Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canlar bu ovulasyon testı ben ne yapmalıyım şimdi gayet koyu yakaladım şimdi yenıce yaptım

Eklentiler

• 13181191_10208638380292558_1427626850_n.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 43
Canım doktoru ara sor. Panik yapma inşallah her şey yolundadır

Bence de dene. Ben de geçen ay çift çizgiyi gördüğüm günü değerlendiremedim. Bir gün öncesi ve sonrası vardı.Bu ay da Bebiş yok yine :/
hayırlısı canım benım ınşallah bu ay olur ben bugun yptım akıntımdan dolayı dedım herhalde bugun zamanı pozitif cıkınca dunde değerlendirmiştik bugun de ınşallah bakalım hayırlısı

canlar bu ovulasyon testı ben ne yapmalıyım şimdi gayet koyu yakaladım şimdi yenıce yaptım

canım yumurtan gelişmiş gayet iyi... dünü değerlendirmişsin yarın da değerlendir..

Slm herkese adet olmama 3 gun var ama iki gun once pembe kanama geldi peceteye oda az bisey bide bgn sabah geldi kasiklarimda agri yok fakat gogsumde sizlama ve agri oluyor..sizce hamilemiyimdir yoksa adetten oncede bole pembe kanamalar goren varmi?? Ben cunku 2 gebelik sonlandirdim kalp atisi durdu..ve daha once adetten once hic bu sekilde kanamam olmadi

Selam kızlar.. Bugün kan verdim ben.. Hcg <2 sonucum yani negatif ama bata daha 3 gün var.. Ayrıca serbet T4 düşük çıktı 0.83. Yassı Epitel ( idrarda ) çok yüksek 28.. büyük ihtimalle enfeksiyon var.. Sonucun çıktısını alıp yarın sabah gideceğim bakalım ne diyecek... Size sorayım dedim bilginiz var mı diye...Kramplar giriyor karnıma diyince yaptı testi bakalım

Canım benimde aynı sonuçlar vardı gebeliğe ebgelmi ki acaba idrar yollarındakı enfeksiyon veya kum döküyor olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…