- 3 Aralık 2015
- 271
- 256
- 33
- 36
Gayet normal gorunuyor aslinda seninkide. Ultrasonda kac mm oldugu yazar aslinda sende 6.5 cm diye bisey gordum ama mm li bi yer var mi yazanBana da alttan baktı üstten göremeyebiliriz dedi bende karşı çıkmadım ama korkuyorum da
İdrarı yaparken agrın varsa enfeksyon kapmış olabilirsin önemli bişey bu sakın ihmal etme geçti diye peşini bırakma canım sen genede içinin rahat etmesi için bi doktora görün benceişte merak ettiğim de bu zaten.. dün vardı adım atamaz haldeydim bugün sancım var ama düne göre çok rahatım.. her zaman ki yumurtlama ağrısı şeklinde..
Tesekkur ederim kuzum insallah.Hayirli saglikli olsun canim prensesin
İdrarı yaparken agrın varsa enfeksyon kapmış olabilirsin önemli bişey bu sakın ihmal etme geçti diye peşini bırakma canım sen genede içinin rahat etmesi için bi doktora görün bence
İnşallah canim içine doguyordur da ikimiz birlikte hamis oluruz belki. Regl velirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine karıştı artik adeti bekliyorum. Regl belirtisi yasayip hamile kalanlar duydum. O yüzden moral bozmak yok canimberen20 senden güzel haber bekliyorum. İnşallah hamilesindir. Regl belirtilerini yaşadın mı? Ben o kadar çok regl belirtisi yaşıyorum ki acaba hamile kaldığımda da aynı belirtileri yaşayacak mıyım bilmiyorum.
Kızlar yine yeni yeniden bennn :) @bhchrksekerli_seker yaa dün benim çoook sancım vardı Adım atamaz durumdaydım.. Nefes alırken, lavabodayken bile canım yanıyordu hem de öyle böyle değil yani Ovulasyon da piki yalalamışım.. Bugün yeniden test yaptım çizgi hafif silikleşmiş ama hala koyu gibi.. Daha önce bu kadar sancı çekmemiştim yumurtlama dönemimde.. Sizce ters bir durum mu var ? Bata 10 gün kaldı bu arada... Hala hafiften sancım var ama dayanabiliyorum..
Belirtilere çok takılma canım benim adet sancısı ve göğüs ucu kaşıntısı dışında belirtim olmadı diyebilirim inş hamişsindir :)İnşallah canim içine doguyordur da ikimiz birlikte hamis oluruz belki. Regl velirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine karıştı artik adeti bekliyorum. Regl belirtisi yasayip hamile kalanlar duydum. O yüzden moral bozmak yok canim
Anladim cnm insallah hamilelikle ilgisi vardir:)) hayirlisi ihmal etme yinedeyok canım hiç olmadı benimkasıklarda idrarı yaparken sızım sızım sızladı resmen.. kistlerim olduğunda da geceleri kramp giriyordu o zamanda böyle bir şey yoktu.. şimdi hafifledi.. günlük hayatımı etkilemedi yani bugün ama şişkinliğim ve hafiften sancım var...
Anladim cnm insallah hamilelikle ilgisi vardir:)) hayirlisi ihmal etme yinede
İnşallah canım.arkamdan gelmeden önce bi koşu bu tahlilleri yaptır.bak benim yüreğim yanıyo.elden bir şeyde gelmiyo.belki bebeğim benim yüzümden engelli olucak.çok zor bi durum.git tam kan tahlili ne var ne yok yaptır.Iyi akşamlar arkadaşlar, bol bebis li günler olsun ,kese görecekler görsün, kalp atışı duyacaklardır duysun,cinsiyet öğrenecekler sağlıcakla öğrensin insallah.
AnaPatron sakin ol canım pen zaten panik kadınım arkandan sakin sakin geleyim.Kesinlikle hamilelik oncesi dir bu virüs, daha yeni hamile sin ne ara bulup ta gelecek kesin Önceden dir gönlünü ferah tut ki arkandan ferah ferah geleyim
Gayet normal gorunuyor aslinda seninkide. Ultrasonda kac mm oldugu yazar aslinda sende 6.5 cm diye bisey gordum ama mm li bi yer var mi yazan
0.064 yaziyo galiba orasi olmasi gerek bende direk 12.5 mm yaziyordu da. Seninki benmknden daha sonra dollenmis olabilir seklide benmkinin aynisi bence sıkıntı yok göreceksin icini ferah tut.daha 9 ay burdayiz :)
Allah korusun canim rabbim hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin sorun ne ben okuyamıyorum hepsiniİnşallah canım.arkamdan gelmeden önce bi koşu bu tahlilleri yaptır.bak benim yüreğim yanıyo.elden bir şeyde gelmiyo.belki bebeğim benim yüzümden engelli olucak.çok zor bi durum.git tam kan tahlili ne var ne yok yaptır.
Ne güzel dilekler bunlar Allah razi olsun seninde gönlüne gore versin saol valla okurken gülümsedim mutlu oldum:)))))Iyi akşamlar arkadaşlar, bol bebis li günler olsun ,kese görecekler görsün, kalp atışı duyacaklardır duysun,cinsiyet öğrenecekler sağlıcakla öğrensin insallah.
AnaPatron sakin ol canım pen zaten panik kadınım arkandan sakin sakin geleyim.Kesinlikle hamilelik oncesi dir bu virüs, daha yeni hamile sin ne ara bulup ta gelecek kesin Önceden dir gönlünü ferah tut ki arkandan ferah ferah geleyim
İnşallah canım.arkamdan gelmeden önce bi koşu bu tahlilleri yaptır.bak benim yüreğim yanıyo.elden bir şeyde gelmiyo.belki bebeğim benim yüzümden engelli olucak.çok zor bi durum.git tam kan tahlili ne var ne yok yaptır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?