Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

slm canım..galiba CMV lg G ve CMV lg M den bahsediyorsun..pozitif olan değerin kaç bilmiyorum ama benimde ikisi de pozitif doktor gördüğünde iyi bunları geçirmişsin sadece toksoplasma geçirmemişsin dedi..yani sende bu hastalığı geçirdiğin için böyle görünüyordur belki de..benim CMV lg G 25Oden büyük görünüyor mesela..ben hamile değilim ama hamilelik için uğraşıyorum sıkıntı olsa söylerlerdi diye düşünüyorum..içini ferah tut inşallah bir sıkıntı yoktur..

Cmv virusu ne oluomus cnm bebege zarari varmiymis.git bakalim universiteye de orda nasil cikcak sonuclar

eee ne dediler ne virüsü bu tam olarak canım merak ettim
Normal bir insan için hiç.bir sorun teşkil etmiyor.şuan benim içinde hiç bir sıkıntı yok..tek etkilenen bebeğim olucak bilseydim hamile kalmadan önce yaptırırdım bu testleri
Şuan tek düşündüğüm gebelik öncesi olması..

Canım sen şuan hamile olmadığın için sıkıntı yok.hamile kaldığında da sıkıntı olmaz...
Sadece hamilelik sırasında bu enfeksiyonu geçirmek problem..
Şimdi bana bu enfeksiyonu hamilelik sırasındamı yoksa öncesindemi geçirdiğim.Eğer hamilelik öncesiyse hiç bir sorun yok ama şuan aktif olarak geçiriyorsam 20. Haftada amniyosentez yapılıp.bebeğin sağlıklı olup olmadığına bakılacak.

hakkında hayırlısı canım ama ben kötü bir şey olmayacağını düşünüyorum..inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğini 9 ay sonunda kucağına alcaksın ve boşuna stres yapmışım diceksin..hep doktorların ihmalleri..kaç doktora gittim en son gittiğim doktor yaptı bu testleri..yani bende gebe kaldığımda yaptırsam bu testi aynı stresi yaşıcaktım..hamileliğinin tadını çıkarmaya bak canım..ben inanıyorumki önceden yaşadığın bir enfeksiyon bu..

canım yaa inşallah bir şeyiniz olmayacak canım mutlu mutlu döneceksin hastaneden.. sıkıp canını bebişi etkileme

arkadaşlar merhaba ben 11 hafta 4 günlük hamileyim. ikili test yaptırıcaktık ama doktorum daha ufak bebek 1 hafta sonra yapalım dedi. bebeğim 47.9 mm 9 gram sizce normal mi.

İnşallah canımmm inşallah.evet iyi ki yaptırmışsın.bu stres çok kötü

Amin bana da dua et canım...sen ne zaman duyacaksın pıtpıtları peki?
Pazartesi insallah. Benm doktorda canımı sıktı kist var dedi sıvı var dedi bi aciklama yapmadi bizde hastane degistirmeye karar verdik.pazartesi duyariz bizde insallah.sen baska bi doktora da git istersen bazen doktorlar yanilabiliyormus

Türkiye'nin başkentinde doktor bulamadım zaten evet buna güvendim başlangıçta diye buna devam etmek istiyordum ama böyle olunca da canım sıkıldı yeniden doktor arayışına gireceğim şimdi...bir de kesem fasülye gibi yuvarlak değil..

arkadaşlar merhaba ben 11 hafta 4 günlük hamileyim. ikili test yaptırıcaktık ama doktorum daha ufak bebek 1 hafta sonra yapalım dedi. bebeğim 47.9 mm 9 gram sizce normal mi.
Canım yapılması lazım .
En dogru sonucu 12. Haftada veriyor.

Kizlar sari sulu akintim basladi bugun galiba hamile deilim adet olacam hamilelik akintisi farkli oluyor diyolar

Aynen bende bulamadim ankarada bi doktor golbasi devlet hastanesinde bi doktor var herkes oneriyo ona gidicem artik ozellerde devletten farksiz yani.benm kese bu sekilde bide beni alttan muayene etti sende ustten mi bakti

Eklentiler

• IMG-20160430-WA0002.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 60
Aynen bende bulamadim ankarada bi doktor golbasi devlet hastanesinde bi doktor var herkes oneriyo ona gidicem artik ozellerde devletten farksiz yani.benm kese bu sekilde bide beni alttan muayene etti sende ustten mi bakti

Bana da alttan baktı üstten göremeyebiliriz dedi bende karşı çıkmadım ama korkuyorum da

Eklentiler

• image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…