- 14 Aralık 2014
- 1.560
- 706
- 333
- 36
Bizde 1 sene ugrastik canım zor günlerdi yendim hamile kaldım canım bendeKIYAMAM NE CEKTIM BIR SENE UĞRAŞTIM KOSKOCA BIR SENE ...............
SEN YENIP MI HAMILE KALDIN
Bizde 1 sene ugrastik canım zor günlerdi yendim hamile kaldım canım bende
Sadece ilişkiden sonra bekledim kalkmadim hemen canım başka da birsey yapmadım Allah nasip etti hemen bize...COK SEVINDIM CANIM YENMIŞ OLMANA
BU ARADA HAMILE KALIRKEN NELERI TAKIP ETTIN BENDE COK ISTIYORUM BEBIŞ NELER UYGULADIN
Sadece ilişkiden sonra bekledim kalkmadim hemen canım başka da birsey yapmadım Allah nasip etti hemen bize...
Yumurtlama zamaninda oldu canım adetten 13 gün falan sonra ilk adeetenah canım ne guzel ya gunun peki hangı zamandı yumurtlama zamanın falanmıydı yanı adetınden ne kadaer sure sonra oldu ilişki
Canim üzme kendini bilenler cevap verir birazdan inşallahKizlar ne olur bana bir sey diyinnn :'(
Gebelik Testi micanlar bu ovulasyon testı ben ne yapmalıyım şimdi gayet koyu yakaladım şimdi yenıce yaptım
Gebelik Testi mi
Bugünü ve yarını değerlendir bence :)hayır canım yumurtlama testı
Canım doktoru ara sor. Panik yapma inşallah her şey yolundadırKizlar bugun kanamam oldu. Doktora gittim acile. 6 hafta 5 gunlukmus. Kalp atisini goremedik. Canli mi degil mi bilmiyoruz dedi. Bir tahlil verdi. Canli mi degil mi tahlili. Adini soyledi ama unuttum.
7 haftalikken kalp atisi duyulmayanlar olmustu yanlis mi hatirliyorum. Cok korkuyorum
Bugünü ve yarını değerlendir bence :)
Bence de dene. Ben de geçen ay çift çizgiyi gördüğüm günü değerlendiremedim. Bir gün öncesi ve sonrası vardı.Bu ay da Bebiş yok yine :/canım dunde bırlıktelık oldu bugunde olursa cok sağlıklı olmaz dıyorlar ama genede denıyım olsun
hayırlısı canım benım ınşallah bu ay olur ben bugun yptım akıntımdan dolayı dedım herhalde bugun zamanı pozitif cıkınca dunde değerlendirmiştik bugun de ınşallah bakalım hayırlısıBence de dene. Ben de geçen ay çift çizgiyi gördüğüm günü değerlendiremedim. Bir gün öncesi ve sonrası vardı.Bu ay da Bebiş yok yine :/
canım aklıma birşeydaha takılıyor bu akıntı yumurtlamadan sonra olurmuş diyende var sence oylemı eğer benım yumurtlamam olduysa şayet dun farkettım akıntımı cumartesı pazar sıfır değerlendırme cuma gunu olmuştu o zamanda yapılmıycak ne varsa yaptım hıc uzanmadan kalktım hemen duş aldım falan sence yumurtlama olmuşmu acaba yada olucakmı ayyyyyy bu yumurtlamaya taktım ben
canlar bu ovulasyon testı ben ne yapmalıyım şimdi gayet koyu yakaladım şimdi yenıce yaptım
Selam kızlar.. Bugün kan verdim ben.. Hcg <2 sonucum yani negatif ama bata daha 3 gün var.. Ayrıca serbet T4 düşük çıktı 0.83. Yassı Epitel ( idrarda ) çok yüksek 28.. büyük ihtimalle enfeksiyon var.. Sonucun çıktısını alıp yarın sabah gideceğim bakalım ne diyecek... Size sorayım dedim bilginiz var mı diye...Kramplar giriyor karnıma diyince yaptı testi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?