Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Geçersiz Can'ım testin

Geçersiz Can'ım testin
Geçersiz olamaz çünkü kontrol çizgisi hemen belirdi,idrar sonradan akma yapms o yüzden öyle duruyor.bide dediğim gbi ilk 30 saniyede ckti silik czgi.önce boyleydi

Eklentiler

• IMG-20160503-WA0009.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 55
Geçersiz olamaz çünkü kontrol çizgisi hemen belirdi,idrar sonradan akma yapms o yüzden öyle duruyor.bide dediğim gbi ilk 30 saniyede ckti silik czgi.önce boyleydi
O zaman kesin hamilesin 3 çizgi çıktığında geçersiz oluyor ondan dedim Can'ım kaç gün geçti sende Can'ım

Merhaba kızlar, benim normalde adet dönemim 24 ve 28 arası sürer adetime daha 6 gün var 3 gün önce lekelenme oldu hafif bir kanama fazla sürmedi bu gün yine aynı lekenme oldu sadece 1 damla bu aralar çok gerginim ve çok uykuluyum yorgunluk var baya ara sıra çok nadir kasıklarda kramplar oluşuyor. Bide göğüslerin şiş. Şimdi pek hamilelik düşünmüyorum ama olursada hayırlısı bilgisi olan yardımcı
olabilir mi?

Göğüslerin ne Zaman şişmeye başladı Can'ım ?

Belirtilerin hamilelik belirtisi bende bu ay bekliyorum bat 4 gün var test yaptım negatif çıktı ama benım göğüsler normalin iki katı büyüdü ve yere göğe sığmıyor

Yaklaşık 4-5 gündür. Her zaman adete bı kaç gün kala şişer ama böyle aşırı derecede değil.
Valla Can'ım yerleşme kanaması olabilir hastalanmana fazla kalmamış erken gebelik testi al Vega'da bekle günün geçsin zaten çıkar adetten önce sonuç biraz zor oluyor

Belirtilerin hamilelik belirtisi bende bu ay bekliyorum bat 4 gün var test yaptım negatif çıktı ama benım göğüsler normalin iki katı büyüdü ve yere göğe sığmıyor
Ben 1 yıldır evliyim çocuğum yok hiç korunmadm ama olmadı şimdi olsada inanmam :)

Yaklaşık 4-5 gündür. Her zaman adete bı kaç gün kala şişer ama böyle aşırı derecede değil.
Benimki mesela 9 nisanda oldum 12 bitti bi hafta sonra şiştiler kasık Ağrı'm oldu batma şeklinde şimdide iştahım açıldı halsizim bende henüz düşünmüyorum ama davetsiz misafir olur olursa sanırım sende benim durumundasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…