Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

inşallah Canımm :) ayyyy buraya yaz bak belli olur bence cinsiyeti :)

gösterir gösterir.. benim sıpamın cinsiyetini öğrendiğimde doktor yanına yazmıştı pipi diye ne gülmüştüm hala usg fotosu öyle duruyor :)
hahahha ne kadarlikken netlesmisti senin? :) ben de butun usg leri sakliyorum album yapicam :))

Herkese günaydın. Bata 2 gün kala bu sabah yaptığım test. Bir şey yok değil mi? Yine mi gol olmadı yaaaa?

Eklentiler

• gt01.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 57
Günaydın kızlar az once akintim oldu. Yumurtlama donemim çok akintiliydi sonrasinda ise hic akintim yoktu. Bata 4 gün kala bu akıntının sebebi nedir acaba?

Çıkmaz Can'ım erken gebelik yoksa benım kardeşiminkini geçtikten 2 gün sonra öğrendik

Cevabın için çok sağ ol canım. Bu ay kendimi nedense çok alıştırmıştım hamile olduğuma. Salak mıyım neyim her ay her ay aynı şeyleri yapıyorum

Günaydın kızlar az once akintim oldu. Yumurtlama donemim çok akintiliydi sonrasinda ise hic akintim yoktu. Bata 4 gün kala bu akıntının sebebi nedir acaba?
Cevabın için çok sağ ol canım. Bu ay kendimi nedense çok alıştırmıştım hamile olduğuma. Salak mıyım neyim her ay her ay aynı şeyleri yapıyorum
belirtilerini söylesene Can'ım bi

Selamun aleykum kizlar nasilsiniz belki hatirlamissinizdir beni turkiyeye gittim geldim o zmaan icerisinde giremedim hic ozledim sizi masaallah hamis topigine benzemis burasi daha da guzellesmis yani hep belirti neydi soyle miydi boyle miydi derken umutsuzluk olabiliyordu ama boyle hamisler yazinca cok hos oluyor seviniyoruz bizde bu gunleri inseallah birgun gorucez diye@ceyagem hayirli olsun seninde hamisligin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim..bebegi olup kaybedenler merak etmeyin Rabbim daha guzel bir hamilelik nasip eder benim gibi hamilelegi hic tatmamis olanlarda merak etmesin كن kun emri ne zamansa o vakit hamis olucaz duaya devam...turkiyeye gidince muayene olucam demistim oldum tam doktora muayene olacagim esnada hayiz oldum hattayine de bakti sagolsun doktorum hormon testleri falan yapildi adetin 3.gunu hersey cok normal elhamdulillah sorun yapacak birsey yok bakalim kismet ne zaman? Mirac gecemiz gecti ama gunduzu su an mubarek olsun bu mubarek gunlerin hurmetine evlat hasretiyle yananlara afiyetli hayirli ozlemlerini giderecek evlat nasip etsin Rabbim amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…