Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yumurtan oluşuyor anlamına geliyor evet değerlendir canım :) çatladığında akıntın su gibi oluyor ama ne zaman çatlayacağı belli olmaz ki ... o yüzden değerlendir ki spermler orda olmuş olsun çatladığında buluşsunlar

Iyi akşamlar kizlar,
Bence yumurtlamayi akıntıyla anlamak çok zor yani ben bilemedim.
Çarşamba yogun akinti akşamına sanci
Perşembe cuma c.tesi pazar akinti azaldı ama göğüs hassasiyeti bugün bile var.
Bi garip oldum ben bu ay ,geçen ay da günüm 3 gün ileri attı yumurtlama zamani tahmini yapamadım.
Bi gün boş bi gün dolu şeklinde çarşamba cuma pazar degerlendirdik.
Göğüs hassasiyeti hala devam sanki bugün de yumurtlama var gibi,çarşambadan beri hergün yumurtlama belirtisi var:)
En guzeli hiç dusunmemek bence
Allah hepimize Hayırlısı ni versin

Benim catladigi ni tahmin ettiğim gün koskoca bi parça halinde yumurta beyazı gibi geldi akinti. Aksamina kasikta bicak saplanir gibi sanci oldu kesin dedimama ondan sonra hergün benzeri belirtiler oldu akinti azaldı ama bu defa da bel ağrısı, göğüs hassasiyeti oldu.6 gündür kesin bugün yumurtladim diyorumçorba oldu iyice

Baya karışık canım ya bende anlayamıyorum artık rast gele

o bende yumurtlamadan önce geldi... ertesi gün deli gibi şiddetli kasık ağrısı yaşadım çok fenaydı... test yaptım piki yakalamıştım.. sonrasında akıntım inceldi baya ... :) şimdi de batı bekliyorum bakalım... az kaldıııııııı

Bence de en temizi gün aşırı ilişki yaşayıp gün sayma mak. Geçen ay düşüne dusune adetim 3 gün sark ti.Bu ay da hergün yumurtladigimi saniyorum.Allah sonum uzu hayretsin :)

bende önce gün aşırı sonra sinyallerim gelince test yaptım baktım koyu çizgiler valla düşünmemeye çalışsam da olmuyor yani tamam takmıyorum ama işte son zamanlara denk gelince olmuyor

Aslında hesap aynı gibi benim de o koca parça yumurta beyazi sabah kalkinca geldi.sanci da gece geldi gece çatladı diye düşündüm. Ertesi gün akinti sulandi ama göğüs bel ağrısı başladı hala da varartık daraldim gün hesabından valla bugün itibariyle gün saymicam senin az kaldı insallah güzel haberler önce senden sonra da bizlerden gelir.Ben yakında başlarım kontrast yap demeyeama sakın yapma işin mi yok degününü bekle delirme de bana

de canım de ben yaparım sana demem bugün kendi testimi de kontrastladım ama ben çizgiyi gördüm gibi.. yarın genel tarama testi yaptırayım diyorum.. doktoru kandırırsam hcg de isterim

de canım de ben yaparım sana demem bugün kendi testimi de kontrastladım ama ben çizgiyi gördüm gibi.. yarın genel tarama testi yaptırayım diyorum.. doktoru kandırırsam hcg de isterim

Aaaa ben gormedim resmi var mı? Hayırlısı olsun da gelsin minik insallah ben günümden önce test falan uğraşmak istemiyorum bu defa yumurylamaya taktım kafayihergün kesin bugün çatladığında diye oyalaniyorum simdilik

var canım ama gerilerde kalmıştır :) yaa aslında yarın 10. günü benim yumurtlamanın geç yumurtladım ben kanda da işte çıkmayabilir.. en iyisi beklemek mi desem bilemedim ki tekrar paylaşayım resmi canım bakalım sen görebilecek misin ? ben sanki hayalet gibi gördüm sanki ama bilemem tabii

Eklentiler

• bbb.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 48
  • img1462775642492.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar az önce test yaptım... Kontrasıyla da oynadım.. bat cuma günü... bi yorumlayabilir misiniz ?? çizgi var gibi yok gibi anlamadım...
Aaaa evet sanki ; )
Ama sen bana güvenme yine de ben geçen kendi testimde de bi gördüm bi görmedim. Inşallah vardır da gelir sağlicakla oğlunun kardesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…