Daha önce hiç gecikme olmadıysa normal döngüne göre hesaplayacaksın.28 se 28 olarakKızlar aklım karıştı benim hiç adetim gecikmezdi geçen ay 6 gün gecikti şimdi bu ay ben bat ı normal döngümdenmi hesaplıycam geçen aya göre mi yoksa nasıl yapıcam
Tamam canım sağol o zaman bugün gelen lekelenme adet belirtisi oluyor neyse en azından döngüm normale dönecek o da iyi bişiDaha önce hiç gecikme olmadıysa normal döngüne göre hesaplayacaksın.28 se 28 olarak
Amin inş hamişlerin duası kabul olurmuş, mübarek günlerde dualarımızı bizden esirgemeyin :)))İnsan ister istemez kafaya takıyo canım bu bi gerçek ama gerçekten hiç düşünmediğin bi zaman da hamile kalıyosun buda ayrı bi gerçek tam 13 ay sonra hiç beklemediğim ayda hamile kalmışım umarım en kısa zaman da güzel haberler alırsın kuzum
Sagol canim akinti yok ama vajinada bir farklilik var istek gibi bisey arastirdim hamilelikte ilk zamanda kan pompalanmasi arttigi icin olabilir diye yazıyordu inşallah öyledirBenimde hiç olmadı
Noldu cnm ya geri sayfalara da baktim bulamadim yazdiginiÜzülmemek elde değilhaber veririm canom
Insallah canim ama cesaret edemiyorum beklemeyi dusunuyorum korkuyorum wallabence yarın sabah ilk idrarınla yap :)) inşallah hamilesindir :))
cnm ben sana demıstım persembe gıt dıye...Henüz kalp atışını duymadık tabiicuma gününe kadar bekleyeceğiz mecburen ve dua edeceğiz...evet oradaki hemşire de korkmayın kese büyüdüğünde kalp atışı duyulsun diyecekler sonra 2.li 3.lü 4.lü tarama testleri diyecekler kucağınıza alana kadar umut vermek istemeyecekler dedi...sanıyorum haklı...
Kanamam olmadi ama bugun hafif krampla giriyor karnima.. ay ben hafif hoplamista olanilirim horon tepildi
Ben de şu anda kupkuruyum icimi rahatlattin sagol canim. Yumurtlama doneminde hic olmadığı kadar cok akintim oldu bir de tam o günler iliski oldu. O zaman umudumu yitirmeyeyim ben de akinti yok diye kafama takiyodum
Ben cumartesi gittim senle ayni bizim zamanlar benm 12 mm olmustu.hergun 1 mm artiyormus diye duydum.iyi dusunelim bireysel farkliliklar diyelim. Büyüyecektir o da biraz yeri rahatsa yavas buyuyodurCanım merhaba birşey sormak istiyorum bugün kesemizi gördük fakat doktor biraz enerjimi düşürdü haftasıyla uyumlu değil gibi dedi 3.5 mm hcg ye bakalım dedi 3421 çıkmış sonuç kesem neden küçük
Cmv virüsü çıktı kanımda.piskolojim bozukNoldu cnm ya geri sayfalara da baktim bulamadim yazdigini
Cmv virusu ne oluomus cnm bebege zarari varmiymis.git bakalim universiteye de orda nasil cikcak sonuclarCmv virüsü çıktı kanımda.piskolojim bozukyarın ünv. Hastanesine gidicem
eee ne dediler ne virüsü bu tam olarak canım merak ettimCmv virüsü çıktı kanımda.piskolojim bozukyarın ünv. Hastanesine gidicem
Allah'm canımmm benim lütfen üzülme bebeğini şimdiden etkileme umarım herşey yolunda çıkar umarım hamilelik öncesidir rabbim yardımcın olsun kuzum..Moralim çok kötü...henüz tekrar kan verebilmiş değilim.ordan oraya sevk edip duruyorlar.yarın ünv. Hastanesine gidicem.sadece orası yapıyormuş.yapılması gereken testi.Kızlar bebeğim ve benim için dua edin lütfen.
Bilmeyenler için....kanımda enfeksiyon var.bebeğim için çok tehlikelienfeksiyonun yaşına bakılacakmış. İnşallah hamilelik öncesi çıkar
Kızlar hamilelik belirtisi olarak akıntı olmak zorunda mı
Ben cumartesi gittim senle ayni bizim zamanlar benm 12 mm olmustu.hergun 1 mm artiyormus diye duydum.iyi dusunelim bireysel farkliliklar diyelim. Büyüyecektir o da biraz yeri rahatsa yavas buyuyodur
cnm ben sana demıstım persembe gıt dıye...
Korkma canım bugün yakın bi arkadalımdan öyle kötü bi haber aldım ki neyse ki dr ların hatası arkadaşım ikizlere hamile akşam kanaması oluyo ve acile gidiyolar bebekerin kalp atışı tidurmuş hemen kürtaj diyolar başka hastaneye gitmeye gerek yok sabah kız kendi doktoruna gittipinde bebeklerin ikisininde gayet sağlıklı oldugu anlaşılıyp içini ferah tutmaya bak kuzum pozitif ol sıkma canını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?