- 18 Nisan 2016
- 90
- 67
- 3
Bekleyecem çok hevesli değilm çok defa denedim negatifi göre göre herşeye negatif bakıyorum :)Valla Can'ım yerleşme kanaması olabilir hastalanmana fazla kalmamış erken gebelik testi al Vega'da bekle günün geçsin zaten çıkar adetten önce sonuç biraz zor oluyor
Bende 9 aylık evliyim valla erken de işte olursa yapacak bişey yok ! Bazen olmuyor Can'ım korunmasana bende kornmuyordum olmadı mesela bu ay umursamadım ya dengem şaştıBen 1 yıldır evliyim çocuğum yok hiç korunmadm ama olmadı şimdi olsada inanmam :)
Hayırlısı neyse o olsun İnşaAllah Allah isteyen herkese nasip etsin.Benimki mesela 9 nisanda oldum 12 bitti bi hafta sonra şiştiler kasık Ağrı'm oldu batma şeklinde şimdide iştahım açıldı halsizim bende henüz düşünmüyorum ama davetsiz misafir olur olursa sanırım sende benim durumundasın
Sende benim gibiymişsin her ay korkuyorum hamilemiyim diye eşim artık dalga geçiyorBekleyecem çok hevesli değilm çok defa denedim negatifi göre göre herşeye negatif bakıyorum :)
Ama bence sen hamilesin içimden geçti kızHayırlısı neyse o olsun İnşaAllah Allah isteyen herkese nasip etsin.
Aynen bende öyleyim kendimi çok garip hissediyorum.
Bende 9 aylık evliyim valla erken de işte olursa yapacak bişey yok ! Bazen olmuyor Can'ım korunmasana bende kornmuyordum olmadı mesela bu ay umursamadım ya dengem şaştı
Ama bence sen hamilesin içimden geçti kız[/QUOTEöyle mi diyorsun ben hiç sanmıyorum ya
Bence bazen çok fazla kaptırıyoruz kendimizi olmamasının bir nedenide psikolojik ne zaman kafandan atarsan o zaman eminim olur. Eğer test yaparsam mutlaka haber veririm..Valla öle hissettim bi an sonucu burda paylaşırsın gününü bekle çok param gitti o testlere
Geçmedi cnm ilk mesajda yazdm ya.5 nsan sonra da 30 nisan da adet oldum.genelde 28 gundur dongum ama duzensizlesti.uç gün surdu reglym kırmızı ama daha çok kahveregiydiO zaman kesin hamilesin 3 çizgi çıktığında geçersiz oluyor ondan dedim Can'ım kaç gün geçti sende Can'ım
Bu nasil bir sonuc yaBu testi saat 12 de yapmstm.30. Saniyede silik czgi ckmaya basladi, sonra daha belirgin oldu,az evvel baktm bu şekilde.adet oldum nisan 5 te,sonra da nisan 30 da oldum.3 gün surdu bir gün sümüksü kanama şeklinde sonra kahverengi .sizce bu nedir?
Yok kız aktı böyle oldu üstünden zaman geçince.böyleydiBu nasil bir sonuc yagaliba ikiz geliyor
Bence cok buyuk ihtimal gebelik. Ama emin olmak icin 1 tane daha yapabilirsin. O da iki cizgi cikar eminimYok kız aktı böyle oldu üstünden zaman geçince.böyleydi
meyve suyu meyveli yoğurt tamam da.. sıcak soğuk çay kola kahve kafeinden dolayı hem kesenin suyunu azaltıyo hem de bebeğin kalsiyumunu azaltıyormuş bilgin olsun@fundsh
aaayyyy hadii inşallaaahhh :))
Bu ay ben de pko olmadigi halde inofolic kullanfim vr bol akintili ve yumurtlaliklarda agriyla gecirfim ovulasyon günlerini inşallah ikimizde kavuşuruz bebislerimize
Benim de bat 8 mayis sabahina test yapmayi dusunuyorum belki anneler gununde anne olacagimi ogrenirim ben de caniminşallah canım bakalım 7 mayısta test yapacağım :) varsa oğluma hediye olur doğum gününe kardeeeeeşelimde erken gebelik testleri var :) açıkçası normalde olsa erken testte olsa aynı fark eden durum yok ama bakalım :)
ilk kez kullandım işte canım bakalım artık :)) hala akıntım devam ediyor bolcainşallah kavuşuruz tatlımm :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hadi-bir-hikayemiz-olsun.924175/kızlar bir topik açtım hikaye nereye gidecek merekla bekliyorum hadi bir el atın isteyenler
ben 4+3 de görmüştüm keseyi hemde üstten görebilirsin benceKızlar yarın gitsem Keseyi görür muyum 5+3 olcak ????
Benim de bat 8 mayis sabahina test yapmayi dusunuyorum belki anneler gununde anne olacagimi ogrenirim ben de canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?