Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aa öylemi.. İnşallah katlanır değerlerin, 17 çıktıysa muhtemelen vardır zaten. :)
Aklına kötü şeyler getirme bir aksilik çıkmaz Allahın izniyle.
dün acilde 17 çıktı bugün doktor bi daha istedi bakalım onda ne çıkcak..hem çok heyacanlıyım hem çok stresli..doğuma gün sayarken 9 ay 10 gün sayıyoruz dimi canım? eğer Allah tamamına erdirirse 20 ocak gibi mi oluyor canım..11 mayıs adet günümdü..

11 Mayıssa 15 Şubat gibi oluyor sanırım canım ben öyle hesapladım. Ama net olmuyor değişebiliyormuş.

kızlar dün akşam 6da bir hastanede kan verdim 17 çıktı..bugün sabah 9da kendi doktorumda kan verdim burasıda başka hastane..şimdi sonuçlarım çıkmış 27..daha tam 24 saat almadığı halde 10 değer artmış..2 günde 2 katı oluyorsa bugün en fazla 8 artmalıydı..ama daha 24 saat olmadan 10 artmış bir sıkıntı yoktur inşallah dimi kızlar bilgi sahibi olanlar yazabilir mi..bide progesteron 43 çıkmış bu nasıl? bunun hakkında hiçbir fikrim yok..sizler daha deneyimlisiniz..yardımcı olur musunuz arkadaşlar..daha aileme bile bişey diyemedim..diken üstündeyim aksi bişey olcak diye..

progesteronla ilgili bir şey diyemem amaaaa testin gayet iyi artış göstermiş canım :) önemli olan artması ayrıca her hastanenin değer aralıkları vs. farklıdır.. artışın gayet güzel tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah... :)

çok sağol canımm..Allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah..içimi rahattın biraz Allah razı olsun..

30.09.2016
30.10.2016
30.11.2016
28.12.2016
29.01.2016
27.02.2016
27.03.2016
24.04.2016
canlar son adet tarihlerim sizce hangı gun benım yumurtlamam olur ? kafayı yıycem hamıle kalan tum bayanlar yumurta gununu hesaplamıyor diye tahmın edıyorum nasıl hamıle kalıyorlar acaba benım yumurtlama gunum ne zamansa ben ilişki durumumu hızlandırayım

Canım bunun yerine stressiz bir şekilde gün aşırı ilişki yaşasan bence daha mantıklı olur. Birgün ilişki birgün yok gibi.

canım 10. günde başla 20. güne kadar 1 gün ilişki olsun bir gün olmasın normal şartlarda bu aralıkta yumurtlaman lazım..ama adete 1-2 gün kala yumurtlayanda var adetten 1-2 gün sonra yumurtlayanlarda..onun için bu kişiden kişiye değişir kesin bişey diyemeyiz..ovulasyon testi yap istersen..

DOĞRU DIYORSUN CANIM BILEMEYIZ DEDİĞİN GİBİ TESTTEN BARI YARDIM ALAYIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…