Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

belirtilerini söylesene Can'ım bi
Bu ay vücudumu farkli hissediyorum. Yumurtlamadan sonra akintim kesildi. Kasiktan bacağa vuran agrilarim oldu. Gogsum biraz dolgunlasti ve aciyor. Iki gun once hafif baş dönmesi yasadim. Dün göğsümde karincalanma gibi bisey hissettim. Iste bugün de akintim oldu canim. Acaba belirtiler gercek mi yaniltici mi?

ben goruyor gıbıyım sankı. uyduruyor muyum acaba :)

Ay sorma ya, dikkatli bakarsam ben de görüyorum. Sabah eşimle de minik bir tartışma yaşadık bu yüzden. O da haklı aslında, halime üzülüyor, çok kafaya takıyorsun diyor. Zaten artık karar verdim, testleri ondan gizli yapacağım. Sorarsa da yapmıyorum diyeceğim. Gerçi nickimi biliyor ama sanmam ki buralara gelip yazdıklarımı okusun :)

Sen nasılsın bu arada görüşmeyeli? Neler yaptın?

ıyıyım canım bende. benımde 2-3 gunum var. bu ay hıcbır sey yapmadım. bıraz yogunduk dugun dernek sebebıyle. ılıskıde olmadı dencek kadar az. o yuzden suphem yok. adetı beklıyorum.

valla ben göruyorum boyle. artık yerınımı goruyorum bılmıyorum gozum en ufak seyı secıyo herhalde. genelde yanılmıyorum ınsallah sende de yanılmam.

ne zaman yapmıstın testı zaman gectı mı ? bır de ıgne fılan olmadın dımı ?

Beklemedeyim canım.cuma kalp atışı için gidicem

Hayırlısı olsun canim umudunu kaybetme herseyde bir hayir vardir

merhaba arkadaşlar, ,ben 11 hafta 4 günlükken ikili tarama testi için doktora gittim. karnında fazla gaz var ense kalınlığını görmekte zorlanıyorum 1 hafta sonra gel tatlı birşeyler yiyerek öyle bakalım dedi. birde mesela kalp atışını bana dinletmek için nedense 3 ay dolsun dedi. kalp atışını gösteriyor görüyorum dedi 3 ay dolsun öyle sana dinleticem dedi. acaba benzer durumla karşılaşan var mı

Günaydın kızlar az once akintim oldu. Yumurtlama donemim çok akintiliydi sonrasinda ise hic akintim yoktu. Bata 4 gün kala bu akıntının sebebi nedir acaba?
Kizlar benim durumuma yorum yapacak yok mu?

Hoşgeldin canım, hatırladım
Allahım sanada hayırlısıyla bu duyguyu yaşatsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…