Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Valla Can'ım yerleşme kanaması olabilir hastalanmana fazla kalmamış erken gebelik testi al Vega'da bekle günün geçsin zaten çıkar adetten önce sonuç biraz zor oluyor
Bekleyecem çok hevesli değilm çok defa denedim negatifi göre göre herşeye negatif bakıyorum :)

Ben 1 yıldır evliyim çocuğum yok hiç korunmadm ama olmadı şimdi olsada inanmam :)
Bende 9 aylık evliyim valla erken de işte olursa yapacak bişey yok ! Bazen olmuyor Can'ım korunmasana bende kornmuyordum olmadı mesela bu ay umursamadım ya dengem şaştı

Hayırlısı neyse o olsun İnşaAllah Allah isteyen herkese nasip etsin.

Bende 9 aylık evliyim valla erken de işte olursa yapacak bişey yok ! Bazen olmuyor Can'ım korunmasana bende kornmuyordum olmadı mesela bu ay umursamadım ya dengem şaştı
Aynen bende öyleyim kendimi çok garip hissediyorum.

Valla öle hissettim bi an sonucu burda paylaşırsın gününü bekle çok param gitti o testlere

Valla öle hissettim bi an sonucu burda paylaşırsın gününü bekle çok param gitti o testlere
Bence bazen çok fazla kaptırıyoruz kendimizi olmamasının bir nedenide psikolojik ne zaman kafandan atarsan o zaman eminim olur. Eğer test yaparsam mutlaka haber veririm..

O zaman kesin hamilesin 3 çizgi çıktığında geçersiz oluyor ondan dedim Can'ım kaç gün geçti sende Can'ım
Geçmedi cnm ilk mesajda yazdm ya.5 nsan sonra da 30 nisan da adet oldum.genelde 28 gundur dongum ama duzensizlesti.uç gün surdu reglym kırmızı ama daha çok kahveregiydi

Bu nasil bir sonuc ya galiba ikiz geliyor

meyve suyu meyveli yoğurt tamam da.. sıcak soğuk çay kola kahve kafeinden dolayı hem kesenin suyunu azaltıyo hem de bebeğin kalsiyumunu azaltıyormuş bilgin olsun @fundsh

aaayyyy hadii inşallaaahhh :))

inşallah canım bakalım 7 mayısta test yapacağım :) varsa oğluma hediye olur doğum gününe kardeeeeeş elimde erken gebelik testleri var :) açıkçası normalde olsa erken testte olsa aynı fark eden durum yok ama bakalım :)

Bu ay ben de pko olmadigi halde inofolic kullanfim vr bol akintili ve yumurtlaliklarda agriyla gecirfim ovulasyon günlerini inşallah ikimizde kavuşuruz bebislerimize

ilk kez kullandım işte canım bakalım artık :)) hala akıntım devam ediyor bolca inşallah kavuşuruz tatlımm :)

Benim de bat 8 mayis sabahina test yapmayi dusunuyorum belki anneler gununde anne olacagimi ogrenirim ben de canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…