Selam kızlar bugn dr.a gittm pekte iyi haberler almadım dr suyun az dedi ve kesenin etrafında kanamam varmış moralim bozuldu.umarım düzelir
canım önemli olan değerin 2 günde 2 katı artış göstermesi.. sen iki gün sonra tekrar yaptır artış iyiyse beklemeye geçersin.. hesaplarsın 3000lere ulaştığında da kese gözükürhayırlı olsun Rabb im sağlıklı hamilelik ve bebiş nasip etsin :) :))
Selam kızlar bugn dr.a gittm pekte iyi haberler almadım dr suyun az dedi ve kesenin etrafında kanamam varmış moralim bozuldu.umarım düzelir
Kaç haftalıksin canimSelam kızlar bugn dr.a gittm pekte iyi haberler almadım dr suyun az dedi ve kesenin etrafında kanamam varmış moralim bozuldu.umarım düzelir
Canim üzme kendini kötü düşünme inşallah atlatilir kandil hürmetle dualarimiz kabul olsun insSelam kızlar bugn dr.a gittm pekte iyi haberler almadım dr suyun az dedi ve kesenin etrafında kanamam varmış moralim bozuldu.umarım düzelir
Bilmiyorum ağır bi iş yapmadım yakın zamanda ilişki olmadı kanama neden hiç bilmiypruz suyun nedeni sanırım günde 1 litre su içmem 2 litre fazla içmem gerekmişÇok geçmiş olsun. Moralini bozma Allah büyük. Peki nedeni hakkında bir bilgi verdi mi doktorun? Ya da nelere dikkat etmen gerektiğine dair bir şey söyledi mi?
Evet canım iğne verdi prolutan depot zaten hap kullanıyodum progestan şuan yatıyorum bakalımÇok dikkat etmelisin yatarak dinlenmen lazım illaki doktorunda önermiştir bunları, ilaç veya iğne verdimi ?
Aminn inşallah canım çok saol kuzumCanim üzme kendini kötü düşünme inşallah atlatilir kandil hürmetle dualarimiz kabul olsun ins
Evet canım içmiyomuşum günde 1 litreden az içiyorum ama günde en az 2 litre olması gerekmişay canimüzme kendini.. insallah düzelir .. cok su icmiyormusun acaba ?
13h5 günlük canım şuanKaç haftalıksin canim
Canim üzme kendini evet Bol bol su iç ama icilmiyo haklısın zorla iciyoruz13h5 günlük canım şuan
Aynen öyle ya hamile kalmadan önce hiç içmiypdum diyebilirim günde 1 bardak zor şimdi dikkat edicem inşallah düzelir kuzumCanim üzme kendini evet Bol bol su iç ama icilmiyo haklısın zorla iciyoruz
Yaa inşallah benimde düzelir bu kadar erken haftada mı olmuştu peki havuç suyununda iyi geldiğini duydum 10 gün sonta konttolum var umarım suyum normale döner moral verdin bana :)ben yanıma şişeyle su alıyordum evin içinde bile bardakla içmeye üşeniyor insan dikip dikip içiyordum canım sende öyle yap düzelir benimde oğluma hamileyken suyum az çıkmıştı bu şekilde normale döndü şartlamıştım kendimi 1,5 lt şişeyi günde iki kere boşaltıcam diye
tam hatırlamıyorum ama 3. ayımda olmuştu canım düzeliyor korkma o sıvı zaten bebişin çişi :)) sen ne kadar sıvı alırsan o kadar çiş olur ne kadar çiş olursa o kadar suyun çok olurYaa inşallah benimde düzelir bu kadar erken haftada mı olmuştu peki havuç suyununda iyi geldiğini duydum 10 gün sonta konttolum var umarım suyum normale döner moral verdin bana :)
Anladım canım çok saol bol bol su içmekten başka yapılcak bişi yok o zaman sanırım suya devam :)tam hatırlamıyorum ama 3. ayımda olmuştu canım düzeliyor korkma o sıvı zaten bebişin çişi :)) sen ne kadar sıvı alırsan o kadar çiş olur ne kadar çiş olursa o kadar suyun çok olur
Tugbacım ihmal etme sakın ben şuan içmediğim için kahroluyorumay kizlar bende korktum .. su midemi bulandiriyor bnim. ama ben önceden cok su icerdim hamile oldugumu ögrendikten sonra su icemez oldum. birde cok az yiyorummidem almmiyor birsey hemen bulaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?