- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
inşallah hamilesindir canım.Benim bat 13 mayıserken yapacağım yine tekrar yaparım da işte meraak merakk
inşallah hamilesindir canım.
Canım degerin çok yuksektir o zaman ondam erken görmüşsündürben 4+3 de görmüştüm keseyi hemde üstten görebilirsin bence
valla o zman hcg bakmadılar en son rahim kalınlaşmış dedikleirnde gördüm zaten gitti bebekCanım degerin çok yuksektir o zaman ondam erken görmüşsündür
rahim kalınlaştığında hcg baktılar yani başka bakmadılar canımvalla o zman hcg bakmadılar en son rahim kalınlaşmış dedikleirnde gördüm zaten gitti bebek
Anladım canım hayırlısı olsunrahim kalınlaştığında hcg baktılar yani başka bakmadılar canım
?Kızlar yarın gitsem Keseyi görür muyum 5+3 olcak ????
Yaptm cnm farklı marka 5 TL lik kasetlerden yaptm.o da silik cktiBence cok buyuk ihtimal gebelik. Ama emin olmak icin 1 tane daha yapabilirsin. O da iki cizgi cikar eminim
İçini ferah tut bebeğinede yansir canim bu tedirginlik herseyden etkileniyo minikler daha cok yeni hamilesin ben hayirli sonuc alacagina inaniyorum iyi dusunelim iyi olsun insallah canim benimCanım hamilelikde bebek için sıkıntı oluşturabilecek bi virüs çıktı bende.şimdi virüsün önceden mi var olduğu yoksa hamilelik sırasında mı olduğuna bakılcak.tek duam inşallah öncesinde olmuştur.
Büyük ihtimal görürsün canim:)
Naptin canim gittinmi doktora merak ettim:))Herkese Günaydın kızlar benim de bat 12 gün gecti hala bişey gelmedi ilk defa böyle bişey yaşıyorum geçtiğimiz perşembe kan testi yapıldı ama negatif çıktı adet söktürücü kullandım ama hala bişey yok bugün tekrar başka bir doktora gidicem dua edin bana da :))
Adı nekızlar bir topik açtım hikaye nereye gidecek merekla bekliyorum hadi bir el atın isteyenler
İnşallah canımİçini ferah tut bebeğinede yansir canim bu tedirginlik herseyden etkileniyo minikler daha cok yeni hamilesin ben hayirli sonuc alacagina inaniyorum iyi dusunelim iyi olsun insallah canim benim
kendi adet gunune gore hesaplama canim beta hcg degerin 3000lere ulastiginda kese rahat bi sekilde goruluyor.. ilk kesen gozuktugunde boyutuna gore doktor senin haftani ve dogum yapacagin tarihi belirleyecek
bu aksam kontrole gidicem canimm :)) ikili tarama testinin kan testi sonuclari icin belki cinsiyeti netlesiirr ayy cok heyecanliyiimmm :)))bhchrk Hayirlisi olsun insallah canim hislerin dogrumu cikiyor ne :)))bende haftaya ayrintili ultrason icin giderim orda kesinlesir artik cinsiyetimiz :))
canimm naptinİnşallah canım
Gittim canım hani bikaç ay önce smear testi yapılmıştı ya onu da aldım iltihap var dedi kan testi yapalım yine dedi ama negatif çıktı adet söktürücü bitsin yine olmazsan gel dedi ayrıca yumurtaliklarin tembel gözüküyor dedi daha önce de bakmissin o doktor ama bu sefer böyle dedi hangi doktora inanicagimi şaşırdım 13 gün oldu bugün ilaç bitiyor rabbim hayırlısını versin bir an önce adet olmak istiyorumNaptin canim gittinmi doktora merak ettim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?