Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İçini ferah tut bebeğinede yansir canim bu tedirginlik herseyden etkileniyo minikler daha cok yeni hamilesin ben hayirli sonuc alacagina inaniyorum iyi dusunelim iyi olsun insallah canim benim

Naptin canim gittinmi doktora merak ettim:))

bhchrk Hayirlisi olsun insallah canim hislerin dogrumu cikiyor ne :)))bende haftaya ayrintili ultrason icin giderim orda kesinlesir artik cinsiyetimiz :))

sweetwitch01 canimmmm insallah hamilesindir yaaa :))

kendi adet gunune gore hesaplama canim beta hcg degerin 3000lere ulastiginda kese rahat bi sekilde goruluyor.. ilk kesen gozuktugunde boyutuna gore doktor senin haftani ve dogum yapacagin tarihi belirleyecek

bhchrk Hayirlisi olsun insallah canim hislerin dogrumu cikiyor ne :)))bende haftaya ayrintili ultrason icin giderim orda kesinlesir artik cinsiyetimiz :))
bu aksam kontrole gidicem canimm :)) ikili tarama testinin kan testi sonuclari icin belki cinsiyeti netlesiirr ayy cok heyecanliyiimmm :)))

İnşallah canım
canimm naptin (

Naptin canim gittinmi doktora merak ettim:))
Gittim canım hani bikaç ay önce smear testi yapılmıştı ya onu da aldım iltihap var dedi kan testi yapalım yine dedi ama negatif çıktı adet söktürücü bitsin yine olmazsan gel dedi ayrıca yumurtaliklarin tembel gözüküyor dedi daha önce de bakmissin o doktor ama bu sefer böyle dedi hangi doktora inanicagimi şaşırdım 13 gün oldu bugün ilaç bitiyor rabbim hayırlısını versin bir an önce adet olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…