Gelir ilac bitince canim merak etme bende degisen bisey yok iyi gidiyor cok sukur haftaya ayrintili ultrason var onu bekliyorum bakalimAynen öyle canim bakalım son 1 tane ilaç kaldı bugün biter sonra gelir inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor bebiş nasıl :)
Canim her doktor harkli soyluyo evet 12 haftalikken bakikiyo ense kalınlığına niye erken cardi ki senimerhaba arkadaşlar, ,ben 11 hafta 4 günlükken ikili tarama testi için doktora gittim. karnında fazla gaz var ense kalınlığını görmekte zorlanıyorum 1 hafta sonra gel tatlı birşeyler yiyerek öyle bakalım dedi. birde mesela kalp atışını bana dinletmek için nedense 3 ay dolsun dedi. kalp atışını gösteriyor görüyorum dedi 3 ay dolsun öyle sana dinleticem dedi. acaba benzer durumla karşılaşan var mı
16 haftalıktı canım netleştiğinde benim.. :) ama öncesinde 9 haftalıkken erkek gibi denilmişti doktor gülümsesi belli olmaz dedi ama belliymiş aslında :)hahahhane kadarlikken netlesmisti senin? :) ben de butun usg leri sakliyorum album yapicam :))
bilmiyorum ki cuma günü tekrar gidicem 12 hafta 2 günlük olacak.Canim her doktor harkli soyluyo evet 12 haftalikken bakikiyo ense kalınlığına niye erken cardi ki seni
Ozaman bakar bende geçen hafta yaptırdım canım sen özlemi gidiyon devletemi devlete gidersen dinletmiyo kalp atislarini ulturasyon kegidi bile vermiyorbilmiyorum ki cuma günü tekrar gidicem 12 hafta 2 günlük olacak.
Bende suan seninle ayni durumdayim :) insallah hamisizdirMerhaba arkadaşlar. Adetime 5 gün var, dünden beri ara ara bel ağrısı ve kasıklarımda sancı oluyor. Özellikle iş yaptıktan sonra. Bugün daha da şiddetlendi bu durum. Bu şekilde bu kadar erken belirti görüp de hamile olduğunu öğrenen var mı?
vala ben yiyorum da mayonez yemiyorum canım içinde çiğ yumurta var ya ondanarkadaslar hamburger yesem ne olur bır sorun olurmu cnm cok cektı
aayyy inşallah bizimki de öyle oluurr :))16 haftalıktı canım netleştiğinde benim.. :) ama öncesinde 9 haftalıkken erkek gibi denilmişti doktor gülümsesi belli olmaz dedi ama belliymiş aslında :)
vala ben yiyorum da mayonez yemiyorum canım içinde çiğ yumurta var ya ondançiğ şeyler yasak ya
aayyy inşallah bizimki de öyle oluurr :))
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Virüs eskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Eki Görüntüle 1826108
SÜPEEEEEEEEEEER YAŞASIIIIIIINKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 1826108
Cok sevindim canim gozun aydinKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 1826108
Bende suan seninle ayni durumdayim :) insallah hamisizdir
Burasida baya yagmurlu nerde oturuyorsun cnm :) uzulme yarin gidersin sende o zamanÇok fena yağmur yağıyor gidemicem bugünyürüme mesafesi ama 10 dk 15 dk yuruluyor puffff
süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :) bak mutlu mutlu döneceksin demiştik sana
SÜPEEEEEEEEEEER YAŞASIIIIIIIN
Çokkkkk şükürrrrrr çokkkk ALLAH ımmmmmmmmmCok sevindim canim gozun aydin
ıyıyım canım bende. benımde 2-3 gunum var. bu ay hıcbır sey yapmadım. bıraz yogunduk dugun dernek sebebıyle. ılıskıde olmadı dencek kadar az. o yuzden suphem yok. adetı beklıyorum.
valla ben göruyorum boyle. artık yerınımı goruyorum bılmıyorumgozum en ufak seyı secıyo herhalde. genelde yanılmıyorum ınsallah sende de yanılmam.
ne zaman yapmıstın testı zaman gectı mı ? bır de ıgne fılan olmadın dımı ?
yarın yap. eger yarın cıkmazsa bugun gördugumuz ya t nin yerı. ya da ıste bız uyduruyoruz :)İşten güçten ancak yazabiliyorum canım kusura bakma. Bu ay iğne olmadım, temizim yani :) Günüm de henüz geçmedi, daha 2 günüm var. Ne diyorsun umut var mı sence bende? Artık öyle bir hale geldim ki, düz beyaz bir zeminde bile çok zorlayınca çizgi görür oldum. Superman gibi insanüstü güçlere sahip olmam yakındır yani böyle giderse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?