Sanırım yakındı canım geçen keseyi görmeye gittik hiç iki den bahsetmediyok canım ilk çatlatma iğnesini vurunduğunda yumurtalrın kaç mmdi? birbirine yakınmıydı mmleri?
anladım canımm..zaten illa öyle olcak diye bişey yok..ama öyle bir ihtimal var diye söylüyorlar sadece..hakkımızda hayırlısı..keseni ne zaman gördün peki canım?Sanırım yakındı canım geçen keseyi görmeye gittik hiç iki den bahsetmedi
Ovulasyon testi sabah ac karnina yapilmaz yapmadan once su sivi tuketimi yapmaman lazim ve sabah 10 aksam 8 10 arasi yapilmali icinde tarifi yazar canimcanlar ovulasyon testı sabah ılk ıdrarlamı yapmak gerek nasıl yapılması lazım ınternetten şimdi sipariş vericemde
Kizlar merhaba hepinize anne olanlar anne olmayi bekleyenler anne adaylari hepinizin gecmis anneler gunu kutlu olsun. Benim oncelikle regli tarihim 7 gun gecikti ve suan 2 gunde bi renksiz seffaf bi akintim var goguslerimin yan ve ucundaki bezler sis sert ve canim yaniyor aksamlari isinamiyorum ve geceleri belim agriyor yemekle aram acildi ne yesem midem bulaniyor sizce hamilemiyimdir ? Ve yarin kan testine gidicem korkuyorum
Gecikmeem sadce 3 gun veya 1 gun olurdu 1 hafta olmazdibukadar
tşk ederiz canım senin de anneler günün kutlu olsun..belirtilerinin çoğu gebelik belirtisi..ama bazen kendimiz de hissediyoruz bu belirtileri..en iyisi bi idrar testi yaptır canım..inşallah hamişsindir.. korkcak bişey yok..değilsen de doktora gidersin geçikmesinin başka sebepleri olabilir belki..hamişsende erkenden öğrenmiş olursun işte:)Kizlar merhaba hepinize anne olanlar anne olmayi bekleyenler anne adaylari hepinizin gecmis anneler gunu kutlu olsun. Benim oncelikle regli tarihim 7 gun gecikti ve suan 2 gunde bi renksiz seffaf bi akintim var goguslerimin yan ve ucundaki bezler sis sert ve canim yaniyor aksamlari isinamiyorum ve geceleri belim agriyor yemekle aram acildi ne yesem midem bulaniyor sizce hamilemiyimdir ? Ve yarin kan testine gidicem korkuyorum
Ben bu belirtileri gecikmeden sonra hissetmeye basladim :) bakalim hayirlisi neyse o olsuntşk ederiz canım senin de anneler günün kutlu olsun..belirtilerinin çoğu gebelik belirtisi..ama bazen kendimiz de hissediyoruz bu belirtileri..en iyisi bi idrar testi yaptır canım..inşallah hamişsindir.. korkcak bişey yok..değilsen de doktora gidersin geçikmesinin başka sebepleri olabilir belki..hamişsende erkenden öğrenmiş olursun işte:)
Gecikmeem sadce 3 gun veya 1 gun olurdu 1 hafta olmazdi
Test yapmadinmi canimBu arada bana neden kimse cevap vermiyoor
Yok hayir yapmadim yarin sabah kan tailine gidicem arkadaslar dua edin bana
Can'ım biraz sersemlik yapıyo içince günde iki tane içeceksen sabah akşam kullan bence yoksa gece çok sersem sarhoş gibi okursunanladım canım..bende şimdilik öyle bişey yok ama kullan dedi kaç tane kullancağımı söylenmedi..çok aceleci bir yapısı var ben de sormayı unuttum..akşamları 2şer tane içsem yeterli olur heralde bi daha gidince sorayımm.
canım doktoru aradım fitil gibi 2 tane kullan akşamları dedii..öyle yaparım artık..Can'ım biraz sersemlik yapıyo içince günde iki tane içeceksen sabah akşam kullan bence yoksa gece çok sersem sarhoş gibi okursun
Tatlım hiç riske girme benim adetlerim düzensiz ve pkoyum ne zaman yumurtlarım bilmiyorum ovulasyon da kullanıyorum ama esit koyuluk henüz olmadı hamile kalan arkadasım bana söyle demişti adet bitimiyle diğer adet baslangıcına kadar gün asırı birliktelik yaşa kaçırma sansın da olmuyor yumurtadan bir gün önce 1 gün sonra hep spermle karsılastığı için :)) darısı hepimizin basına inş30.09.2016
30.10.2016
30.11.2016
28.12.2016
29.01.2016
27.02.2016
27.03.2016
24.04.2016
canlar son adet tarihlerim sizce hangı gun benım yumurtlamam olur ? kafayı yıycem hamıle kalan tum bayanlar yumurta gununu hesaplamıyor diye tahmın edıyorum nasıl hamıle kalıyorlar acababenım yumurtlama gunum ne zamansa ben ilişki durumumu hızlandırayım
Cubuk kraker beyaz leblebi naneli sakiz kolonya :) ama gecici hepsi. Yapabilcek bisey bulamadim ben bunlar disinda. 12.haftaya girdigimde azalmaya basladi benim. Allaha sukur simdi hic yokArkadaşlar merhaba ben napcam bu migdeee bulantilariyla acikiyorum yiyorum migdembulaniyor nasıl kurtuldunuz bu durumdan
Tatlım hiç riske girme benim adetlerim düzensiz ve pkoyum ne zaman yumurtlarım bilmiyorum ovulasyon da kullanıyorum ama esit koyuluk henüz olmadı hamile kalan arkadasım bana söyle demişti adet bitimiyle diğer adet baslangıcına kadar gün asırı birliktelik yaşa kaçırma sansın da olmuyor yumurtadan bir gün önce 1 gün sonra hep spermle karsılastığı için :)) darısı hepimizin basına inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?