- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Canlar bu bahsettiğiniz akıntıyı sonunda ben farkettim takvıme görede bugun yumurtlama günüydü beyaz hafif yapışkanlı akıntım oluyor şu anda bende yeni farkettim bu geceyi değerlendirsem iyi olur değilmi bırde bu akıntı çatladığı anlamınamı geliyor
yumurtan oluşuyor anlamına geliyor evet değerlendir canım :) çatladığında akıntın su gibi oluyorama ne zaman çatlayacağı belli olmaz ki ... o yüzden değerlendir ki spermler orda olmuş olsun çatladığında buluşsunlar
Benim catladigi ni tahmin ettiğim gün koskoca bi parça halinde yumurta beyazı gibi geldi akinti. Aksamina kasikta bicak saplanir gibi sanci oldu kesin dedimama ondan sonra hergün benzeri belirtiler oldu akinti azaldı ama bu defa da bel ağrısı, göğüs hassasiyeti oldu.6 gündür kesin bugün yumurtladim diyorum çorba oldu iyice
Benim catladigi ni tahmin ettiğim gün koskoca bi parça halinde yumurta beyazı gibi geldi akinti. Aksamina kasikta bicak saplanir gibi sanci oldu kesin dedimama ondan sonra hergün benzeri belirtiler oldu akinti azaldı ama bu defa da bel ağrısı, göğüs hassasiyeti oldu.6 gündür kesin bugün yumurtladim diyorum çorba oldu iyice
yumurtan oluşuyor anlamına geliyor evet değerlendir canım :) çatladığında akıntın su gibi oluyorama ne zaman çatlayacağı belli olmaz ki ... o yüzden değerlendir ki spermler orda olmuş olsun çatladığında buluşsunlar
Baya karışık canım ya bende anlayamıyorum artık rast gele
Bence de en temizi gün aşırı ilişki yaşayıp gün sayma mak. Geçen ay düşüne dusune adetim 3 gün sark ti.Bu ay da hergün yumurtladigimi saniyorum.Allah sonum uzu hayretsin :)
İki yıldır bekliyorum canım ne 5 6 ayıYa benim gibi 5 6 aydır bekleyen var mı???
o bende yumurtlamadan önce geldi... ertesi gün deli gibi şiddetli kasık ağrısı yaşadım çok fenaydı... test yaptım piki yakalamıştım.. sonrasında akıntım inceldi baya ... :) şimdi de batı bekliyorum bakalım... az kaldıııııııı
Allah tez zamanda sana sağlıklı hayırlı evlat versin canım. Her isteyene inşallah çok aratmadan versinİki yıldır bekliyorum canım ne 5 6 ayı
Aminn aminn insallahhAllah tez zamanda sana sağlıklı hayırlı evlat versin canım. Her isteyene inşallah çok aratmadan versin
İki yıldır bekliyorum canım ne 5 6 ayı
Aslında hesap aynı gibi benim de o koca parça yumurta beyazi sabah kalkinca geldi.sanci da gece geldi gece çatladı diye düşündüm. Ertesi gün akinti sulandi ama göğüs bel ağrısı başladı hala da varartık daraldim gün hesabından valla bugün itibariyle gün saymicam senin az kaldı insallah güzel haberler önce senden sonra da bizlerden gelir.Ben yakında başlarım kontrast yap demeye ama sakın yapma işin mi yok de gününü bekle delirme de bana
İnsallah insallah Allah razı olsun .Allah tez zamanda hayirlisiyla sağlıcakla versin gönlünün muradını insallah
de canım de ben yaparım sana demem bugün kendi testimi de kontrastladım ama ben çizgiyi gördüm gibi.. yarın genel tarama testi yaptırayım diyorum.. doktoru kandırırsam hcg de isterim
Aaaa ben gormedim resmi var mı? Hayırlısı olsun da gelsin minik insallahben günümden önce test falan uğraşmak istemiyorum bu defa yumurylamaya taktım kafayi hergün kesin bugün çatladığında diye oyalaniyorum simdilik
Aaaa evet sanki ; )Kızlar az önce test yaptım... Kontrasıyla da oynadım.. bat cuma günü... bi yorumlayabilir misiniz ?? çizgi var gibi yok gibi anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?