slm canım..galiba CMV lg G ve CMV lg M den bahsediyorsun..pozitif olan değerin kaç bilmiyorum ama benimde ikisi de pozitif doktor gördüğünde iyi bunları geçirmişsin sadece toksoplasma geçirmemişsin dedi..yani sende bu hastalığı geçirdiğin için böyle görünüyordur belki de..benim CMV lg G 25Oden büyük görünüyor mesela..ben hamile değilim ama hamilelik için uğraşıyorum sıkıntı olsa söylerlerdi diye düşünüyorum..içini ferah tut inşallah bir sıkıntı yoktur..Moralim çok kötü...henüz tekrar kan verebilmiş değilim.ordan oraya sevk edip duruyorlar.yarın ünv. Hastanesine gidicem.sadece orası yapıyormuş.yapılması gereken testi.Kızlar bebeğim ve benim için dua edin lütfen.
Bilmeyenler için....kanımda enfeksiyon var.bebeğim için çok tehlikelienfeksiyonun yaşına bakılacakmış. İnşallah hamilelik öncesi çıkar
Cmv virusu ne oluomus cnm bebege zarari varmiymis.git bakalim universiteye de orda nasil cikcak sonuclar
Normal bir insan için hiç.bir sorun teşkil etmiyor.şuan benim içinde hiç bir sıkıntı yok..tek etkilenen bebeğim olucakeee ne dediler ne virüsü bu tam olarak canım merak ettim
Canım sen şuan hamile olmadığın için sıkıntı yok.hamile kaldığında da sıkıntı olmaz...slm canım..galiba CMV lg G ve CMV lg M den bahsediyorsun..pozitif olan değerin kaç bilmiyorum ama benimde ikisi de pozitif doktor gördüğünde iyi bunları geçirmişsin sadece toksoplasma geçirmemişsin dedi..yani sende bu hastalığı geçirdiğin için böyle görünüyordur belki de..benim CMV lg G 25Oden büyük görünüyor mesela..ben hamile değilim ama hamilelik için uğraşıyorum sıkıntı olsa söylerlerdi diye düşünüyorum..içini ferah tut inşallah bir sıkıntı yoktur..
hakkında hayırlısı canım ama ben kötü bir şey olmayacağını düşünüyorum..inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğini 9 ay sonunda kucağına alcaksın ve boşuna stres yapmışım diceksin..hep doktorların ihmalleri..kaç doktora gittim en son gittiğim doktor yaptı bu testleri..yani bende gebe kaldığımda yaptırsam bu testi aynı stresi yaşıcaktım..hamileliğinin tadını çıkarmaya bak canım..ben inanıyorumki önceden yaşadığın bir enfeksiyon bu..Canım sen şuan hamile olmadığın için sıkıntı yok.hamile kaldığında da sıkıntı olmaz...
Sadece hamilelik sırasında bu enfeksiyonu geçirmek problem..
Şimdi bana bu enfeksiyonu hamilelik sırasındamı yoksa öncesindemi geçirdiğim.Eğer hamilelik öncesiyse hiç bir sorun yok ama şuan aktif olarak geçiriyorsam 20. Haftada amniyosentez yapılıp.bebeğin sağlıklı olup olmadığına bakılacak.
Kese olusumu gec olmustur belki ya gec dollenme fln bisey olmayacak ben eminim pit pitlari duycaz sag salimİnşallah öyledir canım inşallahdua ediyorum sağlıkla hayırla gelsin...hcg yüksek olması gerektiği gibi ama kese küçük işte..
Moralim çok kötü...henüz tekrar kan verebilmiş değilim.ordan oraya sevk edip duruyorlar.yarın ünv. Hastanesine gidicem.sadece orası yapıyormuş.yapılması gereken testi.Kızlar bebeğim ve benim için dua edin lütfen.
Bilmeyenler için....kanımda enfeksiyon var.bebeğim için çok tehlikelienfeksiyonun yaşına bakılacakmış. İnşallah hamilelik öncesi çıkar
Kese olusumu gec olmustur belki ya gec dollenme fln bisey olmayacak ben eminim pit pitlari duycaz sag salim
Kızım olacak canım :)))
İnşallah canımmm inşallah.evet iyi ki yaptırmışsın.bu stres çok kötühakkında hayırlısı canım ama ben kötü bir şey olmayacağını düşünüyorum..inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğini 9 ay sonunda kucağına alcaksın ve boşuna stres yapmışım diceksin..hep doktorların ihmalleri..kaç doktora gittim en son gittiğim doktor yaptı bu testleri..yani bende gebe kaldığımda yaptırsam bu testi aynı stresi yaşıcaktım..hamileliğinin tadını çıkarmaya bak canım..ben inanıyorumki önceden yaşadığın bir enfeksiyon bu..
İnşallah güzel haberlerle yazarım tekrar burayacanım yaainşallah bir şeyiniz olmayacak canım mutlu mutlu döneceksin hastaneden.. sıkıp canını bebişi etkileme
Pazartesi insallah. Benm doktorda canımı sıktı kist var dedi sıvı var dedi bi aciklama yapmadi bizde hastane degistirmeye karar verdik.pazartesi duyariz bizde insallah.sen baska bi doktora da git istersen bazen doktorlar yanilabiliyormusAmin bana da dua et canım...sen ne zaman duyacaksın pıtpıtları peki?
Pazartesi insallah. Benm doktorda canımı sıktı kist var dedi sıvı var dedi bi aciklama yapmadi bizde hastane degistirmeye karar verdik.pazartesi duyariz bizde insallah.sen baska bi doktora da git istersen bazen doktorlar yanilabiliyormus
Canım yapılması lazım .arkadaşlar merhaba ben 11 hafta 4 günlük hamileyim. ikili test yaptırıcaktık ama doktorum daha ufak bebek 1 hafta sonra yapalım dedi. bebeğim 47.9 mm 9 gram sizce normal mi.
Aynen bende bulamadim ankarada bi doktor golbasi devlet hastanesinde bi doktor var herkes oneriyo ona gidicem artik ozellerde devletten farksiz yani.benm kese bu sekilde bide beni alttan muayene etti sende ustten mi baktiTürkiye'nin başkentinde doktor bulamadım zatenevet buna güvendim başlangıçta diye buna devam etmek istiyordum ama böyle olunca da canım sıkıldı yeniden doktor arayışına gireceğim şimdi...bir de kesem fasülye gibi yuvarlak değil..
Aynen bende bulamadim ankarada bi doktor golbasi devlet hastanesinde bi doktor var herkes oneriyo ona gidicem artik ozellerde devletten farksiz yani.benm kese bu sekilde bide beni alttan muayene etti sende ustten mi bakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?