Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

inşallah kızlar yaa :)) elimdeyken test çok hafif görüyorum ama emin olamıyorum tabii yumurtlamanın 9. günü daha hem de test ilk idrarla değil.. bakalım inşallah vardır :)
ınsallah bayaa erken davranmısın :) benım 2 gun gectı. ama test yapmıyorum. 15 aydır sebepsız olmadıgı ıcın. zaten belirtimde yok. hıc test yapasımda yok. bıkmısım herhalde

Belirtiler için erken olduğunu düşünmüyorum. Reglmden 10 gün önce belirti yaşamaya başladım ben, tabi hiç yaşamadan hamile olduğunu öğrenenlerde oldu. Psikolojik değilse hamilelik belirtileri olabilir, sen daha iyi bilirsin :)
İnşallah hamilesindir.

ınsallah bayaa erken davranmısın :) benım 2 gun gectı. ama test yapmıyorum. 15 aydır sebepsız olmadıgı ıcın. zaten belirtimde yok. hıc test yapasımda yok. bıkmısım herhalde

canım benim bat 13 mayıs :) ama yumurtlamam 1 mayısta oldu :) yumurta da aynı gün çatladı zaten :) o günü değerlendirdim.. 4 gün sonra da değerlendirdim ( ara vermek zorunda kaldım ). o 4 gün sonrasında karnıma gece yarısı kramp girdi ve acıyla uykumdan uyandım.. kist olduğunda kramp olurdu korkudan test yapıyorum şuan :) cuma olmazsam sabah gidip kan testi yaptıracağım. kist vs. ise en azından tarlusal falan kullanırım... anaammmm 2 günün geçmiş yapsana test

İnşallah hamilesindir, bekliyorum sendende haber :)

inşallah canım :) bu ay çok aşırı belirtim yok... göğüsler şiş.. 4 gün önce karnıma gece yarısı kramp girdi. ara ara girecek gibi oluyor ama şükür olmadı :) bir de bazen kelebek kanat çırpıyor gibi bir his oluyor 2 saniyelik falan.. bakalım...

benım hıc belırtım yokki yapmıyorum o yuzden zaten adet belirtimde olmuyor benım

canlar günaydın beklenen adet tarıhım 23 mayıs buna görede bugun yumurtlama gunum iş yerındeyım ve test yapmam şu anda ımkansız akşam eve gidince yapsam eğer geç kalmış sayılmam değilmi dun yaptığımda sılık cıkmıştı sanırım bugun yada yarın bende hıc belırtıde olmuyor arkadaşlar akıntı vs falan o yuzden tek umıdım test doğru nedtıceyı verır değilmi bir de hangı marka alayım eczaneden akşam eve gıderkende alıcam testi

benım hıc belırtım yokki yapmıyorum o yuzden zaten adet belirtimde olmuyor benım

canım benim de aman aman belirtim olduğu söylenemez :) geçen ay hiç belirtim yoktu göğüs ağrısı dışında adet belitisi bile yoktu ama adet oldum.. bu ay da yine göğüsler şiş.. karnımda ağrı sancı yok.. bir tek kramp girecek gibi bir de kelebek kanadı gibi işte o kadar :) onlara da belirti denirse valla canım oğlumun doğum günü gösterisi vs. derken bu ay belirti arayamadım zaten :) ateş ölçme yöntemini de kullanıyorum.. bu ay en gariplik onda zaten

Arkadaşlar merhaba ben napcam bu migdeee bulantilariyla acikiyorum yiyorum migdembulaniyor nasıl kurtuldunuz bu durumdan
canım sen de klomen kullanarak hamile kalmıştın galiba..yumurtalrın kaç mmdi? doktor ikiz ihtimalinden bahsetti de..gönlüm tekten yana ama hayırlısı...

birde internetten hangı markanın alayım testi canlar

günaydın canım :) eve gidince test yapabilirsin ama yumurtan oluşmuş ve çatlamışsa yine silik çıkar anlamayabilirsin.. yani oluşmuşluğunu testpit etmen zor olur.. laboquick genelde öneriliyor.. benim surelab memnunum :) gittigidiyordan almıştım.. bakarsın orda falan

canım nasıl anlıycam ben bunları bıtanem ya akıntım yok ağrım yok yumurtlamamı anlamak cok zor en son ayın 6 sinda birliktelik oldu haftasonu mısafirden ötürü birliktelik olmadı ama sperm 48 saat yaşıyor dıyorlar bugun bırlıktelık k-olsa birşey kaybetmem herhalde değilmi

canım her gün test yaparak öğrenebilirsin.. eczaneden alma internetten sipariş daha uygun olur.. ayrıca 72 saat yaşıyor spermler bir şey kaybetmezsin.. yumurta 24 saat çatladıktan sonra.. onu tespit etmen gerekli.

Ağrılarım vardı, düşük riski vardı ben oyüzden kullandım canım. Doktor verdi.
anladım canım..bende şimdilik öyle bişey yok ama kullan dedi kaç tane kullancağımı söylenmedi..çok aceleci bir yapısı var ben de sormayı unuttum..akşamları 2şer tane içsem yeterli olur heralde bi daha gidince sorayımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…