- 17 Şubat 2016
- 121
- 57
- 13
- 33
Amin tesekkur ederim canim yarin yapicam kesinBeklemene gerek yok bence yarın sabah ilk idrar la deneolur da görmezsen bekler yine yaparsin Hayırlısı olsun hakkinda
Bebde su an sanci girdikce acaba adetmi diyorum ama yok bisey goguslerim aciyo kac gundur benimde insallah hamileyimdir sen gbiAynen öyle oluyor cnm hiç bi fark yok hatta ben çok umutsuzdum sancılardan dolayı ama demekki böyle oluyormuş halada bı belırtı yok daha göğüslerim yeni acımaya basladı
Ayyyy cok sevindimmmm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah...Yaptim cnm bnm Eki Görüntüle 1830114
Amin cnm bnm amin isteyen herkese nasip etsin allahim inslhhhAyyyy cok sevindimmmm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah...
Sanki kendim hamile kalmisim gibi cok seviindim yaaaaYaptim cnm bnm Eki Görüntüle 1830114
Allah razi olsun cnm bnm ya birde bu testime bakarmisin ikinci testim rengi pembe gibi ama varmi yokmu anlamadimSanki kendim hamile kalmisim gibi cok seviindim yaaaa
Canim var yarin git bi kan ver ve bundan sonra uykuna yemene icmene cok dikkat et insallah sikintisiz gecer hamileligin kan yapici seyler ye ve mutlaka tam kan sayimi yaptir..Allah razi olsun cnm bnm ya birde bu testime bakarmisin ikinci testim rengi pembe gibi ama varmi yokmu anlamadimEki Görüntüle 1830219
Tmm cnm bnm yarin inslh gtcemCanim var yarin git bi kan ver ve bundan sonra uykuna yemene icmene cok dikkat et insallah sikintisiz gecer hamileligin kan yapici seyler ye ve mutlaka tam kan sayimi yaptir..
Haberlerini bekliyorum.....Tmm cnm bnm yarin inslh gtcem
Hayırlı olsun.yarın kan ver canımAllah razi olsun cnm bnm ya birde bu testime bakarmisin ikinci testim rengi pembe gibi ama varmi yokmu anlamadimEki Görüntüle 1830219
Cnm bnde de vardı o silik çizgi ertsi günü kan verdm kanda negatif çıktı bnm de beş gün var adetime hakkımızda hayırlısıKızlar adetim beş gün var normalde çığır yoktu kaseti açınca bu silik çizgiyi gördüm siz ne dusunuyosunuz
Oo yas çok iyi bence hiç üstüne düşme 30 a kadar yolu var hem de ikinci cocukBen anne olduğumda 27 idim şimdi haziranda 34 yıl sonuna kadar denerim olursa olur hatta çok iyi olur hatta bu ay olursa bal kaymak olur olmazsa da kısmet Allah isteyen herkese nasip eder sağlıcakla insallah
CANLAR HAYIRLI SABAHLAR MORALİM COK BOZUK DÜN OVULASYON POZİTİF ÇIKMIŞTI BUGUN İSE SİLİK CIKTI SANIRIM DÜN YUMURTLADIM HERHALDE AMA DÜN DEĞERLENDİRME YAPAMADIK ÇOK ÜZGÜNÜM PAZARTESİ BİRLİKTELİK OLMUŞTU EĞER DÜN YUMURTLADIYSAM OLABİLİRMİ BİŞEYLER
Ben bu ay ilk kez kullandım catlatma igneside vuruldum çok şükür hamile kaldım doktor ilaç bitince gel demeli 5 gün kullanıyorsun zaten sabah akşam adetın 3 günü baslatiyoMrb arkadaşlar aranızda klomen hapı ile hamile kalan varmı doktor bana bu ay klomen verdi ama tekrar gel demedi herkesi çağırıyormuş doktor klomen hapı bitince bilginiz varmı bununla ilgili ?
Tmm cnm vercem bugun bakalim hayirlisi artik ama coooook mutluyuuummmHayırlı olsun.yarın kan ver canım
canlar bugunku sabahtan yaptığım yumurtlama testi sizce yumurtlamışmıyım dün çok daha koyuydu dün geceyi değerlendiremediğimiz için cok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?