Aminnnnİnş canımgecen gun de esımın arklarıyla yemege cıktık bı bayan vardı ılk defa orda muhabbet ettık tabagına yemek koyarken sen cıft canlısın fazla koyuyorum dedı ben de yoo dıılım dedım kadın pot kırdıgını dusunerek utandı ben de ıcımden Allah mı soylettı acaba dedım inş sana bana isteyen herkese nasip eder Allahım
Dualrim seninle canim ama panik yapma bence 9 haftalik bile duyulan varmis allah benzetmesin benimde ilk gebeligim oyle oldu ama benim tek yumurta ikizi idi onda olabiliyomus besliyememisimKizlar benim de 6+5 bebegim. Kalp atislarini duyamadikforumda yazilanlari okudum da durum pek ic acici degil. Kotu dusunmek istemiyorum ama kotuye hazirliyorum kendimi.
Benim icin de dua edin arkadaslar.
Senin benimkissi gibi olmaz insallah sakin bebisinle konusmayi birakma ve kotu dusunme hersey allahtan....Kizlar benim de 6+5 bebegim. Kalp atislarini duyamadikforumda yazilanlari okudum da durum pek ic acici degil. Kotu dusunmek istemiyorum ama kotuye hazirliyorum kendimi.
Kızlar ya bu çizgiyi tek benmi goruyorum
Kizlar benim de 6+5 bebegim. Kalp atislarini duyamadikforumda yazilanlari okudum da durum pek ic acici degil. Kotu dusunmek istemiyorum ama kotuye hazirliyorum kendimi.
Selam kızlar.. Bugün kan verdim ben.. Hcg <2 sonucum yani negatif ama bata daha 3 gün var.. Ayrıca serbet T4 düşük çıktı 0.83. Yassı Epitel ( idrarda ) çok yüksek 28.. büyük ihtimalle enfeksiyon var.. Sonucun çıktısını alıp yarın sabah gideceğim bakalım ne diyecek... Size sorayım dedim bilginiz var mı diye...Kramplar giriyor karnıma diyince yaptı testi bakalım
Kizlar benim de 6+5 bebegim. Kalp atislarini duyamadikforumda yazilanlari okudum da durum pek ic acici degil. Kotu dusunmek istemiyorum ama kotuye hazirliyorum kendimi.
İnş canımgecen gun de esımın arklarıyla yemege cıktık bı bayan vardı ılk defa orda muhabbet ettık tabagına yemek koyarken sen cıft canlısın fazla koyuyorum dedı ben de yoo dıılım dedım kadın pot kırdıgını dusunerek utandı ben de ıcımden Allah mı soylettı acaba dedım inş sana bana isteyen herkese nasip eder Allahım
Yaaaa aaaaa niye çıkmadı kibayram edeydik ya bugün. Hayırlısı bakalim adet olana kadar ümit kaybetme.
canım inan gebelik çıkmamış olmasına üzülmedim.. T4 ve yassı epitel değerlerime canım sıkıldı en çok.. T4 normalken hiç düşmemiş yükselmemiş yani dalgalanma olmamışken böyle çıkması canımı çok sıktı.. tsh ve t3 normal çok şükür.. yassı epitel yüksekliği iltihap falan olsa gerek.. ama kramplar onun yüzünden sanırım ve çok can yakıyor.. bakalım yarın sabah tekrar gideceğim ne diyecek
canım bi çizgi var ama içini açtığın için kontrol çizgisi olup olmadığı belli değil. sen kan testi yaptır yarın inşallah ikinci çizgidir :)
canım kalp atışını duyarsın elbet kötü düşünme hemenkalp atışı dışında başka bir sorun var mı peki ?
Insallah bebek vardir. Rabbim hayirlisini versin.Iyi akşamlar kizlar
Ben yumurtlama çalışmalarını bitirdim bu defa da acaba hamilemiyim dir tirip lerine girdimdaha da günüm cok Bu kadar erken olmasi imkansız ama belirti aramaya başladım üstelik buluyorum bile göğüs hassasiyeti var kasikta ara ara garip sancilar her seferinde bi daha dinlemicem kendimi desem de her olaydan hamilelige pay çıkarıyorum .Oğlumun okuluyla ilgili bi işi beklemedigimiz anda oldu ve bizi çok rahatlattı maddi manevi,gördün mü bebeğim kismetiyle geliyo diyorum; )))halbuki ki belki de alakası yok
Hepimizin hakkında hayırlısı insallah
Iyi akşamlar kizlar
Ben yumurtlama çalışmalarını bitirdim bu defa da acaba hamilemiyim dir tirip lerine girdimdaha da günüm cok Bu kadar erken olmasi imkansız ama belirti aramaya başladım üstelik buluyorum bile göğüs hassasiyeti var kasikta ara ara garip sancilar her seferinde bi daha dinlemicem kendimi desem de her olaydan hamilelige pay çıkarıyorum .Oğlumun okuluyla ilgili bi işi beklemedigimiz anda oldu ve bizi çok rahatlattı maddi manevi,gördün mü bebeğim kismetiyle geliyo diyorum; )))halbuki ki belki de alakası yok
Hepimizin hakkında hayırlısı insallah
Canım iltahap varsa bile çok değildir ki çok olsa yanma koku bi belirtisi olur .Yine de doktora sorar ona göre önlemini alırsın önümüzdeki ay güzel haberler al insallah.Ben hamile kaldığım ay daha hamile olduğumu bilmeden önce idrar da yanma hissetmistim hemen yumurtlama sonrası. Hamile olduğum anlasilir ca idrar testi verdim az miktarda lokosit cikmisti ama ilacsiz çok su içerek hallettim.insallah önemli bişey değildir halledersin cabucak
Cok hafif kanama. Doktor kanamaya cok onem vermedi. Rapor bile yazmadi. Ama ayakta durunca oluyor biraz kanamam
Cok hafif kanama. Doktor kanamaya cok onem vermedi. Rapor bile yazmadi. Ama ayakta durunca oluyor biraz kanamam
Adet in geçmiş ya canım hemen bi gebelik testi yapıp ta bu ikilemden kurtul bence,ovulasyon testi ile gebeligi anlayana var ama benim bi fikrim yok:)Ama adet gecikmesi umitlendirici :)Bence hiç bekleme Allah hakkında hayırlısı ni versin insallah
dur erken daha belirti arama hemen :) psikolojik belirti yaşarsın canım.. İnşallah hamilesindir tutunur bebişin :) Bu ay güzel haber verirsin bize..
canım idrar tahlillerimin bütün hepsi gayet normal bir tek o yüksek o da değer aralığı normalde 0-10 ama benim 28.. yani oldukça yüksek.. inşallah ciddi bir şey yoktur.. bakalım ne diyecek.. bol su içen birim hatta bu ay ovulasyon testlerimide bile zar zor yakaladım piki .. idrarda yanma yok koku yok.. rengi açık bilemedim o yüzden..bilemedim ki ertelemeyi düşünüyorum bebek fikrini.. pes etmedim ama biraz tedavi olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?