Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Allah korusun canim rabbim hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin sorun ne ben okuyamıyorum hepsini
Canım hamilelikde bebek için sıkıntı oluşturabilecek bi virüs çıktı bende.şimdi virüsün önceden mi var olduğu yoksa hamilelik sırasında mı olduğuna bakılcak.tek duam inşallah öncesinde olmuştur.

Canım nolur bi düşün hamilelikte ki ilk muaynende yapıldı bu test daha kalp atışı bile duyulmadan,eğer daha ileri haftalarda yapılsa da çıksa acaba yeni mi diye dusunulurdu. Eski yavrum o virüs eskiiiIcine ferahlık versin Rabbim şu mübarek aylarda.Güzel haberlerin yakinda insallah.Ilk bebeğim Karnım da oldu ben hiç farketmeden,kürtaj oldum.sonra oglum geldi bin şükür :)Ama hamileligimin her dakikası acabayla geçti. Hayatımın en rahat olmasi gereken zamanları stresle vesveseyle geçirdim. Çok şükür sağlıcakla kavuştum. Ama 5 yılımı aldı tekrar hamilelik düşünmek. Yaş oldu 33 hatta 34; (
Yasin küçüktür benden ama hamilelik tecrüben daha çok .Nolur bu dönemi güzel geçir .Telaşlı hamile görünce içim parcalaniyo, Lütfen rahat ol ben inanıyorum hersey yolunda

Belirtilere çok takılma canım benim adet sancısı ve göğüs ucu kaşıntısı dışında belirtim olmadı diyebilirim inş hamişsindir :)
İnşallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin bata 5 gün kaldi bakalim artik

Öyle yapıyım bende o zaman bana da 2 hafta sonra demişti de..Kalp sesini de duyar miyiz simdi
Keseyi kesin görürüz Insanlah kalbide duyarız demişti çünkü benle adet günü bir gün geri olan arkadasimadaaa aynı günü vermiş var demekki bu persembedebir hikmet :) hani ben yorulma diye söylüyorum şu zaman bir diye iki hafta sabrettim valla

Herkese gunaydin. Bizim de 1 hafta sonra randevumuz. Bugun adetim 20 gun gecikmis oldu. Belirti olarak da artik atik bir sekilde hareket edemiyorum. Vucudum biraz agirlasti. Hemen agri veriyor. Gece saga sola dondugum zaman agri yapiyor.
Mide bulantisi kusma yok.
Kokulara hassasiyet yok.
Kocamdan tiksinmiyorum. Hic kokuyor gibi gelmiyor.
Bazilarina oyle oluyormus.
Gogusler buyudu.
Sabah acliktan oluyorum midem kaziniyor.
Sabaha dogru kalkip bir seyler yiyesim geliyor.
Tuvalet siklasti.
Bu sekilde belirtiler.
Gununuz guzel gecsin. Yeni gebelik haberlerine cok seviniyorum
Allah isteyen herkese verir insallah.

Canim Günaydın bende okudum yazılarını doğru hemen yapılmazki o tesler kalp atışını bile duymamissin çocuk daha senden hazla etkilenmiyoki üzme kendini eskidendir bencede benim doktorum 8 haftamiz bitmişti yaptığında

Insallah gebelik oncesi gecirmis oldugun bir enfeksiyondur cnm. Sen universite hastanesine de git bakalim orda daha da bi arastirsinlar. Hayirlisiyla iyi haberler verirsin bize

Arkadaşlar günaydın daha bugün 5 haftalık 4 gunluguz mide bulantilarim başladı ise gitmeden akşama kadar uyudum herhalde olarak yorgunum canım hiç bir şey istemiyor özellikle bu mide bulantısı bu kadar erken başlar mi

Kızlar dün adet tarihimdi olmadım hala, Bugün sabah ilk idrarla test yaptım 6 dakika sonraki sonuç bu..
Negatif dimi ?

Eklentiler

• image.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 70
Herkese Günaydın kızlar benim de bat 12 gün gecti hala bişey gelmedi ilk defa böyle bişey yaşıyorum geçtiğimiz perşembe kan testi yapıldı ama negatif çıktı adet söktürücü kullandım ama hala bişey yok bugün tekrar başka bir doktora gidicem dua edin bana da :))

sekerli_seker bhchrk cinsiyetler belli oldumu kizlar :))
%50nin ustunde erkek dedi doktor 1 aya daha netlesir dedi bakalim artik :))

bence kocaman verimli bi yumurta yumurtlamissin insallah degerlendirmissindir :))

Kizlar merhaba size birsey sorucam kendimi herzamanki gibi kaptirmak istemedim bu ay hic kafama takmadim ama adetim 2 gun gecti gogusleriim ust ve alt tarafi dolgunlasti akinti yogunlugu var. Sizce hamilemiyim ? Herzaman suratim sivilce dolardi 1 tane cikti akintim felaket derecede yogun

test yapsana cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…