Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Evet canım iğne verdi prolutan depot zaten hap kullanıyodum progestan şuan yatıyorum bakalım
canım benim kanamam olmuştu proluton depot vermişti bi de her gün progynex iğne vurunuyodum.. şimdi geçti ama.. ayaklarını yükseğe koy öyle uzan.. su ben de içmiyorum pek ama onun yerine su yapacak şeyler yiyorum içiyorum salata kavun karpuz şeftali maden suyu limonata ayran vs. canım.. bi de kahve çay kola tüketme sakın o da kesenin sıvısını azaltıyormuş bi de bebeğin kalsiyumunu alıyormuş..

Bana başka iğne vermedi cnm zaten daha öncede oldu kanamam kullandım bu iğneyi şimdi 10 gün sonra bakalım duruma göre bakıcaz dedi acaba neyi kasteddi Aklımda bulunsun canım hepsini 10 gün boyunca yiyicem içicem inş düzelicek kahve çay kola genelde pek sevdiğim şeyler değil allahtan kahvaltıda 1 bardak çay sadece oda hergün değil

tuvalet dışında hiç kalkma canım yemeğini bile yattığın yerden ye.. ben öyle yapmıştım 2 hafta boyunca.. inşallah geçer kanama bölgen canım.. çay da içme bence durum düzelene kadar.. inşallah güzel haberler verirsin canım.. ama kanaman geçsin de suyunun az olması pek önemli bi sorun değil.. bi tanıdığımızın da öyleydi vala çocuğu gayet sağlıklı doğdu ama tabi yine de dikkat etmek lazım..

Canim ben çilek kaynatiyorum 1 litre su yarım kilo çilek yarım şu bardayla bilandirdan geçirip iciyorum soğuk Çayda aldım limonlu ayranda iciyorum buçuk litrede şu içiyorum doktor icce bilirsin dedi sende öyle yap canım

Çok saol canım biraz moral oldu banada aslında bende suyu çok takmadım sadece kanama var ağır kaldırmadım zorlanmadım neden oldu ona takıldım dr.da bişi demedi zaten bende kanama su derken hiç sormadım napmam grrektiğine odaklandım inş geçer :)

Ohhmaşallah aldım tarifi deniyicem en kısa zamanda :)

canım soğuk çayda kafein vardır bebeğe zararlı bence içmemelisin..

çok ayakta kalmışsındır belki canım yat dinlen

canım benimde ilk defa oldu zaten çok şaşırdım canım yandı neredeyse acile gidecektim... inşallah bebiştir.. :)

%50nin ustunde erkek dedi doktor 1 aya daha netlesir dedi bakalim artik :))

bence kocaman verimli bi yumurta yumurtlamissin insallah degerlendirmissindir :))

inofolicten de olabilir canım bu ay ilk kez kullandım demek ki faydası oldu :) öncesinde değerlendirmiştim zaten o günü de değerlendirdim :)

Selam kızlar bugn dr.a gittm pekte iyi haberler almadım dr suyun az dedi ve kesenin etrafında kanamam varmış moralim bozuldu.umarım düzelir

canım bol bol sıvı tüket. su içemesen bile içine suyun limon salatalık çilek falan at tadı değişir içersin öyle..

Kizlarrrr bugun idrar testi yaptim cift cizgi gordumm. Gittik kan verdim 117 ciktiii. Bata 5 varr

tebrikler canımmmmm :) sağlıkla kucağına al inşallahhh

Aminnn. Ya ama simddide ben de korku basladi. Bata daha 5 var. Ins bi aksilik olmaz dimi

Kızlarrr bugğn dr gittim 2 tane yumurtam var ama çok gelişmemişler 13 14 de kalmışlar cuma tekrar gidecem yumları büyütmek için bişey yapabilir miyim ozamana kadar yardımcı olur musunuzzz banaaaa... bu aradaa hepinizin kandili mübarek olsun dualarda buluşmak dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…