- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
Korktum Can'ım ya ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı yine bu tip ağrı olmuştu rahim Mideye baskı yaptığı için okuyomuş galibaHaketmişsin.
Normaldir canım ya, benimde mide yanmam oluyor mesela.
meyve suyu meyveli yoğurt tamam da.. sıcak soğuk çay kola kahve kafeinden dolayı hem kesenin suyunu azaltıyo hem de bebeğin kalsiyumunu azaltıyormuş bilgin olsunfundsh
Canim zaten kafve çay normaldede icmiyodum bidaha almam ozaman bende☺
aaayyyy hadii inşallaaahhh :))
Korktum Can'ım ya ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı yine bu tip ağrı olmuştu rahim Mideye baskı yaptığı için okuyomuş galiba
Benimkide mi oyle acabaaaBen reglmden 3-4 gün önce öğrendim, ilk hastaneye gittiğimde 4 hafta 3 günlüktü bebekim :) yani batı 3gün geçmiştim.
İnşallah dha yeni gidicen bakalım doktora miniği görücez cumartesi günüAklından çıkar lütfen öle şeleri
Hamilesin ve bebeğine hiçbirşey olmayacak Allahın izniyle.
Geçersiz Can'ım testinBu testi saat 12 de yapmstm.30. Saniyede silik czgi ckmaya basladi, sonra daha belirgin oldu,az evvel baktm bu şekilde.adet oldum nisan 5 te,sonra da nisan 30 da oldum.3 gün surdu bir gün sümüksü kanama şeklinde sonra kahverengi .sizce bu nedir?
Benimkide mi oyle acabaaagecsede gitsemm
İnşallah dha yeni gidicen bakalım doktora miniği görücez cumartesi günüAllah izin verirse
Neden ki?Geçersiz Can'ım testin
Geçersiz olamaz çünkü kontrol çizgisi hemen belirdi,idrar sonradan akma yapms o yüzden öyle duruyor.bide dediğim gbi ilk 30 saniyede ckti silik czgi.önce boyleydiGeçersiz Can'ım testin
Özlem oluyo galiba bebeğeSık sık gitmenin tadını çıkar, insan özlüyor :)
Son gittiğimde 3 hafta sonraya, cuma günü gittiğimdede ay sonu gel dedi doktorum yani 1 ay olmuş olacak
O zaman kesin hamilesin 3 çizgi çıktığında geçersiz oluyor ondan dedim Can'ım kaç gün geçti sende Can'ımGeçersiz olamaz çünkü kontrol çizgisi hemen belirdi,idrar sonradan akma yapms o yüzden öyle duruyor.bide dediğim gbi ilk 30 saniyede ckti silik czgi.önce boyleydi
Göğüslerin ne Zaman şişmeye başladı Can'ım ?Merhaba kızlar, benim normalde adet dönemim 24 ve 28 arası sürer adetime daha 6 gün var 3 gün önce lekelenme oldu hafif bir kanama fazla sürmedi bu gün yine aynı lekenme oldu sadece 1 damla bu aralar çok gerginim ve çok uykuluyum yorgunluk var baya ara sıra çok nadir kasıklarda kramplar oluşuyor. Bide göğüslerin şiş. Şimdi pek hamilelik düşünmüyorum ama olursada hayırlısı bilgisi olan yardımcı
olabilir mi?
Belirtilerin hamilelik belirtisi bende bu ay bekliyorum bat 4 gün var test yaptım negatif çıktı ama benım göğüsler normalin iki katı büyüdü ve yere göğe sığmıyorMerhaba kızlar, benim normalde adet dönemim 24 ve 28 arası sürer adetime daha 6 gün var 3 gün önce lekelenme oldu hafif bir kanama fazla sürmedi bu gün yine aynı lekenme oldu sadece 1 damla bu aralar çok gerginim ve çok uykuluyum yorgunluk var baya ara sıra çok nadir kasıklarda kramplar oluşuyor. Bide göğüslerin şiş. Şimdi pek hamilelik düşünmüyorum ama olursada hayırlısı bilgisi olan yardımcı
olabilir mi?
Yaklaşık 4-5 gündür. Her zaman adete bı kaç gün kala şişer ama böyle aşırı derecede değil.Göğüslerin ne Zaman şişmeye başladı Can'ım ?
Valla Can'ım yerleşme kanaması olabilir hastalanmana fazla kalmamış erken gebelik testi al Vega'da bekle günün geçsin zaten çıkar adetten önce sonuç biraz zor oluyorYaklaşık 4-5 gündür. Her zaman adete bı kaç gün kala şişer ama böyle aşırı derecede değil.
Ben 1 yıldır evliyim çocuğum yok hiç korunmadm ama olmadı şimdi olsada inanmam :)Belirtilerin hamilelik belirtisi bende bu ay bekliyorum bat 4 gün var test yaptım negatif çıktı ama benım göğüsler normalin iki katı büyüdü ve yere göğe sığmıyor
Benimki mesela 9 nisanda oldum 12 bitti bi hafta sonra şiştiler kasık Ağrı'm oldu batma şeklinde şimdide iştahım açıldı halsizim bende henüz düşünmüyorum ama davetsiz misafir olur olursa sanırım sende benim durumundasınYaklaşık 4-5 gündür. Her zaman adete bı kaç gün kala şişer ama böyle aşırı derecede değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?