Canim ne guzel seyler söylüyorsun bugün cok bunaldim esim yanimda degil ona supriz falan yapcaktim ama adet oldum üzüldüm falan ama ilac gibi geldi sözlerin. İnşallah biz de guzel haberler vericez rabbim nasip edicek hayirli zamandaYa hamile kaldığında çok sevinicem :) inşallah çok beklemeden biz de burada paylaşırız güzel haberlerimizi
Nasıl anladın enfeksiyon olmadığınıbenimde bi konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. bat 17 mayıs aslında daha var günüme ama cumartesiden beri şiddetli mide bulantısı halsizlik yaşıyorum. birazda akıntım var gibi ama zararsız başta enfeksiyon kaptım diye düşünmüştüm ama enfeksiyon yok. bu sabahta kusmaya başladım test yapmak için daha erken ve hatta umutlanmak için de ama acaba belirti yaşıyo olabilir miyim?
Merhabalar bende 6 aylık evliyim...bende de ne gelen var ne gidenBen :)) 6 aylık evliyim korunmadım hiç ne gelen ne giden var her ay bi umut :))
Ben de çok bunaldım gerçekten.Bir de sürekli hamile haberi alıyorum . Onlar adına çok seviniyorum ama ben de anne olmak istiyorum artık. Biraz daha bekleyeceğiz biz de be yapalım. 25 mayıs gibi doktora gitmeyi düşünüyorum ben doktor 6 ay olunca gel demişti. Ya da Ramazan sonrası gidicem.Hafta sonu da ben regl olucam. Zor bir süreçCanim ne guzel seyler söylüyorsun bugün cok bunaldim esim yanimda degil ona supriz falan yapcaktim ama adet oldum üzüldüm falan ama ilac gibi geldi sözlerin. İnşallah biz de guzel haberler vericez rabbim nasip edicek hayirli zamanda
daha önce defalarca enfeksiyon geçirmemden. yanma, kaşıntıi koyu yada sarı renkli yada beyazımsı bir akıntı yok. şeffaf sıradan bir akıntı mevcut.Nasıl anladın enfeksiyon olmadığını
Evet bunlar belirti..ama 2 gün daha bekleyip test yapabilirsin ya da benim gibi dayanamayıp şimdi yapabilirsin ben 3 gün kala ogrenmistim :)Arkadaşlar bişey sormak istiyorum....Telefon uygulamaları var takvimim diye doğurganlık dönemini adet günlerini takip ediyosun...Oradan takip ediyorum bende....Bugün adet olmam gerekiyor uygulamaya göre....Bendede sanki adet olucakmışım gibi hafif bir ağrı var kasıklarımda...bikaç gündür de biraz başım dönüyor gibi....acaba hamilemiyim yoksa bana mı öyle geliyor....ama hamile olsam adet olma belirtisi olan kasık ağrısı falan oluyor mu yine????Bilgi verir misiniz lütfen.....
Olumsuz dusunceyi atmissın tebrik ederimRABBİM BU AY BEBİŞ VER NE OLUR HAYIRLISIYLA
Olumsuz dusunceyi atmissın tebrik ederiminşallah Allah nasip eder
İnşallah canim bende de yok değil korkular tam olarak.normal doğum istiyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum daha hic alttan muayene olmadım( bi kere olamamistim da)BEN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM GÜLÜM AMA SONUÇ OLARAK YARADAN YARATIR ŞÜPHESİZ...SENDE İNŞALLAH BEBEĞİNİ SAĞ SALİM ALIRSIN KUCAĞINA
Şu an da biraz mide bulantısı var....yoksa ben psikolojik olarak mı yaratıyorum bu belirtileri kendimde :)Evet bunlar belirti..ama 2 gün daha bekleyip test yapabilirsin ya da benim gibi dayanamayıp şimdi yapabilirsin ben 3 gün kala ogrenmistim :)
Psikolojik de olabilir en iyisi bi idrar testi al bak bakalimŞu an da biraz mide bulantısı var....yoksa ben psikolojik olarak mı yaratıyorum bu belirtileri kendimde :)
Kizlar bu sabah yogun akintim oldu hic sancisiz agrisiz. Koyu renkli. Kahverengi de diyemem ama koyuydu biraz. Yasayan var mi? Normal midir sizce?
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum....Telefon uygulamaları var takvimim diye doğurganlık dönemini adet günlerini takip ediyosun...Oradan takip ediyorum bende....Bugün adet olmam gerekiyor uygulamaya göre....Bendede sanki adet olucakmışım gibi hafif bir ağrı var kasıklarımda...bikaç gündür de biraz başım dönüyor gibi....acaba hamilemiyim yoksa bana mı öyle geliyor....ama hamile olsam adet olma belirtisi olan kasık ağrısı falan oluyor mu yine????Bilgi verir misiniz lütfen.....
günaydın kızlaarr :)) ben çok nadir giricem artık buraya çünkü daha fazla ağırlaşmadan eczanemle ilgilenmek istiyorum yaz geliyor malum işler artacak :) etiketlerseniz cevap vermeye çalışırım tabi minnağım hakkında yeni bilgileri de yazarım sizleri seviyorum iyiki varsınııızz kendinize iyi bakııınnnn
:) inanır mısınız olumsuz çıkacak diye test yapmaya korkuyorum....ama korkunun ecele faydası yok tabiii:)Yaşım gereği de olsun istiyorum hayırlısıyla bir an evvel....kısmet bakalımPsikolojik de olabilir en iyisi bi idrar testi al bak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?