Henüz kalp atışını duymadık tabiicuma gününe kadar bekleyeceğiz mecburen ve dua edeceğiz...evet oradaki hemşire de korkmayın kese büyüdüğünde kalp atışı duyulsun diyecekler sonra 2.li 3.lü 4.lü tarama testleri diyecekler kucağınıza alana kadar umut vermek istemeyecekler dedi...sanıyorum haklı...
olumsuz dusunme gun gectıkce sorunlar bıter bol dınlenEvet dayanamadım gittim işte şimdi canım sıkıldı ama düşünmemeye çalışıyorum kötü şeyleri...
ben persembe gıtcem ogun gel demıstı 5 haftalık 6 gunluk olmus olck bnmkıde bnce sende cuma gıt ıstersenKızlar ben de çarşamba gitcem doktoru Keseyi görürmuyuz?? Kalp atışıni duyar miyiz ? 5+ 3 olucak
Hayirli saglikli olsun canim prensesinKızım olacak canım :)))
Öyle yapıyım bende o zaman bana da 2 hafta sonra demişti de..Kalp sesini de duyar miyiz simdiben persembe gıtcem ogun gel demıstı 5 haftalık 6 gunluk olmus olck bnmkıde bnce sende cuma gıt ıstersen
Tam olrak ne kadarlıkken kese göründü canım
Anladım canım tamam tesekkur ederimCanım adet olmam gereken tarih 24 nisandı...
İnşallah canım ulturason bu elektronik bi alet yanlışta ölçmüş olabilir güzel haberler alman düleği ile kuzum :)Canımsınnnsiz olmasanız yiyip bitireceğim kendimi burada moral depoluyorum bizde yetişeceğiz inşallah normal mm lere...bol bol su içiyorum..
Canım keseyi görürsün ama kalp atışını duymazsın sanırım ben 7+3 de duydum :)Kızlar ben de çarşamba gitcem doktoru Keseyi görürmuyuz?? Kalp atışıni duyar miyiz ? 5+ 3 olucak
İnşallah canım ulturason bu elektronik bi alet yanlışta ölçmüş olabilir güzel haberler alman düleği ile kuzum :)
Bekliyorum canım çok sık girmesem de sen yaz ben mutlaka görürüm :)Amin kuzum amin inşallah :) cuma güzel haberler veririm sana...
Canım üşütmüş olabilirmisin acaba yanma var mı kum falan döküyo olmayasınKızlar yine yeni yeniden bennn :)bhchrk sekerli_seker yaa dün benim çoook sancım vardı Adım atamaz durumdaydım.. Nefes alırken, lavabodayken bile canım yanıyordu hem de öyle böyle değil yani Ovulasyon da piki yalalamışım.. Bugün yeniden test yaptım çizgi hafif silikleşmiş ama hala koyu gibi.. Daha önce bu kadar sancı çekmemiştim yumurtlama dönemimde.. Sizce ters bir durum mu var ? Bata 10 gün kaldı bu arada... Hala hafiften sancım var ama dayanabiliyorum..
Canım üşütmüş olabilirmisin acaba yanma var mı kum falan döküyo olmayasın
Daha önce hic test yaptirdinmi canim idrar yollarinda enfeksiyon varsa sanci yapar yada kist falan Allah korusun bi doktora görün benimde cok olurdu normalde sancıKızlar yine yeni yeniden bennn :)bhchrk sekerli_seker yaa dün benim çoook sancım vardı Adım atamaz durumdaydım.. Nefes alırken, lavabodayken bile canım yanıyordu hem de öyle böyle değil yani Ovulasyon da piki yalalamışım.. Bugün yeniden test yaptım çizgi hafif silikleşmiş ama hala koyu gibi.. Daha önce bu kadar sancı çekmemiştim yumurtlama dönemimde.. Sizce ters bir durum mu var ? Bata 10 gün kaldı bu arada... Hala hafiften sancım var ama dayanabiliyorum..
Alla alla.bence bu kadar ağrı yumurtlama zamanına göre normal bi ağrı değil bi dr git canım mutlaka ihmal etmeyok canım üşütmedim.. Kum da dökmüyorum.. Hissettiğim ağrı kasıklardandıÜşüttüğümde daha farklı oluyor.. bu kasıklardan gelen berbat bir acıydı.. bugün yok.. ama dün çok kötüydü.. akıntım var şuan yoğun şekilde..
Daha önce hic test yaptirdinmi canim idrar yollarinda enfeksiyon varsa sanci yapar yada kist falan Allah korusun bi doktora görün benimde cok olurdu normalde sancı
Alla alla.bence bu kadar ağrı yumurtlama zamanına göre normal bi ağrı değil bi dr git canım mutlaka ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?