Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aaaa evet sanki ; )
Ama sen bana güvenme yine de ben geçen kendi testimde de bi gördüm bi görmedim. Inşallah vardır da gelir sağlicakla oğlunun kardesi

yok canım yaaa... niye güvenmeyeyim :) zaten kanda net belli olmadan bende kesin bir şey diyemem :) inşallah vardır.. aslında pek umudum yok da yine de kardeşi göbüştedir :) yani değerlendirdim aslında o günü ama ne bilim hissetmiyorum kesin diye .. gerçi 2 ay önce tüm belirtileri yaşadım da ne oldu psikolojikti bu kez kramptan dolayı korkuyorum..

Sanki var ben oglumda yumurtlamadan 12 gun sonra silik çizgi görmüştüm .15 mayis yumurtlamaydi 27 mayis da görmüştüm incecik silik cizgibence iki gün daha sabret hiç kafanı karıştırma. Benim eğer bu ay olursa oğlumla aynı zaman da olacakbelki Mayıs ayı benim için özel bi aydır diye totem yaptım ama bakalım hayirlisi

hadi inşallah canım :) eşim dayanamıyor git diyor gideyim de yapsın testi yumurtlamanın 9. günü bugün canım belki de ondan tam çıkmadı :) cuma bat :) ayyy olursa ne güzel olur oğlunla aynı zamanlarda doğum günleri yakın olur benim olursa aykırı bir tarih olacak 7 mayıs oğlumun doğum günü :) 16 mayıs evlilik yıldönümüm :) ama ikinci olursa eğer ocak bebeği olacak inşallah canım sende bu ay görürsün çift çizgiyii :) Kardeşleri gelsin oğluşların :)

Hanimlarr. Ilk haftalar düşük nasil anlasilir. Kardesim bos bulunup karnima yumruk atti. Cok siddetli degildi ama biraz agrim var korkuyorumm. Daha kese gorunecek buyukluktede degil. Ne yapayim bisey soyleyin nolurrr

Hanimlarr. Ilk haftalar düşük nasil anlasilir. Kardesim bos bulunup karnima yumruk atti. Cok siddetli degildi ama biraz agrim var korkuyorumm. Daha kese gorunecek buyukluktede degil. Ne yapayim bisey soyleyin nolurrr

geçmiş olsun canım.. bilmiyor muydu hamile olduğunu ? kendini kasmışsındır ister istemez canım yaa.. ama korkma canım istersen bi acile git test yaptır hcg değerini öğrenirsin.. kontrol falan ederler.. kusura bakma yanlış anlama ama kardeşine kızdım valla...

Hcg degeri hemen duser mii kii. Oyleyse yarin saglik ocagina bi gideyim yaa biliyoduda bos bulunduu iste

Bende gördüm :) inşallah vardır

Amin insallah hayirlisiyla; )eğer gelirse iki ocak bebeğim olacak. Siz de artık 16 Mayıs ta olayı netlestirir çifte kutlama yaparsiniz insallah

Hcg degeri hemen duser mii kii. Oyleyse yarin saglik ocagina bi gideyim yaa biliyoduda bos bulunduu iste

canım yaa sen yine de her ihtimale karşı uzan dinlen tamam mı. Düşmez hemen sadece için rahat etsin diye diyorum

Bende gördüm :) inşallah vardır
.
İnşallah canımmm :)

Amin insallah hayirlisiyla; )eğer gelirse iki ocak bebeğim olacak. Siz de artık 16 Mayıs ta olayı netlestirir çifte kutlama yaparsiniz insallah

Bakalım canım inşallah vardır :)

canım yaa sen yine de her ihtimale karşı uzan dinlen tamam mı. Düşmez hemen sadece için rahat etsin diye diyorum

.
İnşallah canımmm :)

Bakalım canım inşallah vardır :)
Uzaniyorum canimm. Yarin bi gidicem zaten persembeye randevu almistim ilk kontrole gidicem dua edin

Kızlar birliktelikten sonra yarım saat yattım şimdi kalktım oturuyorum birazdaha bekliyim dedim kimi yatın nir saat diyor kimi gerek yok diyor valla napıcağımı şaşirdım hayırlısı ayağa kalkınca spermlerde olduğu gibi haliyle çıkıyor Ee içerde nasıl kalıyor aklım almıyor

Gidecek olan gidiyo canım. Mecbur birazı çıkacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…