Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar aklım karıştı benim hiç adetim gecikmezdi geçen ay 6 gün gecikti şimdi bu ay ben bat ı normal döngümdenmi hesaplıycam geçen aya göre mi yoksa nasıl yapıcam
Daha önce hiç gecikme olmadıysa normal döngüne göre hesaplayacaksın.28 se 28 olarak

Adetim 13 gün geçti bugün 14. gün. Dönerken kasığıma ani bir kramp giriyor. Sağ kasığımda ara ara sancı oluyor sebepsiz. Aşırı bir uykum var. Bir gün televizyon izlerken uyuyakalmışım. Bir gün uyurkwn eşim 6 kere aramış duymamışım telefon son ses. 4. gün ilk idrarımla evde, 7. gün ilk idrarımla değil sağlık ocağında ve bugün ilk idrarımla değil evde test yaptım negatif. Bugün bir de kan testi baktırdım sağlık ocağında. Yarın sonuç çıkacak duramıyorum yerimde.

Amin inş hamişlerin duası kabul olurmuş, mübarek günlerde dualarımızı bizden esirgemeyin :)))

cnm ben sana demıstım persembe gıt dıye...

Ben de şu anda kupkuruyum icimi rahatlattin sagol canim. Yumurtlama doneminde hic olmadığı kadar cok akintim oldu bir de tam o günler iliski oldu. O zaman umudumu yitirmeyeyim ben de akinti yok diye kafama takiyodum

Takma canım, normalde bende akıntılıydım hep, o dönem birden kesildi kupkuru oldum şaşırmıştım :)

Ben cumartesi gittim senle ayni bizim zamanlar benm 12 mm olmustu.hergun 1 mm artiyormus diye duydum.iyi dusunelim bireysel farkliliklar diyelim. Büyüyecektir o da biraz yeri rahatsa yavas buyuyodur

Allah'm canımmm benim lütfen üzülme bebeğini şimdiden etkileme umarım herşey yolunda çıkar umarım hamilelik öncesidir rabbim yardımcın olsun kuzum..

beren20 senden güzel haber bekliyorum. İnşallah hamilesindir. Regl belirtilerini yaşadın mı? Ben o kadar çok regl belirtisi yaşıyorum ki acaba hamile kaldığımda da aynı belirtileri yaşayacak mıyım bilmiyorum.

Ben cumartesi gittim senle ayni bizim zamanlar benm 12 mm olmustu.hergun 1 mm artiyormus diye duydum.iyi dusunelim bireysel farkliliklar diyelim. Büyüyecektir o da biraz yeri rahatsa yavas buyuyodur

İnşallah öyledir canım inşallah dua ediyorum sağlıkla hayırla gelsin...hcg yüksek olması gerektiği gibi ama kese küçük işte..

Canımsınnn siz olmasanız yiyip bitireceğim kendimi burada moral depoluyorum bizde yetişeceğiz inşallah normal mm lere...bol bol su içiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…