Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Selam kızlar bugn dr.a gittm pekte iyi haberler almadım dr suyun az dedi ve kesenin etrafında kanamam varmış moralim bozuldu.umarım düzelir

Selam kızlar bugn dr.a gittm pekte iyi haberler almadım dr suyun az dedi ve kesenin etrafında kanamam varmış moralim bozuldu.umarım düzelir

Çok geçmiş olsun. Moralini bozma Allah büyük. Peki nedeni hakkında bir bilgi verdi mi doktorun? Ya da nelere dikkat etmen gerektiğine dair bir şey söyledi mi?

Amin sağolun inşallah sizinde Bebeğinizin kucağına almayi nasip etsin

ay canim üzme kendini.. insallah düzelir .. cok su icmiyormusun acaba ?

Çok dikkat etmelisin yatarak dinlenmen lazım illaki doktorunda önermiştir bunları, ilaç veya iğne verdimi ?

Çok geçmiş olsun. Moralini bozma Allah büyük. Peki nedeni hakkında bir bilgi verdi mi doktorun? Ya da nelere dikkat etmen gerektiğine dair bir şey söyledi mi?
Bilmiyorum ağır bi iş yapmadım yakın zamanda ilişki olmadı kanama neden hiç bilmiypruz suyun nedeni sanırım günde 1 litre su içmem 2 litre fazla içmem gerekmiş

ben yanıma şişeyle su alıyordum evin içinde bile bardakla içmeye üşeniyor insan dikip dikip içiyordum canım sende öyle yap düzelir benimde oğluma hamileyken suyum az çıkmıştı bu şekilde normale döndü şartlamıştım kendimi 1,5 lt şişeyi günde iki kere boşaltıcam diye

Yaa inşallah benimde düzelir bu kadar erken haftada mı olmuştu peki havuç suyununda iyi geldiğini duydum 10 gün sonta konttolum var umarım suyum normale döner moral verdin bana :)

Yaa inşallah benimde düzelir bu kadar erken haftada mı olmuştu peki havuç suyununda iyi geldiğini duydum 10 gün sonta konttolum var umarım suyum normale döner moral verdin bana :)
tam hatırlamıyorum ama 3. ayımda olmuştu canım düzeliyor korkma o sıvı zaten bebişin çişi :)) sen ne kadar sıvı alırsan o kadar çiş olur ne kadar çiş olursa o kadar suyun çok olur

tam hatırlamıyorum ama 3. ayımda olmuştu canım düzeliyor korkma o sıvı zaten bebişin çişi :)) sen ne kadar sıvı alırsan o kadar çiş olur ne kadar çiş olursa o kadar suyun çok olur
Anladım canım çok saol bol bol su içmekten başka yapılcak bişi yok o zaman sanırım suya devam :)

ay kizlar bende korktum .. su midemi bulandiriyor bnim. ama ben önceden cok su icerdim hamile oldugumu ögrendikten sonra su icemez oldum. birde cok az yiyorum midem almmiyor birsey hemen bulaniyor

ay kizlar bende korktum .. su midemi bulandiriyor bnim. ama ben önceden cok su icerdim hamile oldugumu ögrendikten sonra su icemez oldum. birde cok az yiyorum midem almmiyor birsey hemen bulaniyor
Tugbacım ihmal etme sakın ben şuan içmediğim için kahroluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…