deger 27.acaba ben nekadarlik hamile oluyorum.son adet tarihim 2 nisandi.ve kese kac haftada goruluyor
Ben baya erken öğrendim 11+6 da dr.um erkek dedi pek yanılmam ama kesinde bişey demiyorum 16. Haftada kesinleşir.dedi ondan merak ettim cnm :)Geçtiğimiz cuma günü öğrendim yani tam 14+0'ken. Usgde 15haftalık gözüküyor bebekim ama :) belkide oyüzden öğrenebildim.
Bilmem kesinmi değilmi yüzdelik vermedi direk kız dedi doktorum demekki net. Değişebilir mi ki
Sen biliyormusun cinsiyetini bebeğinin? :)
inşallah canım içini ferah tut yorma kendini :)Çok teşekkür ediyorum sağlıkla sıhhatle kucağıma alayım da doğum tarihi hiç önemli değil :))
Allaha sukur cnm rabbim kucagima almayi nasip etsin ins.rabbim isteyen herkeze nasip etsin.benim 10 yildan sonra oldu.ilk defa hamile kaldim.rabbim okadar buyukki.mayista adet olmayi bekliyordum.dr histeroskopi ve sonrasi tup bebek yapacakti.inan hala şok tayim kizlarr.bu değer bile bana az geliyooo sanki.adet gunum bugun
iki günde iki katı artacak değerin canım kese de değer 3000lere ulaştığında gözükecek canım :)) yaklaşık 10 gün sonra gözükür bence :))Kizlar benim bugun deger 27.acaba ben nekadarlik hamile oluyorum.son adet tarihim 2 nisandi.ve kese kac haftada goruluyor
gözün aydın canımmm :)) ben de çarşamba gününü bekliyorum kan değerleri için :)))Merhaba arkadaslar doktoru aradim simdi ikili test sonucu cikti mi die. Cikmis. Sonuclar temiz dedi. Ben ilcede oturdugum icin gelmene gerek yok dedi 2 hafta sonra kontrole cagirdi. Cok sukur icim rahatladi :)
canımmm inşallah hamilelik öncesidir üzme kendini noluurrMoralim çok kötü...henüz tekrar kan verebilmiş değilim.ordan oraya sevk edip duruyorlar.yarın ünv. Hastanesine gidicem.sadece orası yapıyormuş.yapılması gereken testi.Kızlar bebeğim ve benim için dua edin lütfen.
Bilmeyenler için....kanımda enfeksiyon var.bebeğim için çok tehlikelienfeksiyonun yaşına bakılacakmış. İnşallah hamilelik öncesi çıkar
Bu değerle 4 haftalık olamaz cnm benim 231.00 di ve 3 haftalıktı çok çok yeni gibi bence 1 haftalık falandırBugün tam 4 haftalık gibi :)
Bu değerle 4 haftalık olamaz cnm benim 231.00 di ve 3 haftalıktı çok çok yeni gibi bence 1 haftalık falandır
Ben baya erken öğrendim 11+6 da dr.um erkek dedi pek yanılmam ama kesinde bişey demiyorum 16. Haftada kesinleşir.dedi ondan merak ettim cnm :)
Kızlar hamilelik belirtisi olarak akıntı olmak zorunda mı
kizlar bana bir akil verirmisiniz... üc gün önce yakinn arkadasimin kinasi vardi bende sadictim mecburen tüm gün ayaktaydim oynadimda baya. doktorum oyna sorun olmaz hatta hareketli annelerin bebekleri en mutlulari olur demisti. ama simdi icimde bir kusku... acaba bebegime birsey olmusmudur. agrim falan hic olmadi sonradan.. iki hafta sonra Doktor terminim var ama simdi canim skkin kafam karisik
Kanaman oldu mu ki?
Bişey olmaz cuma günü kınada bende hoplayıp zıplamadan fazla oynadım, bebeğimizde oynamıştır bizle bence
Canım benimde düştü zaten 10 gün falan hamileligi yaşadım rabbim sana da nasip eder inşallah en yakın zamanda rabbim isteyen herkese versin umutsuz olmaz bu işler bide kafa rahat olacakNe güzel bu duyguyu daha önce de yaşamışsın. Biz 3 yıldır istiyoruz ama daha kısmet olmadı.
Ben de şu anda kupkuruyum icimi rahatlattin sagol canim. Yumurtlama doneminde hic olmadığı kadar cok akintim oldu bir de tam o günler iliski oldu. O zaman umudumu yitirmeyeyim ben de akinti yok diye kafama takiyodumHayır benim hiç olmadı, kupkuruydum hatta.
Üzülmemek elde değilinşallah canım içini ferah tut yorma kendini :)
iki günde iki katı artacak değerin canım kese de değer 3000lere ulaştığında gözükecek canım :)) yaklaşık 10 gün sonra gözükür bence :))
gözün aydın canımmm :)) ben de çarşamba gününü bekliyorum kan değerleri için :)))
canımmm inşallah hamilelik öncesidir üzme kendini noluurr( dualarımız seninle haberdar et bizi ((
Benimde hiç olmadıBen de şu anda kupkuruyum icimi rahatlattin sagol canim. Yumurtlama doneminde hic olmadığı kadar cok akintim oldu bir de tam o günler iliski oldu. O zaman umudumu yitirmeyeyim ben de akinti yok diye kafama takiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?