Sorma canim gercekten xor bir durec esim de yok yanimda ve o kadar bunaldim ki anlatamam okulda bile kafsmi toplayamadim bugün. Rabbim bixom yüzümüze de gülsün, en bunaldigimiz anda bizi mutlu etsin inşallahBen de çok bunaldım gerçekten.Bir de sürekli hamile haberi alıyorum . Onlar adına çok seviniyorum ama ben de anne olmak istiyorum artık. Biraz daha bekleyeceğiz biz de be yapalım. 25 mayıs gibi doktora gitmeyi düşünüyorum ben doktor 6 ay olunca gel demişti. Ya da Ramazan sonrası gidicem.Hafta sonu da ben regl olucam. Zor bir süreç
Canim allah ol derse olacak inşallah cunku ben de ovu testiyle takip ettim hem çift cizgiyi görünce hem de siliklesince iliski oldu ama tutmadiBence de dene. Ben de geçen ay çift çizgiyi gördüğüm günü değerlendiremedim. Bir gün öncesi ve sonrası vardı.Bu ay da Bebiş yok yine :/
Benim de serbedt T4 0.89 canom bana foktor normal deger dedi ama benimki de mi düşük ne oluyor düşük oluncaSelam kızlar.. Bugün kan verdim ben.. Hcg <2 sonucum yani negatif ama bata daha 3 gün var.. Ayrıca serbet T4 düşük çıktı 0.83. Yassı Epitel ( idrarda ) çok yüksek 28.. büyük ihtimalle enfeksiyon var.. Sonucun çıktısını alıp yarın sabah gideceğim bakalım ne diyecek... Size sorayım dedim bilginiz var mı diye...Kramplar giriyor karnıma diyince yaptı testi bakalım
Canım benimde aynı sonuçlar vardı gebeliğe ebgelmi ki acaba idrar yollarındakı enfeksiyon veya kum döküyor olabilirsin
Benim de serbedt T4 0.89 canom bana foktor normal deger dedi ama benimki de mi düşük ne oluyor düşük olunca
Canim sogan kuru ne icin yapiliyor benim tuplerimler ilgili sıkıntım var iyi gelirmi bugun regli oldum nasil yapicamMerhaba kizlar ben bu ay sogan kuru kullandim bitti zaten 15 gun kullanmistim sogan kurune basladim 5 gun sonra falan koyu sari kahverengi seklinde akintim oldu suan adete 3 4 gun var ama bende 3 gundur mide bulantisi basladi ilk gun mide bulantisi omunca arabadaydim ddm kesin arabadan oldu 2. Gun camasir suyundan ddm bugun oglen yine midem bulandi midemi usuttum ddm kesin ve dun esim parfum sikmisti ve ben cok rahatsiz omdum hemen kustum sizce neden olablr yardim edermisinz.s.s.s s
Canim sogan kuru ne icin yapiliyor benim tuplerimler ilgili sıkıntım var iyi gelirmi bugun regli oldum nasil yapicamMerhaba kizlar ben bu ay sogan kuru kullandim bitti zaten 15 gun kullanmistim sogan kurune basladim 5 gun sonra falan koyu sari kahverengi seklinde akintim oldu suan adete 3 4 gun var ama bende 3 gundur mide bulantisi basladi ilk gun mide bulantisi omunca arabadaydim ddm kesin arabadan oldu 2. Gun camasir suyundan ddm bugun oglen yine midem bulandi midemi usuttum ddm kesin ve dun esim parfum sikmisti ve ben cok rahatsiz omdum hemen kustum sizce neden olablr yardim edermisinz.s.s.s s
Kesin cozum inslh cnm bnm cu ku bendede enfeksiyon vardi tembellik var denildi ama sogan kurunu yaptim asiri derecede akintim du soktu benceCanim sogan kuru ne icin yapiliyor benim tuplerimler ilgili sıkıntım var iyi gelirmi bugun regli oldum nasil yapicam
Reglin bitsin cnm benim 2.gunu yemeklik soganlar varya kahverengi kabuklu soganlar cezveye 1 su bardagindan azcik daha fazla su koy kaynat o su kaynayinca sogani 4 e bol ve onu da 5 dk kaynat sonra 15 dk dinlenmeye birak ilidiktan sonra ic canim bnm bunu 15 gun dene eger hamile kalmazsan yine bana uaz budefa birdaha yapilcak onun oncesinde bir kur daha var inslh kesin olcakCanim sogan kuru ne icin yapiliyor benim tuplerimler ilgili sıkıntım var iyi gelirmi bugun regli oldum nasil yapicam
Canim benimkinde referans araligi olarak 0.58 - 1.64 yazili o zaman normal demi 0.89sweetwitch01
Bu sogan kuru enfeksiyon icin mi tuplerin acilmasi icin miKesin cozum inslh cnm bnm cu ku bendede enfeksiyon vardi tembellik var denildi ama sogan kurunu yaptim asiri derecede akintim du soktu bence
Kızlar merhaba dayanamadım yıne gırdım kk ya Bu ay hıc uzerınde durmadık zaten ne zaman yumurtladım onu bıle bılmıyorum takıp de etmedım gecen ay 9 gun gecıkınce artık oluruna bıraktım ama yıne adete yakın acaba varmı soruları donuyo beynımde normal perıyoduma gore pazar gunu adet olmalıydım ama bugun dahıl gelen gıden yok. Belırtı olarakta sadece tek taraflı bı agrı herzamankı gıbı artık belırtıden saymıyorum gebelık testı almaya korktum ne de olsa yok dıye ama yumurtlama testı vardı evde ondan yaptım boyle cıktı sizce umıtlenmelımıyım
Kızlar adetim beş gün var normalde çığır yoktu kaseti açınca bu silik çizgiyi gördüm siz ne dusunuyosunuz
Bu sogan kuru enfeksiyon icin mi tuplerin acilmasi icin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?