Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bızımde dugun dernek sebebıyle 2 kez ılıskı oldu. yumurta takıbıde yapmadım. o yuzdende ıhtımal veremıyorum. bakalım bıraz daha beklıyeyım.

aslında ınternetten cok test alıyorum ama gecen ay ablam hamıle kaldı ona harcamısız hepsını evde kalmamıs. =)

Numarası varsa ara canım bence, yanlış birşey olmuş olmasın.

aaa süpeer sağlıkla kucağına alsın inşallah ablan canım :) darısı sana olsun :)

inşallah kızlar yaa :)) elimdeyken test çok hafif görüyorum ama emin olamıyorum tabii yumurtlamanın 9. günü daha hem de test ilk idrarla değil.. bakalım inşallah vardır :)
Biraz erken yapmissin testi canim çarşamba gunu tekrarla testi o zaman net cikar herhalde

Birde imkanın varsa değiştir doktorunu, aceleci doktor olması çok iyi değil gibi.
canım tedavi aşamasını bu doktorla yaptık diye sonucu alıncada direk buna gittim..daha kesin hamile olduğum bile belli değil..her şey kesinleşsin bi değiştircem..gerçekten acelesi olunca insan bi stres oluyor:)

inşallah çok tesekkur ederim birazcık daha sabredeyim bakayım ama umut oldun bana. Sağlıkla al bebisini kucağına

canım tedavi aşamasını bu doktorla yaptık diye sonucu alıncada direk buna gittim..daha kesin hamile olduğum bile belli değil..her şey kesinleşsin bi değiştircem..gerçekten acelesi olunca insan bi stres oluyor:)

Nasıl değil ?
Evet dikkatide dağınık olabiliyor acelesi olduğu için oda senin için iyi birşey değil. Doktor önemli rahat olmalısın onun yanında gitmeye can atmalısın oyüzden dedim, karar senindir :)

Merhaba kizlar dun adet gunumdu olmadim bugunde azcik kasiklarima agri girip cikio gecen test yaptm yok gibiydi simdi yapsammi tekrar biraz beklesemmi

Nasıl değil ?
Evet dikkatide dağınık olabiliyor acelesi olduğu için oda senin için iyi birşey değil. Doktor önemli rahat olmalısın onun yanında gitmeye can atmalısın oyüzden dedim, karar senindir :)
canım daha adetime 2 gün var..klomen kullanmıştım bu ay..idrar testinde çıktı kanda da 17 çıktı ama doktor progestorona bakcaz 2 günde bir katlanıyor mu bakcaz..şuan için çok erken net bişey diyemeyiz dedi..onun için net değil diyorum..

Nasıl değil ?
bide 1 yıldır bekliyorum canım..hayal gibi geliyor insana bir aksilik çıkcak sanıyorum hep..dış gebelik midir..başka bişey midir..kese görünmeden belli olmuyor ya..strese sokmamaya çalışıyorum kendimi..Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin..

Aa öylemi.. İnşallah katlanır değerlerin, 17 çıktıysa muhtemelen vardır zaten. :)
Aklına kötü şeyler getirme bir aksilik çıkmaz Allahın izniyle.

canım benimki net değil ama erkek de ısrar ediyorum ben :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…