- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Kızlar bugun deneme olamıycak dün olmuştu bugun yumurtlama cift cizgi çıktı görenler olmuştur paylaşmıştım sperm hanı 3 gun falan canlı kalabiliyordu ya sizce yumurtlamamla sperm buluşabilirmi
Yasin kaç bilmiyorum ama bebek fikrini erteleme.O kadar üstüne düşmeyip korunmadan oluruna bırak geliyosa kendi gelir.Tabi bu değerden dolayı ilaç kullanıp ertelemen gerekirse de hayırlısı.
Bu arada benim belirtiler de psikolojik biliyorumAklım almıyor ama psikolojik göğüs hassasiyetini Belki hala yumurtlama belirtisi yaşıyorum geçen ay ki gibi adetim gecikecek.Artık hayırlısı neyse o olsun.Aslında olmasi çok kuvvetli bi ihtimal değil 6 yıl önce eşimin değerlerinde biraz sıkıntı vardı ,ama 2 kez hamile kaldım biri düşük biri oglum çok sukur Aradan o kadar zaman geçti değerler cosmamistir heralde yine azdır hareketi,Ama umut işte :)
canım henüz 27 yaşındayım :) ilaç vermezse öyle yaparım.. gebelik testiymiş ovulasyon testiymiş kullanmam artık. valla canım ben mide bulantısından tut baş dönmesine kadar psikolojik belirti yaşadım bundan 2 ay önce.. yani göğüs ağrısı olmuyor bende ovulasyonda.. şuan davul gibiler o ayrıinşallah hareketlidir bebişi oluşturur canım ihtimaller her zaman vardır az da olsa çok da olsa... hiç belli olmaz umudunu kaybetme
Yaptim cnm bnmBenim ilk gebeligimde koku hassasiyeti olmustu bitek belki seninde oyledir test yapsana .....
Ben de 27 de anne oldum şimdi 34 üm ve hamileyim inşallah sen de hemen hamile kalırsın :)Oo yas çok iyi bence hiç üstüne düşme 30 a kadar yolu var hem de ikinci cocukBen anne olduğumda 27 idim şimdi haziranda 34 yıl sonuna kadar denerim olursa olur hatta çok iyi olur hatta bu ay olursa bal kaymak olur olmazsa da kısmet Allah isteyen herkese nasip eder sağlıcakla insallah
Yaptim cnm bnm Eki Görüntüle 1830114
Ben de 27 de anne oldum şimdi 34 üm ve hamileyim inşallah sen de hemen hamile kalırsın :)
Beklemene gerek yok bence yarın sabah ilk idrar la deneKizlar adetim gecti ya 3 gun hic akinti yok normalmi test yapcaktim bugunde tanidiklarim bi hafta bekle dio napsm bilemedim kasik bacak ve bel agrisi var youn insallah vardir
Inslh cnm bnm inslhhhg dogrufur dmi hamileyimdir umutlanmakta istemyrm ama kesinmidir kibTebriklersağlıcakla kucakla insallah.oh be valla içim kıpır kıpır oldu bu haber iyi geldi .pes peşe iyi haberler almaya devam ederiz insallah
Kizlar adetim gecti ya 3 gun hic akinti yok normalmi test yapcaktim bugunde tanidiklarim bi hafta bekle dio napsm bilemedim kasik bacak ve bel agrisi var youn insallah vardir
Inslh cnm bnm inslhhhg dogrufur dmi hamileyimdir umutlanmakta istemyrm ama kesinmidir kib
Inslhhh cnm inslhhhh allah benim gibi tum isteyen herkese nasip etsin i salllhhh tez zmndaDoğrudur doğrudur; )hayırlı olsun yarın kan testi yap ta inandır kendini,darısı bizlerin başına artik
Aynen cok heyecanliyim bekleyip emin olmakta istiyorum heran adet olcam diyede korkuyorum kasik agrim var girip girip cikio insallah canimBende adetim 3 gün geçince test yaptım, silik çizgi çıktı iki gün sonra betahcg testi ile hamile olduğum netleşti. Ama yine de erken öğrenmişim, en net sonuç adeti 5 yada 6 gün geçince yapmak ama insan dayanamıyor heyecan yapıyor biliyorum :) inşallah hamilesindir..
Mrb canim benimde adetim 3gun gecti ve su an adet olcakmisim gibi sancilarim var farkli hic brsey yok bendedeMrb hanımlar hamile olduğumu dün öğrendim ve belirtileri yazacağıma kendimce söz vermiştim. İstediğinizi sorabilirsiniz. Yardımcı olurum. Ama okuduklarım gibi bişeyler olmasını bekleyip durdum. İnanın adet sancısından farklı değil sadece regli olmuyorsunuz
Aynen öyle oluyor cnm hiç bi fark yok hatta ben çok umutsuzdum sancılardan dolayı ama demekki böyle oluyormuş halada bı belırtı yok daha göğüslerim yeni acımaya basladıMrb canim benimde adetim 3gun gecti ve su an adet olcakmisim gibi sancilarim var farkli hic brsey yok bendede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?