Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ya hamile kaldığında çok sevinicem :) inşallah çok beklemeden biz de burada paylaşırız güzel haberlerimizi
Canim ne guzel seyler söylüyorsun bugün cok bunaldim esim yanimda degil ona supriz falan yapcaktim ama adet oldum üzüldüm falan ama ilac gibi geldi sözlerin. İnşallah biz de guzel haberler vericez rabbim nasip edicek hayirli zamanda

Nasıl anladın enfeksiyon olmadığını

Ben :)) 6 aylık evliyim korunmadım hiç ne gelen ne giden var her ay bi umut :))
Merhabalar bende 6 aylık evliyim...bende de ne gelen var ne giden beklemedeyim işte....hayırlısıyla allah her isteyene nasip etsin insallah

Kizlar bu sabah yogun akintim oldu hic sancisiz agrisiz. Koyu renkli. Kahverengi de diyemem ama koyuydu biraz. Yasayan var mi? Normal midir sizce?

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum....Telefon uygulamaları var takvimim diye doğurganlık dönemini adet günlerini takip ediyosun...Oradan takip ediyorum bende....Bugün adet olmam gerekiyor uygulamaya göre....Bendede sanki adet olucakmışım gibi hafif bir ağrı var kasıklarımda...bikaç gündür de biraz başım dönüyor gibi....acaba hamilemiyim yoksa bana mı öyle geliyor....ama hamile olsam adet olma belirtisi olan kasık ağrısı falan oluyor mu yine????Bilgi verir misiniz lütfen.....

Ben de çok bunaldım gerçekten.Bir de sürekli hamile haberi alıyorum . Onlar adına çok seviniyorum ama ben de anne olmak istiyorum artık. Biraz daha bekleyeceğiz biz de be yapalım. 25 mayıs gibi doktora gitmeyi düşünüyorum ben doktor 6 ay olunca gel demişti. Ya da Ramazan sonrası gidicem.Hafta sonu da ben regl olucam. Zor bir süreç

günaydın kızlaarr :)) ben çok nadir giricem artık buraya çünkü daha fazla ağırlaşmadan eczanemle ilgilenmek istiyorum yaz geliyor malum işler artacak :) etiketlerseniz cevap vermeye çalışırım tabi minnağım hakkında yeni bilgileri de yazarım sizleri seviyorum iyiki varsınııızz kendinize iyi bakııınnnn

Evet bunlar belirti..ama 2 gün daha bekleyip test yapabilirsin ya da benim gibi dayanamayıp şimdi yapabilirsin ben 3 gün kala ogrenmistim :)

BEN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM GÜLÜM AMA SONUÇ OLARAK YARADAN YARATIR ŞÜPHESİZ...SENDE İNŞALLAH BEBEĞİNİ SAĞ SALİM ALIRSIN KUCAĞINA
İnşallah canim bende de yok değil korkular tam olarak.normal doğum istiyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum daha hic alttan muayene olmadım( bi kere olamamistim da)

Evet bunlar belirti..ama 2 gün daha bekleyip test yapabilirsin ya da benim gibi dayanamayıp şimdi yapabilirsin ben 3 gün kala ogrenmistim :)
Şu an da biraz mide bulantısı var....yoksa ben psikolojik olarak mı yaratıyorum bu belirtileri kendimde :)

Kizlar bu sabah yogun akintim oldu hic sancisiz agrisiz. Koyu renkli. Kahverengi de diyemem ama koyuydu biraz. Yasayan var mi? Normal midir sizce?

canım rahmin büyümesiyle alakalıdır.. büyüyüp genişliyor ondan dolayı.. sen yine de doktorunu arayıp sor için rahat etsin

canım test alıp yapsan ya da kan testi yaptırsan.. kasık ağrısı hamilelik belirtilerinden evet ama adet belirtisinde de olabilir.. test yap bence

Günaydın canım :) Sende dikkat et kendine de bebişine de :) Minnoşla ilgili haberdar edersin bizi Biz de seni seviyoruz

Psikolojik de olabilir en iyisi bi idrar testi al bak bakalim
:) inanır mısınız olumsuz çıkacak diye test yapmaya korkuyorum....ama korkunun ecele faydası yok tabiii:)Yaşım gereği de olsun istiyorum hayırlısıyla bir an evvel....kısmet bakalım

Kızlar son ilişki 14 nsan.30 nsam adet dün kanda HCG 14,2.geç döllenme mi szce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…