Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aminnnn

Kizlar benim de 6+5 bebegim. Kalp atislarini duyamadik forumda yazilanlari okudum da durum pek ic acici degil. Kotu dusunmek istemiyorum ama kotuye hazirliyorum kendimi.
Benim icin de dua edin arkadaslar.
Dualrim seninle canim ama panik yapma bence 9 haftalik bile duyulan varmis allah benzetmesin benimde ilk gebeligim oyle oldu ama benim tek yumurta ikizi idi onda olabiliyomus besliyememisim

Kizlar benim de 6+5 bebegim. Kalp atislarini duyamadik forumda yazilanlari okudum da durum pek ic acici degil. Kotu dusunmek istemiyorum ama kotuye hazirliyorum kendimi.
Senin benimkissi gibi olmaz insallah sakin bebisinle konusmayi birakma ve kotu dusunme hersey allahtan....

Kızlar ya bu çizgiyi tek benmi goruyorum

canım bi çizgi var ama içini açtığın için kontrol çizgisi olup olmadığı belli değil. sen kan testi yaptır yarın inşallah ikinci çizgidir :)

canım kalp atışını duyarsın elbet kötü düşünme hemen kalp atışı dışında başka bir sorun var mı peki ?

Yaaaa aaaaa niye çıkmadı kibayram edeydik ya bugün. Hayırlısı bakalim adet olana kadar ümit kaybetme.

Bence panik yapıp üzülmek için erken arkadaşım. Allah hayırlı sini versin ama hemen üzülme 1 hafta 10 gün sonra git duyulur bence insallah

Adet in geçmiş ya canım hemen bi gebelik testi yapıp ta bu ikilemden kurtul bence,ovulasyon testi ile gebeligi anlayana var ama benim bi fikrim yok:)Ama adet gecikmesi umitlendirici :)Bence hiç bekleme Allah hakkında hayırlısı ni versin insallah

Yaaaa aaaaa niye çıkmadı kibayram edeydik ya bugün. Hayırlısı bakalim adet olana kadar ümit kaybetme.

canım inan gebelik çıkmamış olmasına üzülmedim.. T4 ve yassı epitel değerlerime canım sıkıldı en çok.. T4 normalken hiç düşmemiş yükselmemiş yani dalgalanma olmamışken böyle çıkması canımı çok sıktı.. tsh ve t3 normal çok şükür.. yassı epitel yüksekliği iltihap falan olsa gerek.. ama kramplar onun yüzünden sanırım ve çok can yakıyor.. bakalım yarın sabah tekrar gideceğim ne diyecek

Iyi akşamlar kizlar
Ben yumurtlama çalışmalarını bitirdim bu defa da acaba hamilemiyim dir tirip lerine girdimdaha da günüm cokBu kadar erken olmasi imkansız ama belirti aramaya başladım üstelik buluyorum bilegöğüs hassasiyeti var kasikta ara ara garip sancilarher seferinde bi daha dinlemicem kendimi desem de her olaydan hamilelige pay çıkarıyorum .Oğlumun okuluyla ilgili bi işi beklemedigimiz anda oldu ve bizi çok rahatlattı maddi manevi,gördün mü bebeğim kismetiyle geliyo diyorum; )))halbuki ki belki de alakası yok

Hepimizin hakkında hayırlısı insallah

Canım iltahap varsa bile çok değildir ki çok olsa yanma koku bi belirtisi olur .Yine de doktora sorar ona göre önlemini alırsın önümüzdeki ay güzel haberler al insallah.Ben hamile kaldığım ay daha hamile olduğumu bilmeden önce idrar da yanma hissetmistim hemen yumurtlama sonrası. Hamile olduğum anlasilir ca idrar testi verdim az miktarda lokosit cikmisti ama ilacsiz çok su içerek hallettim.insallah önemli bişey değildir halledersin cabucak

Cok hafif kanama. Doktor kanamaya cok onem vermedi. Rapor bile yazmadi. Ama ayakta durunca oluyor biraz kanamam

Insallah bebek vardir. Rabbim hayirlisini versin.

dur erken daha belirti arama hemen :) psikolojik belirti yaşarsın canım.. İnşallah hamilesindir tutunur bebişin :) Bu ay güzel haber verirsin bize..

canım idrar tahlillerimin bütün hepsi gayet normal bir tek o yüksek o da değer aralığı normalde 0-10 ama benim 28.. yani oldukça yüksek.. inşallah ciddi bir şey yoktur.. bakalım ne diyecek.. bol su içen birim hatta bu ay ovulasyon testlerimide bile zar zor yakaladım piki .. idrarda yanma yok koku yok.. rengi açık bilemedim o yüzden..bilemedim ki ertelemeyi düşünüyorum bebek fikrini.. pes etmedim ama biraz tedavi olayım

Cok hafif kanama. Doktor kanamaya cok onem vermedi. Rapor bile yazmadi. Ama ayakta durunca oluyor biraz kanamam

Nasıl ya kanama var da doktor bakıp keseden kaynaklı falan demedi mi belki de yerlesme kanaması falan.Kanaman varsa çok bekleme doktora gitmek için ,git de belki önlem alman falan gerekir ona göre yol cizersin.Hayırlısı hakkinda

canım o zaman sen yat uzan dinlen bol bol.. ayakta durma.. demek ki kanama bebek dışında başka bir yerde büyümeden dolayı damarlarla alakalı olabilir..

Kızlar bugun deneme olamıycak dün olmuştu bugun yumurtlama cift cizgi çıktı görenler olmuştur paylaşmıştım sperm hanı 3 gun falan canlı kalabiliyordu ya sizce yumurtlamamla sperm buluşabilirmi

İnş vardır canım günüm geçtimi bilmiyorum ama her ay saati saatine gelen adetim son zamanlarda hep gecikmeli geliyo o yuzden hayal kırıklıgına ugramamak için beklemeyi tercih ediyorum bakalım hayırlısı ne ıse o olur inş hakkımızda

Yasin kaç bilmiyorum ama bebek fikrini erteleme.O kadar üstüne düşmeyip korunmadan oluruna bırak geliyosa kendi gelir.Tabi bu değerden dolayı ilaç kullanıp ertelemen gerekirse de hayırlısı.

Bu arada benim belirtiler de psikolojik biliyorumAklım almıyor ama psikolojik göğüs hassasiyetiniBelki hala yumurtlama belirtisi yaşıyorum geçen ay ki gibi adetim gecikecek.Artık hayırlısı neyse o olsun.Aslında olmasi çok kuvvetli bi ihtimal değil 6 yıl önce eşimin değerlerinde biraz sıkıntı vardı ,ama 2 kez hamile kaldım biri düşük biri oglum çok sukurAradan o kadar zaman geçti değerler cosmamistir heralde yine azdır hareketi,Ama umut işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…