- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Aaaa evet sanki ; )
Ama sen bana güvenme yine de ben geçen kendi testimde de bi gördüm bi görmedim. Inşallah vardır da gelir sağlicakla oğlunun kardesi
var canım ama gerilerde kalmıştır :) yaa aslında yarın 10. günü benim yumurtlamanın geç yumurtladım ben kanda da işte çıkmayabilir.. en iyisi beklemek mi desem bilemedim kitekrar paylaşayım resmi canım bakalım sen görebilecek misin ? ben sanki hayalet gibi gördüm sanki ama bilemem tabii
Sanki varben oglumda yumurtlamadan 12 gun sonra silik çizgi görmüştüm .15 mayis yumurtlamaydi 27 mayis da görmüştüm incecik silik cizgi bence iki gün daha sabret hiç kafanı karıştırma. Benim eğer bu ay olursa oğlumla aynı zaman da olacak belki Mayıs ayı benim için özel bi aydır diye totem yaptım ama bakalım hayirlisi
Hanimlarr. Ilk haftalar düşük nasil anlasilir.Kardesim bos bulunup karnima yumruk atti. Cok siddetli degildi ama biraz agrim var korkuyorumm. Daha kese gorunecek buyukluktede degil. Ne yapayim bisey soyleyin nolurrr
Ben :)) 6 aylık evliyim korunmadım hiç ne gelen ne giden var her ay bi umut :))Ya benim gibi 5 6 aydır bekleyen var mı???
Bir sene icinde olur insallah bir sene dolmadan bakmiyor doktorlarBen :)) 6 aylık evliyim korunmadım hiç ne gelen ne giden var her ay bi umut :))
Ben bekliyorum canim ama bu ay becerebilursem hic kafama takmiycam gunasiri ilidki en sagliklisi ovu testi de yapmayi düşünmüyorumYa benim gibi 5 6 aydır bekleyen var mı???
Hcg degeri hemen duser mii kii. Oyleyse yarin saglik ocagina bi gideyim yaageçmiş olsun canım.. bilmiyor muydu hamile olduğunu ?kendini kasmışsındır ister istemez canım yaa.. ama korkma canım istersen bi acile git test yaptır hcg değerini öğrenirsin.. kontrol falan ederler.. kusura bakma yanlış anlama ama kardeşine kızdım valla...
Bende gördüm :) inşallah vardırvar canım ama gerilerde kalmıştır :) yaa aslında yarın 10. günü benim yumurtlamanın geç yumurtladım ben kanda da işte çıkmayabilir.. en iyisi beklemek mi desem bilemedim kitekrar paylaşayım resmi canım bakalım sen görebilecek misin ? ben sanki hayalet gibi gördüm sanki ama bilemem tabii
hadi inşallah canım :) eşim dayanamıyor git diyor gideyim de yapsın testiyumurtlamanın 9. günü bugün canım belki de ondan tam çıkmadı :) cuma bat :) ayyy olursa ne güzel olur oğlunla aynı zamanlarda doğum günleri yakın olur benim olursa aykırı bir tarih olacak 7 mayıs oğlumun doğum günü :) 16 mayıs evlilik yıldönümüm :) ama ikinci olursa eğer ocak bebeği olacak inşallah canım sende bu ay görürsün çift çizgiyii :) Kardeşleri gelsin oğluşların :)
Bişey olmaz boşuna kuruntu yapma ama daha dikkatli olun bundan sonraHcg degeri hemen duser mii kii. Oyleyse yarin saglik ocagina bi gideyim yaabiliyoduda bos bulunduu iste
Ben :)) 6 aylık evliyim korunmadım hiç ne gelen ne giden var her ay bi umut :))
Hcg degeri hemen duser mii kii. Oyleyse yarin saglik ocagina bi gideyim yaabiliyoduda bos bulunduu iste
.Bende gördüm :) inşallah vardır
Amin insallah hayirlisiyla; )eğer gelirse iki ocak bebeğim olacak. Siz de artık 16 Mayıs ta olayı netlestirir çifte kutlama yaparsiniz insallah
Insallah canim yaaBişey olmaz boşuna kuruntu yapma ama daha dikkatli olun bundan sonraiçini ferah tut çok korunakli yerde onlar ağrı sizin yoksa tamamdır. Bişey olmamıştır Allahın izniyle
Uzaniyorum canimm. Yarin bi gidicem zaten persembeye randevu almistim ilk kontrole gidicem dua edincanım yaa sen yine de her ihtimale karşı uzan dinlen tamam mı. Düşmez hemen sadece için rahat etsin diye diyorum
.
İnşallah canımmm :)
Bakalım canım inşallah vardır :)
Ya hamile kaldığında çok sevinicem :) inşallah çok beklemeden biz de burada paylaşırız güzel haberlerimiziBen bekliyorum canim ama bu ay becerebilursem hic kafama takmiycam gunasiri ilidki en sagliklisi ovu testi de yapmayi düşünmüyorum
Yap canm fitil daha etkiliymiş zaten
canım doktoru aradım fitil gibi 2 tane kullan akşamları dedii..öyle yaparım artık..
Gidecek olan gidiyo canım. Mecbur birazı çıkacak :)Kızlar birliktelikten sonra yarım saat yattım şimdi kalktım oturuyorum birazdaha bekliyim dedim kimi yatın nir saat diyor kimi gerek yok diyor valla napıcağımı şaşirdım hayırlısı ayağa kalkınca spermlerde olduğu gibi haliyle çıkıyor Ee içerde nasıl kalıyor aklım almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?