Arkadaşlar merhaba ben napcam bu migdeee bulantilariyla acikiyorum yiyorum migdembulaniyor nasıl kurtuldunuz bu durumdan
Benim de biraz bulandi. Sabah bir arkadasa yazmistim kendim de uygulayayim madem dedim. Zeytin peynir tuttu beni bayagi. Bi de sabit yattim. Saga sola hic bakmadim kimildamadim iyi geldi. Simdi yatmaya hazirlaniyorum zaten.Arkadaşlar merhaba ben napcam bu migdeee bulantilariyla acikiyorum yiyorum migdembulaniyor nasıl kurtuldunuz bu durumdan
Kac aylik canim?Kızlar benim bebişim ultrason resmi bu yorumlarınızı bekliyorum lütfeeeeen..Eki Görüntüle 1828978
Masallah. Buyumus annesi. Nazarlardan korusun Rabbim. Hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin insallah canim. Darisi bizeAa pardon onu söylemeyi unuttum 13 haftalık tam cnm
Yolunda canım çok şükür.üzülme canım kafanı meşgul edicek birşeyler bul oyalanAnaPatron kuzum unuttum seni şimdi aklıma geldi .sonuç cuma çıkacaktı herşey yolunda dimi?annler günün kutlu olsun
İnşallah canım
normal şekilde yükseliyor bence ikiz gibi değil ama sadece tahmin benimki. hayırlı olsun insallah sağlıkla kucağına alırsınMerhaba kizlar tecrubenize ihtiyacimvar.yardim ederseniz cokk sevinirim.ben ciftrahimliyim.ve yenihamile kaldim.son adet tarihi 2 nisan....adet olma gunum pazartesi yani 2 mayista beta hcg 27...carsamba aksami deger 70...ve cumartesi aksami deger 366 .cikti..bu yukselisnormalmi.bana yuksek gibi geldi ikiz olabilirmi ki..bu arada dogalyollahamile kaldim.10yildansonra.tamdatup bebek tedavisinebaslicakken
Kızlar benim bebişim ultrason resmi bu yorumlarınızı bekliyorum lütfeeeeen..Eki Görüntüle 1828978
normal çekip yukle ıstersen boyle bısey anlasılmıyor. baya karanlık.Kızlar az önce test yaptım... Kontrasıyla da oynadım.. bat cuma günü... bi yorumlayabilir misiniz ?? çizgi var gibi yok gibi anlamadım...
normal çekip yukle ıstersen boyle bısey anlasılmıyor. baya karanlık.
Bi görüyorum bi görmüyorum karar veremedim canim inşallah bebusin seninledirKızlar az önce test yaptım... Kontrasıyla da oynadım.. bat cuma günü... bi yorumlayabilir misiniz ?? çizgi var gibi yok gibi anlamadım...
sankı var gıbı. bende bıraz oynadımbu hali negatif kontrasta sanki 2. var gibi
Bi görüyorum bi görmüyorum karar veremedim canim inşallah bebusin seninledir
sankı var gıbı. bende bıraz oynadımhadı hayırlısı
Kızlar az önce test yaptım... Kontrasıyla da oynadım.. bat cuma günü... bi yorumlayabilir misiniz ?? çizgi var gibi yok gibi anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?