- 22 Nisan 2016
- 50
- 21
- 3
- 34
Allah razi olsunn. Stres sardi beni amaa.Gözünaydın canım sağlıkla gelsin bebeğin :)
Ins persembe tekrar gidicem ama kan alirken damarimi patlatmis galibaa2 gün sonra testi tekrarla canım artışın önemli olan... korkma sakın
Hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin rabbimKizlarrrr bugun idrar testi yaptim cift cizgi gordumm. Gittik kan verdim 117 ciktiii. Bata 5 varr
Saol kuzum umarım geçer :)Cok iyi oluyo dene canım korkma benimde oldu rahim içinde kanama geçti bir hafta sonra
Başladım bakalım bol bol içmeye faydasını görürüm inşallah :)canım benimde ilk defa oldu zaten çok şaşırdım canım yandı neredeyse acile gidecektim... inşallah bebiştir.. :)
inofolicten de olabilir canım bu ay ilk kez kullandım demek ki faydası oldu :) öncesinde değerlendirmiştim zaten o günü de değerlendirdim :)
canım bol bol sıvı tüket. su içemesen bile içine suyun limon salatalık çilek falan at tadı değişir içersin öyle..
tebrikler canımmmmm :) sağlıkla kucağına al inşallahhh
Allah razi olsunn. Stres sardi beni amaa.Galiba gorene kadar gitmez. Ne yapmali bu surecteee
AminnHayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin rabbim
aaayyyy hadii inşallaaahhh :))inofolicten de olabilir canım bu ay ilk kez kullandım demek ki faydası oldu :) öncesinde değerlendirmiştim zaten o günü de değerlendirdim :)
Daha bat a varya ne bileyim ya kanamam olursa ya dis gebelikse kafamda ucusuyo.Sakin olmalı
Yok keseydi, yok bebekti sonrası kalp atışları, gelişimi normalmi, 2li testti, cinsiyetti derken... Stres heyecanla geçiyor hep aslında. Stres yapma bebeğinde etkileniyor herşeyden. Ama en başta hamile olduğunu sakın unutma ve bunun tadını çıkarmaya bak.. Ben hamile olmaya bayıldım mesela çok hoşuma gidiyor.
Da
Daha bat a varya ne bileyim ya kanamam olursa ya dis gebelikse kafamda ucusuyo.Ama cokda mutluyummmm
Insallahhhh. Acaba kac haftalikkBende düşündümki aynılarını, hiçte bişe olmadı çok şükür, düşünme :)
Gecmis olsun. Ben tek kasik agrilarindan ve uyku basmasindan muzdaribim. Mide bulantisi yokArkadaşlar günaydın daha bugün 5 haftalık 4 gunluguz mide bulantilarim başladıise gitmeden akşama kadar uyudum herhalde olarak yorgunum canım hiç bir şey istemiyor özellikle bu mide bulantısı bu kadar erken başlar mi
ya çok feci bi ağrı acı sen yaşamazsın inşallah korkutuyor beni kötü bişey oluyo sanmıyorm dayanılmaz bişeyG
Gecmis olsun. Ben tek kasik agrilarindan ve uyku basmasindan muzdaribim. Mide bulantisi yokbi de hicbir sey asermiyorum.
inofolicten de olabilir canım bu ay ilk kez kullandım demek ki faydası oldu :) öncesinde değerlendirmiştim zaten o günü de değerlendirdim :)
Bu ay ben de pko olmadigi halde inofolic kullanfim vr bol akintili ve yumurtlaliklarda agriyla gecirfim ovulasyon günlerini inşallah ikimizde kavuşuruz bebislerimize
Insallahhhh. Acaba kac haftalikksen de mi battan once ogrendin canim.
sekerli_seker mid Ağrı'sı normal mi ya bugun bata göre 7+3 günündeyim ilk defa midemde sorun oldu böyle aslında bulantı yok diye şikayetçiydim ama şimdi dur durak bilmeden midem ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?