- 14 Aralık 2014
- 1.560
- 706
- 333
- 36
İstanbul canım sen nerdesin yarın gitcem artık.. ayy ne güzel aynı gundeyiz :)Burasida baya yagmurlu nerde oturuyorsun cnm :) uzulme yarin gidersin sende o zaman
Çok sevindim canım yaaa ohhh ne güzel :)Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Virüs eskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Eki Görüntüle 1826108
İstanbul canım sen nerdesin yarın gitcem artık.. ayy ne güzel aynı gundeyiz :)
Çok güzel ÇokkkkkÇok sevindim canım yaaa ohhh ne güzel :)
Hangi hastaneye gidiyorsun cnmBen tekirdag cnm ama dr'um istanbulda yarin ikimizde gidelim bakalım kontrole umarim hersey yolundadir ☺ aynen ayni gunlerde olmamiz cok guzel
Özel cnm benim Bahçeci'ye gidiyorumHangi hastaneye gidiyorsun cnm
Merhaba arkadaşlar. Adetime 5 gün var, dünden beri ara ara bel ağrısı ve kasıklarımda sancı oluyor. Özellikle iş yaptıktan sonra. Bugün daha da şiddetlendi bu durum. Bu şekilde bu kadar erken belirti görüp de hamile olduğunu öğrenen var mı?
Cnm merhaba srni merak ediyorum. Ne durumdasin.kan testi en iyisi canım hayırlı haberlerle gel inşallah..
bende bi yerde okumustum geçte olsa ikinci çizgi çıkıyorsa bebek çok yenidir ama vardır yazıyordu.. inşallah senin bebişinde karnındadır.
en guzelı test yapmanKIZLAR LÜTFEN OKUYUN VE CVP YAZIN OLUR MU BEN HER 25 BİLEMEDİN 26 GÜNDE BİR ADET OLUYORUM GEÇEN AY Bİ TUHAFLIK OLDUADETİM NORMAL AKIŞKAN DEĞİLDİ RENKSİZ SÜMÜKSÜ VE İÇİNDE UZUN DAMAR ŞEKLİNDE Bİ KANAMM OLDU VE BU DÖRT VEYA BEŞ GÜN SÜRDÜ ON BEŞ GÜN OLDU FOLİK ASİT VE KORASPİN KULLANIYORUM İŞRAHIM ÇOK AÇILDI SOL BAZEN SAĞ KASIĞIMDA BATMALAR OLUYO BELMDE AĞRI VAR GÖĞÜSLERİM DOLGUNLAŞTI VE UÇLARI KABUK ŞEKLİNDE SOYULUYO BU NEDR KIZLAR YA KAFAYI YİYCM .GEÇEN AY REGLİME İKİ GÜN KALA TEST YAPTM NEGATİFTİ NELER OLUYO ANLAMADIM ARA ARA MİDEM DE BULANYO KARNIM SANKİ DÖRT AYLIK HAMİŞ ANLMADIM GİTTİ
gozun aydn cnmKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 1826108
Ayy maşallah, Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, güzel günler görün inşallah5 gun varken idrarda gördüm ben kandada kesinlestirdim canım
Ayy maşallah, Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, güzel günler görün inşallahBenim tahmini 8 gün önce yumurtam çatladı, döngüm de 35 gün. O yüzden testte çıkmaz diye yapmıyorum. Sizin de bel ağrısı, kasıklarda sancı gibi belirtileriniz var mıydı?
Evet canım belim kasıklarım çok agrıdı test yaptırdıgım gun sabahtan aksama kadar yattım kalkmadım onc3ki gun arkadasın evinde bebek mevlüdü vardı onda cok hizmet ettim ona baglamıstım ama bi test yapıyım ne olur ne olmaz dedim baktim cizgi cıktı istersen sende yap .. bemim bir yılım dolmak üzereydi yine cıkmaz amann dedim yaptık şok oldum sonucu görünce
arkadaslar gunaydn 5+6 ıken kalp atısı duyulurmukı
KIZLAR LÜTFEN OKUYUN VE CVP YAZIN OLUR MU BEN HER 25 BİLEMEDİN 26 GÜNDE BİR ADET OLUYORUM GEÇEN AY Bİ TUHAFLIK OLDUADETİM NORMAL AKIŞKAN DEĞİLDİ RENKSİZ SÜMÜKSÜ VE İÇİNDE UZUN DAMAR ŞEKLİNDE Bİ KANAMM OLDU VE BU DÖRT VEYA BEŞ GÜN SÜRDÜ ON BEŞ GÜN OLDU FOLİK ASİT VE KORASPİN KULLANIYORUM İŞRAHIM ÇOK AÇILDI SOL BAZEN SAĞ KASIĞIMDA BATMALAR OLUYO BELMDE AĞRI VAR GÖĞÜSLERİM DOLGUNLAŞTI VE UÇLARI KABUK ŞEKLİNDE SOYULUYO BU NEDR KIZLAR YA KAFAYI YİYCM .GEÇEN AY REGLİME İKİ GÜN KALA TEST YAPTM NEGATİFTİ NELER OLUYO ANLAMADIM ARA ARA MİDEM DE BULANYO KARNIM SANKİ DÖRT AYLIK HAMİŞ ANLMADIM GİTTİ
Hangi doktor biliyorum orayiÖzel cnm benim Bahçeci'ye gidiyorum
Oohhhh cok sukur cnm yaaaa cok sevindim halaylar cekilsinKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 1826108
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?