Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

işte merak ettiğim de bu zaten.. dün vardı adım atamaz haldeydim bugün sancım var ama düne göre çok rahatım.. her zaman ki yumurtlama ağrısı şeklinde..
İdrarı yaparken agrın varsa enfeksyon kapmış olabilirsin önemli bişey bu sakın ihmal etme geçti diye peşini bırakma canım sen genede içinin rahat etmesi için bi doktora görün bence

İdrarı yaparken agrın varsa enfeksyon kapmış olabilirsin önemli bişey bu sakın ihmal etme geçti diye peşini bırakma canım sen genede içinin rahat etmesi için bi doktora görün bence

idrar yollarında değildi ama sancım.. ama tamam canım giderim bakalım neyim varmış :) Teşekkür ederim

İnşallah canim içine doguyordur da ikimiz birlikte hamis oluruz belki. Regl velirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine karıştı artik adeti bekliyorum. Regl belirtisi yasayip hamile kalanlar duydum. O yüzden moral bozmak yok canim

Kasık sancisi mi canim ?

Belirtilere çok takılma canım benim adet sancısı ve göğüs ucu kaşıntısı dışında belirtim olmadı diyebilirim inş hamişsindir :)

Anladim cnm insallah hamilelikle ilgisi vardir:)) hayirlisi ihmal etme yinede

Anladim cnm insallah hamilelikle ilgisi vardir:)) hayirlisi ihmal etme yinede

hayırlısı olsun canım inşallah vardır :) zaten dün sondu çalışmalar.. :) bugünü de değerlendirmeye niyetliydim ama eşim rahatsız mümkün değil 1 hafta :) o sebebten hamilelikle ilgisi var mı öğreneceğim 10 gün sonra :)

Iyi akşamlar arkadaşlar, bol bebis li günler olsun ,kese görecekler görsün, kalp atışı duyacaklardır duysun,cinsiyet öğrenecekler sağlıcakla öğrensin insallah.
AnaPatron sakin ol canım pen zaten panik kadınım arkandan sakin sakin geleyim.Kesinlikle hamilelik oncesi dir bu virüs, daha yeni hamile sin ne ara bulup ta gelecekkesin Önceden dir gönlünü ferah tut ki arkandan ferah ferah geleyim

İnşallah canım.arkamdan gelmeden önce bi koşu bu tahlilleri yaptır.bak benim yüreğim yanıyo.elden bir şeyde gelmiyo.belki bebeğim benim yüzümden engelli olucak.çok zor bi durum.git tam kan tahlili ne var ne yok yaptır.

0.064 yaziyo galiba orasi olmasi gerek bende direk 12.5 mm yaziyordu da. Seninki benmknden daha sonra dollenmis olabilir seklide benmkinin aynisi bence sıkıntı yok göreceksin icini ferah tut.daha 9 ay burdayiz :)

0.064 yaziyo galiba orasi olmasi gerek bende direk 12.5 mm yaziyordu da. Seninki benmknden daha sonra dollenmis olabilir seklide benmkinin aynisi bence sıkıntı yok göreceksin icini ferah tut.daha 9 ay burdayiz :)

Doktorlar hiçbir şeyi net söylemiyorlar içimi ferah tutacağım ben :) çok teşekkürler canım benim...

Allah korusun canim rabbim hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin sorun ne ben okuyamıyorum hepsini

Ne güzel dilekler bunlar Allah razi olsun seninde gönlüne gore versin saol valla okurken gülümsedim mutlu oldum:)))))

Çok gereksiz yoruyosun kendini senin doktor erken yaptırdı bu testleri ve çıktı lütfen ferah ol:)Bak ben hala yaptırmayı dusunmuyorum; )daha doğrusu useniyorum:)o virüs daha önceden ve boşuna üzülüyosun tüm kalbimle inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…