- 3 Eylül 2013
- 422
- 198
- 123
Insallah canim o kadar bunaldim ki bebek cok istiyoz 34 yasindayim 1 kalp atisi durdugu icin alinan bebegim arkasindan dis gebelik ve ameliyat sag tupumun yarisi alindi yumurtaliklarim testlerim iyi diyolar rahim filmi istediler sol tup icin ocakta ameliyatimda acik demisti doktor...yinede rahim filminden once kurleri denemek istedim doktorlara kalsa tup bebek yapalim diyolar. Kafam cok karisik ....Reglin bitsin cnm benim 2.gunu yemeklik soganlar varya kahverengi kabuklu soganlar cezveye 1 su bardagindan azcik daha fazla su koy kaynat o su kaynayinca sogani 4 e bol ve onu da 5 dk kaynat sonra 15 dk dinlenmeye birak ilidiktan sonra ic canim bnm bunu 15 gun dene eger hamile kalmazsan yine bana uaz budefa birdaha yapilcak onun oncesinde bir kur daha var inslh kesin olcak
Umitlen tabiki hayirlisi olsun...rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahKızlar merhaba dayanamadım yıne gırdım kk ya Bu ay hıc uzerınde durmadık zaten ne zaman yumurtladım onu bıle bılmıyorum takıp de etmedım gecen ay 9 gun gecıkınce artık oluruna bıraktım ama yıne adete yakın acaba varmı soruları donuyo beynımde normal perıyoduma gore pazar gunu adet olmalıydım ama bugun dahıl gelen gıden yok. Belırtı olarakta sadece tek taraflı bı agrı herzamankı gıbı artık belırtıden saymıyorum gebelık testı almaya korktum ne de olsa yok dıye ama yumurtlama testı vardı evde ondan yaptım boyle cıktı sizce umıtlenmelımıyım
rabbim kimseyi aratmasin canim hekese nasip etsinReglin bitsin cnm benim 2.gunu yemeklik soganlar varya kahverengi kabuklu soganlar cezveye 1 su bardagindan azcik daha fazla su koy kaynat o su kaynayinca sogani 4 e bol ve onu da 5 dk kaynat sonra 15 dk dinlenmeye birak ilidiktan sonra ic canim bnm bunu 15 gun dene eger hamile kalmazsan yine bana uaz budefa birdaha yapilcak onun oncesinde bir kur daha var inslh kesin olcak
Sen dene bunlari cnm allahin izni ile tup bebege gerek kalmycakInsallah canim o kadar bunaldim ki bebek cok istiyoz 34 yasindayim 1 kalp atisi durdugu icin alinan bebegim arkasindan dis gebelik ve ameliyat sag tupumun yarisi alindi yumurtaliklarim testlerim iyi diyolar rahim filmi istediler sol tup icin ocakta ameliyatimda acik demisti doktor...yinede rahim filminden once kurleri denemek istedim doktorlara kalsa tup bebek yapalim diyolar. Kafam cok karisik ....
Insallah vardir hayirli haberlerini alırız...beni etiketlemeyi unutmane zaman test yapsam hayal kırıklıgına ugradım o yuzden beklemek istiyorum ama bı yandam da varmı dıye merak edıyorum. Spora basladım korkuyorum ters bı hareket yaparım varsa bısı zarar verırım dıye ama bı yandan da yoktur dıyorum. Bugun adet olucam sandım bazen normal bazen sıddetlı karın agrım oldu ama gelen giden olmadı. Önceden gögüslerim agrırdı bu sefer agrı yok akıntım adet olana kadar sık sık gelırdı bu sefer toplasan ıkı kere gelmiştir. Bilmiyorum napsam hafta sonuna kadar beklıyım dıyorum. Bu ayın 24 u evlılık yıldonumuz bu ay tutsa keske de kocacıma supruz yapsam
Amin cnm bnm benimde bebegim yok iste deniyoruz msj atmistim ama cvp alamadim benim ki neden oluyo hala cvp almafim senin blgin varmiRabb
rabbim kimseyi aratmasin canim hekese nasip etsin
Insallah canim bu sozleri bile duymak umut oluyor inan allah razı olsunSen dene bunlari cnm allahin izni ile tup bebege gerek kalmycak
Umitlen tabiki hayirlisi olsun...rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Benim ilk gebeligimde koku hassasiyeti olmustu bitek belki seninde oyledir test yapsana .....Merhaba kizlar ben bu ay sogan kuru kullandim bitti zaten 15 gun kullanmistim sogan kurune basladim 5 gun sonra falan koyu sari kahverengi seklinde akintim oldu suan adete 3 4 gun var ama bende 3 gundur mide bulantisi basladi ilk gun mide bulantisi omunca arabadaydim ddm kesin arabadan oldu 2. Gun camasir suyundan ddm bugun oglen yine midem bulandi midemi usuttum ddm kesin ve dun esim parfum sikmisti ve ben cok rahatsiz omdum hemen kustum sizce neden olablr yardim edermisinz.s.s.s s
Kızlar ya bu çizgiyi tek benmi goruyorum
Canım bu yumurtlama testi ama gebelik diil. Yumurtlama testıyle de ogrenenler oluyomus ya elimde vardı bı bakıım dedım boyle cıktı bebek var mıdır bılmıyorum[/QUO allah mi soyletti dersin belki tutmustur...
Çizgi degil de garip bir gölge var sankiKızlar ya bu çizgiyi tek benmi goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?