Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Başladım bakalım bol bol içmeye faydasını görürüm inşallah :)

Allah razi olsunn. Stres sardi beni amaa. Galiba gorene kadar gitmez. Ne yapmali bu surecteee

Sakin olmalı
Yok keseydi, yok bebekti sonrası kalp atışları, gelişimi normalmi, 2li testti, cinsiyetti derken... Stres heyecanla geçiyor hep aslında. Stres yapma bebeğinde etkileniyor herşeyden. Ama en başta hamile olduğunu sakın unutma ve bunun tadını çıkarmaya bak.. Ben hamile olmaya bayıldım mesela çok hoşuma gidiyor.

meyve suyu meyveli yoğurt tamam da.. sıcak soğuk çay kola kahve kafeinden dolayı hem kesenin suyunu azaltıyo hem de bebeğin kalsiyumunu azaltıyormuş bilgin olsun fundsh

inofolicten de olabilir canım bu ay ilk kez kullandım demek ki faydası oldu :) öncesinde değerlendirmiştim zaten o günü de değerlendirdim :)
aaayyyy hadii inşallaaahhh :))

Kızlar ya mide Ağrı'sı yaşayan var mı dün akşamdır yerimde duramıyorum çok acıyo bulanıyo ağrıyo yedinci haftam bu hafta normal mi sizce

Da
Daha bat a varya ne bileyim ya kanamam olursa ya dis gebelikse kafamda ucusuyo. Ama cokda mutluyummmm

G
Gecmis olsun. Ben tek kasik agrilarindan ve uyku basmasindan muzdaribim. Mide bulantisi yok bi de hicbir sey asermiyorum.

sekerli_seker mid Ağrı'sı normal mi ya bugun bata göre 7+3 günündeyim ilk defa midemde sorun oldu böyle aslında bulantı yok diye şikayetçiydim ama şimdi dur durak bilmeden midem ağrıyo

Bu testi saat 12 de yapmstm.30. Saniyede silik czgi ckmaya basladi, sonra daha belirgin oldu,az evvel baktm bu şekilde.adet oldum nisan 5 te,sonra da nisan 30 da oldum.3 gün surdu bir gün sümüksü kanama şeklinde sonra kahverengi .sizce bu nedir?

Eklentiler

• IMG-20160503-WA0018.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…