Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Gunaydinlarrrr... Bütün annelerin, anne adaylarının ve benim gibi anne aday adaylarının anneler gunu kutlu olsun.

Basta herkesin anneler gününü kutlarim insallah aag salim kucagimiza bebislerimizi alirizda daha guzel kutlariz. Benim size sorum olcak 2gundur fena midem bulaniyo kusamiyorumda aklima bi yemek gelse midem agzima geliyo. Doktor gaviscon vermisti kullanmak istemiyorum sizce napmaliyim ölüyorum bulantidan kussm rahatlarim belki ama kusamiyorumda yardim edin napmaliyim

Tuzlu bir seyler denediniz mi?
Cubuk kraker
Zeytin
Peynir.
Benim hamilelikte midem bulanmadi ama hamilelik oncesi hastalik sebebiyle midem bulandiginda bana en iyi gelen sey yogurt olmustur hep. Biraz tuz koyabilirsiniz

Mrb lar ben aranıza yeni katıldım Hepinizin Anneler Günü Kutlu Olsun..Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. bende size ultrason resmimi atayım nub teorisine göre yorum yapabilen varsa çok sevinirim bir tane oğlum var 2. Kızım olursa çok sevinirim yine de hayırlısı herşeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…