- 17 Şubat 2016
- 121
- 57
- 13
- 33
Kızlar son ilişki 14 nsan.30 nsam adet dün kanda HCG 14,2.geç döllenme mi szce
Kizlar bugun adetimin 3. Gunu hala olmadim goguslerim dokununca agriyo ara ara kasiklarima agri girip cikio afedersiniz akinti flan yok hic sanki adet oluyomusum gibi oluyo bakiyorum hic bsi yok tek belirtim bunlar 21 gunde bir adetim ilk defa bu kadar gecti normalde gununu asla sasmaz biraz dahami bekleim test yapym yapsam bugun direk ckarmi gebelik olup olmadigi
canım rahmin büyümesiyle alakalıdır.. büyüyüp genişliyor ondan dolayı.. sen yine de doktorunu arayıp sor için rahat etsin
canım test alıp yapsan ya da kan testi yaptırsan.. kasık ağrısı hamilelik belirtilerinden evet ama adet belirtisinde de olabilir.. test yap bence
Cikarmiki canim bugun 3. Gundur olmuyorumolabilir canım yarın tekrar yaptır artışına bakalım
al canım test yap ekle buraya
Merhabalar bende 6 aylık evliyim...bende de ne gelen var ne gidenbeklemedeyim işte....hayırlısıyla allah her isteyene nasip etsin insallah
İnşallah canim bende de yok değil korkular tam olarak.normal doğum istiyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum daha hic alttan muayene olmadım( bi kere olamamistim da)
Cikarmiki canim bugun 3. Gundur olmuyorum
kızlar dun ılk kez şu yumurtlama akıntısı adında bahsettiğiniz beyaz kaygan olan akıntıyı farkettım sızce yumurtlama olmuş demekmi yoksa olucağı anlamına mı gelıyor dunude değerlendirdim hadi inşallah olur
yumurtan oluşuyor demek ki canım :) yarını da değerlendir
yumurtan oluşuyor demek ki canım :) yarını da değerlendir
Kizlar beta hcg 552 cikti sizce iyi mi ?
kaç gunde oluşurki tatlım
Aynen canim benim daha bugun gittim baktirdim :)
canım ilk test mi ? sonucun iyi gayet iyi aslında :)
belli olmuyor ki tatlım benim 3 gün sonra çatladı ama değerlendir boş geçme :)
Evet tatlımvajınısmusmuydun tatlım
Evet tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?