Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar bugun adetimin 3. Gunu hala olmadim goguslerim dokununca agriyo ara ara kasiklarima agri girip cikio afedersiniz akinti flan yok hic sanki adet oluyomusum gibi oluyo bakiyorum hic bsi yok tek belirtim bunlar 21 gunde bir adetim ilk defa bu kadar gecti normalde gununu asla sasmaz biraz dahami bekleim test yapym yapsam bugun direk ckarmi gebelik olup olmadigi

Kızlar son ilişki 14 nsan.30 nsam adet dün kanda HCG 14,2.geç döllenme mi szce

olabilir canım yarın tekrar yaptır artışına bakalım

al canım test yap ekle buraya

Tesekkurler icim rahatladi :)

Merhabalar bende 6 aylık evliyim...bende de ne gelen var ne giden beklemedeyim işte....hayırlısıyla allah her isteyene nasip etsin insallah

Amin in tez vakit göbüşlerimiz dolar :) her ay acaba mı değil mi? Artık görev konumundan çıktım zevk almaya bakıyorum eşim de gülüyor :)

kızlar dun ılk kez şu yumurtlama akıntısı adında bahsettiğiniz beyaz kaygan olan akıntıyı farkettım sızce yumurtlama olmuş demekmi yoksa olucağı anlamına mı gelıyor dunude değerlendirdim hadi inşallah olur

yumurtan oluşuyor demek ki canım :) yarını da değerlendir

canım ilk test mi ? sonucun iyi gayet iyi aslında :)

belli olmuyor ki tatlım benim 3 gün sonra çatladı ama değerlendir boş geçme :)

canım aklıma birşeydaha takılıyor bu akıntı yumurtlamadan sonra olurmuş diyende var sence oylemı eğer benım yumurtlamam olduysa şayet dun farkettım akıntımı cumartesı pazar sıfır değerlendırme cuma gunu olmuştu o zamanda yapılmıycak ne varsa yaptım hıc uzanmadan kalktım hemen duş aldım falan sence yumurtlama olmuşmu acaba yada olucakmı ayyyyyy bu yumurtlamaya taktım ben

Kizlar bugun kanamam oldu. Doktora gittim acile. 6 hafta 5 gunlukmus. Kalp atisini goremedik. Canli mi degil mi bilmiyoruz dedi. Bir tahlil verdi. Canli mi degil mi tahlili. Adini soyledi ama unuttum.
7 haftalikken kalp atisi duyulmayanlar olmustu yanlis mi hatirliyorum. Cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…