Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tesekkur ederim genelde test yaptirmaya gittigimde adet oluyorum o yuzden korkuyorum ya cikmazsa diye
düzenli mi reglin peki ? gecikmelerin sık sık oluyorsa evde test yap ,kan testine gitme madem hayal kırıklığı olmasın.ama döngün düzenliyse direk gitmelisin

Varla yok gb Can'ım umarım bebeişin yoldadır

Günaydın canım. Bugün de bir heves sabah kalkar kalkmaz hemen test yapmak için tuvalete koştum ama maalesef negatif. Bata kaldı 3 gün. Kasıklarım bir değişik ağrıyor bu ay, göğüslerim aynı şekilde. Her ay hamilelik belirtisi yaşıyorum gerçi ama ne bileyim bu ay diğerlerinden farklı gibi gelmişti :)

Hamile olsaydım 3 gün kala silik de olsa testte çıkardı değil mi? Bu arada testin markası Laboquick.

Arkadaşlar Günaydın öncelikle hayırlı kandiller 3 gün gecikmeye 10.24 değer nasıl sizce

Tebrikler canım, hayırlı olsun. Değerin biraz düşük gibi sanki ama geç döllenmeden de olabilir sonuçta. 2 gün sonra tekrarlayınca daha da yükselmiş olduğunu görürsün inşallah.

Adet gecikmenden başka belirtin var mıydı?

Teşekkürler peki doktora gitsem göremez mi evet değer düşük acaba olumsuz bişey var mıdır gogus hassasiyeti uykum geliyordu kaşık ağrısı

Teşekkürler peki doktora gitsem göremez mi evet değer düşük acaba olumsuz bişey var mıdır gogus hassasiyeti uykum geliyordu kaşık ağrısı

Canım şu an çok küçüktür o daha göremez. Ama yine de gitmende fayda var. Kan değerlerine bakıp belki ilaç vitamin filan verir. İhmal etme sakın. Sakın stres de yapma Hayırlı olsun tekrardan. Evde idrar testi yapmış mıydın bu arada? Bunu sırf meraktan soruyorum :)

Yo hiç önemli değil tabi ki sorabilirsiniz kan testi daha güvenilir diye kan verdim idrar yapmadım biraz heyecan var

Yo hiç önemli değil tabi ki sorabilirsiniz kan testi daha güvenilir diye kan verdim idrar yapmadım biraz heyecan var
canım önemli olan değerin 2 günde 2 katı artış göstermesi.. sen iki gün sonra tekrar yaptır artış iyiyse beklemeye geçersin.. hesaplarsın 3000lere ulaştığında da kese gözükür hayırlı olsun Rabb im sağlıklı hamilelik ve bebiş nasip etsin :) :))

Hiç heyecan yapma, gün sonra yeniden kan ver ve mutlaka doktora git. O seni sağlıklı bir şekilde yönlendirecektir. Tekrar hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…