- 7 Nisan 2016
- 1.441
- 2.681
- 133
- 43
Ne güzel dilekler bunlar Allah razi olsun seninde gönlüne gore versin saol valla okurken gülümsedim mutlu oldum:)))))
Canım hamilelikde bebek için sıkıntı oluşturabilecek bi virüs çıktı bende.şimdi virüsün önceden mi var olduğu yoksa hamilelik sırasında mı olduğuna bakılcak.tek duam inşallah öncesinde olmuştur.Allah korusun canim rabbim hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin sorun ne ben okuyamıyorum hepsini
Canım hamilelikde bebek için sıkıntı oluşturabilecek bi virüs çıktı bende.şimdi virüsün önceden mi var olduğu yoksa hamilelik sırasında mı olduğuna bakılcak.tek duam inşallah öncesinde olmuştur.
İnşallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin bata 5 gün kaldi bakalim artikBelirtilere çok takılma canım benim adet sancısı ve göğüs ucu kaşıntısı dışında belirtim olmadı diyebilirim inş hamişsindir :)
Keseyi kesin görürüz Insanlah kalbide duyarız demişti çünkü benle adet günü bir gün geri olan arkadasimadaaa aynı günü vermiş var demekki bu persembedebir hikmet :) hani ben yorulma diye söylüyorum şu zaman bir diye iki hafta sabrettim vallaÖyle yapıyım bende o zaman bana da 2 hafta sonra demişti de..Kalp sesini de duyar miyiz simdi
Canim Günaydın bende okudum yazılarını doğru hemen yapılmazki o tesler kalp atışını bile duymamissin çocuk daha senden hazla etkilenmiyoki üzme kendini eskidendir bencede benim doktorum 8 haftamiz bitmişti yaptığındaCanım hamilelikde bebek için sıkıntı oluşturabilecek bi virüs çıktı bende.şimdi virüsün önceden mi var olduğu yoksa hamilelik sırasında mı olduğuna bakılcak.tek duam inşallah öncesinde olmuştur.
Insallah gebelik oncesi gecirmis oldugun bir enfeksiyondur cnm. Sen universite hastanesine de git bakalim orda daha da bi arastirsinlar. Hayirlisiyla iyi haberler verirsin bizeNormal bir insan için hiç.bir sorun teşkil etmiyor.şuan benim içinde hiç bir sıkıntı yok..tek etkilenen bebeğim olucakbilseydim hamile kalmadan önce yaptırırdım bu testleri
Şuan tek düşündüğüm gebelik öncesi olması..
Kızlar dün adet tarihimdi olmadım hala, Bugün sabah ilk idrarla test yaptım 6 dakika sonraki sonuç bu..
Negatif dimi ?
Varla yok gb Can'ım umarım bebeişin yoldadırKızlar bata 4 gün kaldı. Sizce durumlar nedir?
Kasık sancisi mi canim ?
%50nin ustunde erkek dedi doktor 1 aya daha netlesir dedi bakalim artik :))
bence kocaman verimli bi yumurta yumurtlamissin insallah degerlendirmissindir :))Kızlar yine yeni yeniden bennn :)bhchrk sekerli_seker yaa dün benim çoook sancım vardı Adım atamaz durumdaydım.. Nefes alırken, lavabodayken bile canım yanıyordu hem de öyle böyle değil yani Ovulasyon da piki yalalamışım.. Bugün yeniden test yaptım çizgi hafif silikleşmiş ama hala koyu gibi.. Daha önce bu kadar sancı çekmemiştim yumurtlama dönemimde.. Sizce ters bir durum mu var ? Bata 10 gün kaldı bu arada... Hala hafiften sancım var ama dayanabiliyorum..
test yapsana cnmKizlar merhaba size birsey sorucam kendimi herzamanki gibi kaptirmak istemedim bu ay hic kafama takmadim ama adetim 2 gun gecti gogusleriim ust ve alt tarafi dolgunlasti akinti yogunlugu var. Sizce hamilemiyim ? Herzaman suratim sivilce dolardi 1 tane cikti akintim felaket derecede yogun
Hemen cikar mi ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?