Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Insallah canim o kadar bunaldim ki bebek cok istiyoz 34 yasindayim 1 kalp atisi durdugu icin alinan bebegim arkasindan dis gebelik ve ameliyat sag tupumun yarisi alindi yumurtaliklarim testlerim iyi diyolar rahim filmi istediler sol tup icin ocakta ameliyatimda acik demisti doktor...yinede rahim filminden once kurleri denemek istedim doktorlara kalsa tup bebek yapalim diyolar. Kafam cok karisik ....

Umitlen tabiki hayirlisi olsun...rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Rabb
rabbim kimseyi aratmasin canim hekese nasip etsin

ne zaman test yapsam hayal kırıklıgına ugradım o yuzden beklemek istiyorum ama bı yandam da varmı dıye merak edıyorum. Spora basladım korkuyorum ters bı hareket yaparım varsa bısı zarar verırım dıye ama bı yandan da yoktur dıyorum. Bugun adet olucam sandım bazen normal bazen sıddetlı karın agrım oldu ama gelen giden olmadı. Önceden gögüslerim agrırdı bu sefer agrı yok akıntım adet olana kadar sık sık gelırdı bu sefer toplasan ıkı kere gelmiştir. Bilmiyorum napsam hafta sonuna kadar beklıyım dıyorum. Bu ayın 24 u evlılık yıldonumuz bu ay tutsa keske de kocacıma supruz yapsam

Sen dene bunlari cnm allahin izni ile tup bebege gerek kalmycak

Insallah vardir hayirli haberlerini alırız...beni etiketlemeyi unutma

Benim ilk gebeligimde koku hassasiyeti olmustu bitek belki seninde oyledir test yapsana .....

Biz korunuyoruz normalde eşim korunuyor.Pre.. ile.
Sadece bi kez geri cekilme oldu adetime beş gün var ama hamilelik belirtileri hepsi var öküzden test aldım ama normalde bişey çıkmadı kaseti açtım burdan okumuştum bazen öyle görünüyor demişlerdi sonuç bu sizce ne dusunmeliyim

İnş canım gecen gun de esımın arklarıyla yemege cıktık bı bayan vardı ılk defa orda muhabbet ettık tabagına yemek koyarken sen cıft canlısın fazla koyuyorum dedı ben de yoo dıılım dedım kadın pot kırdıgını dusunerek utandı ben de ıcımden Allah mı soylettı acaba dedım inş sana bana isteyen herkese nasip eder Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…