Ben de göremedim ikinci cizgiyi galiba negatif canimHerkese günaydın. Bata 2 gün kala bu sabah yaptığım test. Bir şey yok değil mi? Yine mi gol olmadı yaaaa?
ben 5 gun kala öğrendım canım varsa cıkıyor
Ben de göremedim ikinci cizgiyi galiba negatif canim
Bu ay vücudumu farkli hissediyorum. Yumurtlamadan sonra akintim kesildi. Kasiktan bacağa vuran agrilarim oldu. Gogsum biraz dolgunlasti ve aciyor. Iki gun once hafif baş dönmesi yasadim. Dün göğsümde karincalanma gibi bisey hissettim. Iste bugün de akintim oldu canim. Acaba belirtiler gercek mi yaniltici mi?belirtilerini söylesene Can'ım bi
Moralini bozma canim belki geç döllenmedir adetin olmadigi sürece umut varCevabın için sağ ol canım. Moralim çok bozuk. Şu anda işteyim ama kendimi işe bile veremiyorum. Kafam hep orada
ben goruyor gıbıyım sankı. uyduruyor muyum acaba :)Herkese günaydın. Bata 2 gün kala bu sabah yaptığım test. Bir şey yok değil mi? Yine mi gol olmadı yaaaa?
Moralini bozma canim belki geç döllenmedir adetin olmadigi sürece umut var
ben goruyor gıbıyım sankı. uyduruyor muyum acaba :)
ıyıyım canım bende. benımde 2-3 gunum var. bu ay hıcbır sey yapmadım. bıraz yogunduk dugun dernek sebebıyle. ılıskıde olmadı dencek kadar az. o yuzden suphem yok. adetı beklıyorum.Ay sorma ya, dikkatli bakarsam ben de görüyorum. Sabah eşimle de minik bir tartışma yaşadık bu yüzden. O da haklı aslında, halime üzülüyor, çok kafaya takıyorsun diyor. Zaten artık karar verdim, testleri ondan gizli yapacağım. Sorarsa da yapmıyorum diyeceğim. Gerçi nickimi biliyor ama sanmam ki buralara gelip yazdıklarımı okusun :)
Sen nasılsın bu arada görüşmeyeli? Neler yaptın?
Beklemedeyim canım.cuma kalp atışı için gidicem@sweetwitch01 canimmmm insallah hamilesindir yaaa :))
kendi adet gunune gore hesaplama canim beta hcg degerin 3000lere ulastiginda kese rahat bi sekilde goruluyor.. ilk kesen gozuktugunde boyutuna gore doktor senin haftani ve dogum yapacagin tarihi belirleyecek
bu aksam kontrole gidicem canimm :)) ikili tarama testinin kan testi sonuclari icin belki cinsiyeti netlesiirr ayy cok heyecanliyiimmm :)))
canimm naptin(
Hayırlısı olsun canim umudunu kaybetme herseyde bir hayir vardirGittim canım hani bikaç ay önce smear testi yapılmıştı ya onu da aldım iltihap var dedi kan testi yapalım yine dedi ama negatif çıktı adet söktürücü bitsin yine olmazsan gel dedi ayrıca yumurtaliklarin tembel gözüküyor dedi daha önce de bakmissin o doktor ama bu sefer böyle dedi hangi doktora inanicagimi şaşırdım 13 gün oldu bugün ilaç bitiyor rabbim hayırlısını versin bir an önce adet olmak istiyorum
Kizlar benim durumuma yorum yapacak yok mu?Günaydın kızlar az once akintim oldu. Yumurtlama donemim çok akintiliydi sonrasinda ise hic akintim yoktu. Bata 4 gün kala bu akıntının sebebi nedir acaba?
arkadaslar hamburger yesem ne olur bır sorun olurmu cnm cok cektı
bılıyorum ıı bısey degılde ama nasıl cnm cektıyediklerimize çok dikkat etmeliyiz aslında ama benimde canım istemişti ben yedim
Selamun aleykum kizlar nasilsiniz belki hatirlamissinizdir beni turkiyeye gittim geldim o zmaan icerisinde giremedim hic ozledim sizimasaallah hamis topigine benzemis burasi daha da guzellesmis yani hep belirti neydi soyle miydi boyle miydi derken umutsuzluk olabiliyordu ama boyle hamisler yazinca cok hos oluyor seviniyoruz bizde bu gunleri inseallah birgun gorucez diye @ceyagem hayirli olsun seninde hamisligin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim..bebegi olup kaybedenler merak etmeyin Rabbim daha guzel bir hamilelik nasip eder benim gibi hamilelegi hic tatmamis olanlarda merak etmesin كن kun emri ne zamansa o vakit hamis olucaz duaya devam...turkiyeye gidince muayene olucam demistim oldum tam doktora muayene olacagim esnada hayiz oldum hatta yine de bakti sagolsun doktorum hormon testleri falan yapildi adetin 3.gunu hersey cok normal elhamdulillah sorun yapacak birsey yok bakalim kismet ne zaman? Mirac gecemiz gecti ama gunduzu su an mubarek olsun bu mubarek gunlerin hurmetine evlat hasretiyle yananlara afiyetli hayirli ozlemlerini giderecek evlat nasip etsin Rabbim amin
bılıyorum ıı bısey degılde ama nasıl cnm cektı
bılıyorum ıı bısey degılde ama nasıl cnm cektı
Aynen öyle canim bakalım son 1 tane ilaç kaldı bugün biter sonra gelir inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor bebiş nasıl :)Hayırlısı olsun canim umudunu kaybetme herseyde bir hayir vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?