Canim Günaydın ben 6 haftalikken duydum duyulur bencearkadaslar gunaydn 5+6 ıken kalp atısı duyulurmukı
ınsanlah canımCanim Günaydın ben 6 haftalikken duydum duyulur bence
Gitcen mi bugün doktoraınsanlah canım
Ben de birazdan gidicem doktora Keseyi görmek için inşallah
Çok fena yağmur yağıyor gidemicem bugünSelam canim gunlerimiz ayni bende yarin gidicem keseyi gormek için dra belki kalp atisinida duyarim diye heyecanlanıyorum. Dr'dan gelince bana yazarmisin nasil gectigini cok merak ediyorum :)
sweetwitch01 canimmmm insallah hamilesindir yaaa :))
kendi adet gunune gore hesaplama canim beta hcg degerin 3000lere ulastiginda kese rahat bi sekilde goruluyor.. ilk kesen gozuktugunde boyutuna gore doktor senin haftani ve dogum yapacagin tarihi belirleyecek
bu aksam kontrole gidicem canimm :)) ikili tarama testinin kan testi sonuclari icin belki cinsiyeti netlesiirr ayy cok heyecanliyiimmm :)))
canimm naptin(
ayy insallah yaa bakaliimm :)) gostersin şu pipiyi artikinşallah Canımm :) ayyyy buraya yaz bak belli olur bence cinsiyeti :)
ayy insallah yaa bakaliimm :)) gostersin şu pipiyi artik
hahahhagösterir gösterir..benim sıpamın cinsiyetini öğrendiğimde doktor yanına yazmıştı pipi diye ne gülmüştüm hala usg fotosu öyle duruyor :)
Kızlar yarın gitsem Keseyi görür muyum 5+3 olcak ????
cnm bana doktor persembe gel dedıgı ıcın yrn gıtcem ınsanlahGitcen mi bugün doktora
Çıkmaz Can'ım erken gebelik yoksa benım kardeşiminkini geçtikten 2 gün sonra öğrendikHerkese günaydın. Bata 2 gün kala bu sabah yaptığım test. Bir şey yok değil mi? Yine mi gol olmadı yaaaa?
Çıkmaz Can'ım erken gebelik yoksa benım kardeşiminkini geçtikten 2 gün sonra öğrendik
Günaydın kızlar az once akintim oldu. Yumurtlama donemim çok akintiliydi sonrasinda ise hic akintim yoktu. Bata 4 gün kala bu akıntının sebebi nedir acaba?
belirtilerini söylesene Can'ım biCevabın için çok sağ ol canım. Bu ay kendimi nedense çok alıştırmıştım hamile olduğuma. Salak mıyım neyim her ay her ay aynı şeyleri yapıyorum
ben 5 gun kala öğrendım canım varsa cıkıyorCevabın için çok sağ ol canım. Bu ay kendimi nedense çok alıştırmıştım hamile olduğuma. Salak mıyım neyim her ay her ay aynı şeyleri yapıyorum
belirtilerini söylesene Can'ım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?