- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Ben göremedim
ınsallah bayaa erken davranmısın :) benım 2 gun gectı. ama test yapmıyorum. 15 aydır sebepsız olmadıgı ıcın. zaten belirtimde yok. hıc test yapasımda yok. bıkmısım herhaldeinşallah kızlar yaa :)) elimdeyken test çok hafif görüyorum ama emin olamıyorum tabiiyumurtlamanın 9. günü daha hem de test ilk idrarla değil.. bakalım inşallah vardır :)
benimde bi konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. bat 17 mayıs aslında daha var günüme ama cumartesiden beri şiddetli mide bulantısı halsizlik yaşıyorum. birazda akıntım var gibi ama zararsız başta enfeksiyon kaptım diye düşünmüştüm ama enfeksiyon yok. bu sabahta kusmaya başladım test yapmak için daha erken ve hatta umutlanmak için de ama acaba belirti yaşıyo olabilir miyim?
olmadı test yaptıracağım cuma günü bakalımm:))))
ınsallah bayaa erken davranmısın :) benım 2 gun gectı. ama test yapmıyorum. 15 aydır sebepsız olmadıgı ıcın. zaten belirtimde yok. hıc test yapasımda yok. bıkmısım herhalde
İnşallah hamilesindir, bekliyorum sendende haber :)
benım hıc belırtım yokki yapmıyorum o yuzdencanım benim bat 13 mayıs :) ama yumurtlamam 1 mayısta oldu :) yumurta da aynı gün çatladı zaten :) o günü değerlendirdim.. 4 gün sonra da değerlendirdim ( ara vermek zorunda kaldım ). o 4 gün sonrasında karnıma gece yarısı kramp girdi ve acıyla uykumdan uyandım.. kist olduğunda kramp olurdu korkudan test yapıyorum şuan :) cuma olmazsam sabah gidip kan testi yaptıracağım. kist vs. ise en azından tarlusal falan kullanırım... anaammmm 2 günün geçmiş yapsana test
inşallah canım :) bu ay çok aşırı belirtim yok... göğüsler şiş.. 4 gün önce karnıma gece yarısı kramp girdi. ara ara girecek gibi oluyor ama şükür olmadı :) bir de bazen kelebek kanat çırpıyor gibi bir his oluyor 2 saniyelik falan.. bakalım...
benım hıc belırtım yokki yapmıyorum o yuzdenzaten adet belirtimde olmuyor benım
canım sen de klomen kullanarak hamile kalmıştın galiba..yumurtalrın kaç mmdi? doktor ikiz ihtimalinden bahsetti de..gönlüm tekten yana ama hayırlısı...Arkadaşlar merhaba ben napcam bu migdeee bulantilariyla acikiyorum yiyorum migdembulaniyor nasıl kurtuldunuz bu durumdan
canlar günaydın beklenen adet tarıhım 23 mayıs buna görede bugun yumurtlama gunum iş yerındeyım ve test yapmam şu anda ımkansız akşam eve gidince yapsam eğer geç kalmış sayılmam değilmi dun yaptığımda sılık cıkmıştı sanırım bugun yada yarın bende hıc belırtıde olmuyor arkadaşlar akıntı vs falan o yuzden tek umıdım test doğru nedtıceyı verır değilmi bir de hangı marka alayım eczaneden akşam eve gıderkende alıcam testi
birde internetten hangı markanın alayım testi canlar
bide progestan kullanan arkadaşlar günde kaç tane kullanıyorsunuz?
slm kızlar beni hatırladınız mı..galiba bende hamileyim..tam olarak belli bişey yok ama..inşallah 16. haftalara geldiğimi görürüm bendeee:)katipcan6868 Soda çok iyi geliyordu bana, birde tatsız sakız çiğnemek. Tuzlu kraker, ayran, yoğurt bunlarıda okumuştum canım.
günaydın canım :) eve gidince test yapabilirsin ama yumurtan oluşmuş ve çatlamışsa yine silik çıkar anlamayabilirsin.. yani oluşmuşluğunu testpit etmen zor olur.. laboquick genelde öneriliyor.. benim surelab memnunum :) gittigidiyordan almıştım.. bakarsın orda falan
canım kanaman varmıy dı peki kullanırken..önlem amaçlı mı kullandın?Şuan kullanmıyorum canım ben ama kullandığım zaman doktor günde 3 demişti.
canım kanaman varmıy dı peki kullanırken..önlem amaçlı mı kullandın?
canım nasıl anlıycam ben bunları bıtanem ya akıntım yok ağrım yok yumurtlamamı anlamak cok zor en son ayın 6 sinda birliktelik oldu haftasonu mısafirden ötürü birliktelik olmadı ama sperm 48 saat yaşıyor dıyorlar bugun bırlıktelık k-olsa birşey kaybetmem herhalde değilmi
anladım canım..bende şimdilik öyle bişey yok ama kullan dedi kaç tane kullancağımı söylenmedi..çok aceleci bir yapısı var ben de sormayı unuttum..akşamları 2şer tane içsem yeterli olur heralde bi daha gidince sorayımm.Ağrılarım vardı, düşük riski vardı ben oyüzden kullandım canım. Doktor verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?