Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tam olrak ne kadarlıkken kese göründü canım

Kızlar merhaba
Benim ilk hamileliğim tüp bebek ile oldu sebepsiz infertilite
Malesef 5.5 ay önce 3 aylıkken kürtaj oldum yaşasaydı 2 hafta sonra doğum vardı
Şimdi korunmuyoruz yumurtlama üstünden 9 gün geçti 3 gündür inanılmaz baş ağrısı var bugün doktora gittim hamilelik olabilirmi diye beta yapalım dedi sabah yaptırcam mümkün mü acaba

Canımsınnn siz olmasanız yiyip bitireceğim kendimi burada moral depoluyorum bizde yetişeceğiz inşallah normal mm lere...bol bol su içiyorum..
İnşallah canım ulturason bu elektronik bi alet yanlışta ölçmüş olabilir güzel haberler alman düleği ile kuzum :)

Kızlar yine yeni yeniden bennn :) bhchrk sekerli_seker yaa dün benim çoook sancım vardı Adım atamaz durumdaydım.. Nefes alırken, lavabodayken bile canım yanıyordu hem de öyle böyle değil yani Ovulasyon da piki yalalamışım.. Bugün yeniden test yaptım çizgi hafif silikleşmiş ama hala koyu gibi.. Daha önce bu kadar sancı çekmemiştim yumurtlama dönemimde.. Sizce ters bir durum mu var ? Bata 10 gün kaldı bu arada... Hala hafiften sancım var ama dayanabiliyorum..

Canım üşütmüş olabilirmisin acaba yanma var mı kum falan döküyo olmayasın

Canım üşütmüş olabilirmisin acaba yanma var mı kum falan döküyo olmayasın

yok canım üşütmedim.. Kum da dökmüyorum.. Hissettiğim ağrı kasıklardandı Üşüttüğümde daha farklı oluyor.. bu kasıklardan gelen berbat bir acıydı.. bugün yok.. ama dün çok kötüydü.. akıntım var şuan yoğun şekilde..

Daha önce hic test yaptirdinmi canim idrar yollarinda enfeksiyon varsa sanci yapar yada kist falan Allah korusun bi doktora görün benimde cok olurdu normalde sancı

Alla alla.bence bu kadar ağrı yumurtlama zamanına göre normal bi ağrı değil bi dr git canım mutlaka ihmal etme

Daha önce hic test yaptirdinmi canim idrar yollarinda enfeksiyon varsa sanci yapar yada kist falan Allah korusun bi doktora görün benimde cok olurdu normalde sancı

yok canım hiç olmadı benim kasıklarda idrarı yaparken sızım sızım sızladı resmen.. kistlerim olduğunda da geceleri kramp giriyordu o zamanda böyle bir şey yoktu.. şimdi hafifledi.. günlük hayatımı etkilemedi yani bugün ama şişkinliğim ve hafiften sancım var...

Alla alla.bence bu kadar ağrı yumurtlama zamanına göre normal bi ağrı değil bi dr git canım mutlaka ihmal etme

işte merak ettiğim de bu zaten.. dün vardı adım atamaz haldeydim bugün sancım var ama düne göre çok rahatım.. her zaman ki yumurtlama ağrısı şeklinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…