Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar bugun deneme olamıycak dün olmuştu bugun yumurtlama cift cizgi çıktı görenler olmuştur paylaşmıştım sperm hanı 3 gun falan canlı kalabiliyordu ya sizce yumurtlamamla sperm buluşabilirmi

inşallah buluşurlar canım :)

canım henüz 27 yaşındayım :) ilaç vermezse öyle yaparım.. gebelik testiymiş ovulasyon testiymiş kullanmam artık. valla canım ben mide bulantısından tut baş dönmesine kadar psikolojik belirti yaşadım bundan 2 ay önce.. yani göğüs ağrısı olmuyor bende ovulasyonda.. şuan davul gibiler o ayrı inşallah hareketlidir bebişi oluşturur canım ihtimaller her zaman vardır az da olsa çok da olsa... hiç belli olmaz umudunu kaybetme

Belirsizlik insani olduruyor. Hamilelikten once acaba hamile miyim dusuncesi. Acaba belirtiler dogru mu psikolojik mi. Hamile kalinca da acaba kalbi atacak mi, acaba yasayacak mi. Insan ölüp ölüp diriliyor. Annelerimizin hakkini odeyemeyiz. Ben cok zor dogmusum. Annem de demek ustume bu kadar titremis.

Oo yas çok iyi bence hiç üstüne düşme 30 a kadar yolu var hem de ikinci cocukBen anne olduğumda 27 idimşimdi haziranda 34yıl sonuna kadar denerim olursa olur hatta çok iyi olurhatta bu ay olursa bal kaymak olurolmazsa da kısmet Allah isteyen herkese nasip eder sağlıcakla insallah

Ben de 27 de anne oldum şimdi 34 üm ve hamileyim inşallah sen de hemen hamile kalırsın :)

Kizlar adetim gecti ya 3 gun hic akinti yok normalmi test yapcaktim bugunde tanidiklarim bi hafta bekle dio napsm bilemedim kasik bacak ve bel agrisi var youn insallah vardir

Ben de 27 de anne oldum şimdi 34 üm ve hamileyim inşallah sen de hemen hamile kalırsın :)

Çok teşekkür ederim,hayırlısı insallah

Bakın işte evren bana bi işaret daha gonderdi diye gevrek gevrek gülüyorum şu anda
Önce oğlumun okul işi ki bebeğim kismetiyle gelecek
Sonra hiç tanımadığım bi insandan aynı tesadüfle hamile kalmam için bi dua
Işte bunlar hep evren))))
Gördüğünüz üzere her şeyden bi pay cikariyorum
Ayrıca oglumda son adet 30 nisan di
Bunda 24 nisan olursa ocak doğumlu olacak abisi gibi
Işte bunlar hep işaret; )evren benden yana)insallah hayirlisiysa
Eger hayat bizim secimlerimizse ben ikinci kez sağlıklı bi cocuk annesi olup,ogluma abilik duygusunu tattirmak istiyorum ,sevgili evren; )))Hadi bu ay benim olsun sağlıcakla insallah

Huuuuu evren ufak bi yanlış anlaşılma olmus27 de hamile kaLip 28 de anne olmuşum ya ben))Kafa karıştı iyice)
Olsun sen yine de bunu unut bana olumlu işaretler göndermeye devam et
Belki de bu yanlış anlaşılma da bi işaret ti değil mi?insan hiç anne olduğu yaşı karıştırır mi ?evet evet kesin bi işaret ti canım evrencim bak olumlu olumlu mesajlarimı gonderiyorum, acele cevap

Kizlar adetim gecti ya 3 gun hic akinti yok normalmi test yapcaktim bugunde tanidiklarim bi hafta bekle dio napsm bilemedim kasik bacak ve bel agrisi var youn insallah vardir
Beklemene gerek yok bence yarın sabah ilk idrar la dene olur da görmezsen bekler yine yaparsinHayırlısı olsun hakkinda

Bende adetim 3 gün geçince test yaptım, silik çizgi çıktı iki gün sonra betahcg testi ile hamile olduğum netleşti. Ama yine de erken öğrenmişim, en net sonuç adeti 5 yada 6 gün geçince yapmak ama insan dayanamıyor heyecan yapıyor biliyorum :) inşallah hamilesindir..

Mrb hanımlar hamile olduğumu dün öğrendim ve belirtileri yazacağıma kendimce söz vermiştim. İstediğinizi sorabilirsiniz. Yardımcı olurum. Ama okuduklarım gibi bişeyler olmasını bekleyip durdum. İnanın adet sancısından farklı değil sadece regli olmuyorsunuz

Aynen cok heyecanliyim bekleyip emin olmakta istiyorum heran adet olcam diyede korkuyorum kasik agrim var girip girip cikio insallah canim

Mrb canim benimde adetim 3gun gecti ve su an adet olcakmisim gibi sancilarim var farkli hic brsey yok bendede

Mrb canim benimde adetim 3gun gecti ve su an adet olcakmisim gibi sancilarim var farkli hic brsey yok bendede
Aynen öyle oluyor cnm hiç bi fark yok hatta ben çok umutsuzdum sancılardan dolayı ama demekki böyle oluyormuş halada bı belırtı yok daha göğüslerim yeni acımaya basladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…