Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen öyle oluyor cnm hiç bi fark yok hatta ben çok umutsuzdum sancılardan dolayı ama demekki böyle oluyormuş halada bı belırtı yok daha göğüslerim yeni acımaya basladı
Bebde su an sanci girdikce acaba adetmi diyorum ama yok bisey goguslerim aciyo kac gundur benimde insallah hamileyimdir sen gbi

Mrb arkadaşlar aranızda klomen hapı ile hamile kalan varmı doktor bana bu ay klomen verdi ama tekrar gel demedi herkesi çağırıyormuş doktor klomen hapı bitince bilginiz varmı bununla ilgili ?

CANLAR HAYIRLI SABAHLAR MORALİM COK BOZUK DÜN OVULASYON POZİTİF ÇIKMIŞTI BUGUN İSE SİLİK CIKTI SANIRIM DÜN YUMURTLADIM HERHALDE AMA DÜN DEĞERLENDİRME YAPAMADIK ÇOK ÜZGÜNÜM PAZARTESİ BİRLİKTELİK OLMUŞTU EĞER DÜN YUMURTLADIYSAM OLABİLİRMİ BİŞEYLER

Aynen canım daha zamanım var :) inşallah sen bu ay hamile olduğunu öğrenirsin canım :)

İnsallah olmustur canim. Spermler canli kaliyor ya bikac gun icinde. Haydi hayirlisi :)

Mrb arkadaşlar aranızda klomen hapı ile hamile kalan varmı doktor bana bu ay klomen verdi ama tekrar gel demedi herkesi çağırıyormuş doktor klomen hapı bitince bilginiz varmı bununla ilgili ?
Ben bu ay ilk kez kullandım catlatma igneside vuruldum çok şükür hamile kaldım doktor ilaç bitince gel demeli 5 gün kullanıyorsun zaten sabah akşam adetın 3 günü baslatiyo

Kizlar benim sabah bulantilarim basladi fena bi sey . Kokular cok agir geliyo. Bu arada hamile kalmak isteyen arkadaslarin sorunu eger hormonelse tavsiyem HAYİT TOHUMU. Benim catlama problemim vardi. Adet bitiminde kullandim ovulasyona kadar. Hamile oldugumu ogrendim sonrasinda. Yani cok sukur ki catlamisim. İnsallah faydasi olur size de. Rabbim hic bir seyi sebepsiz yaratmiyor. Hayitin hapi da satiliyor eczanelerde. Bilginize..

canlar bugunku sabahtan yaptığım yumurtlama testi sizce yumurtlamışmıyım dün çok daha koyuydu dün geceyi değerlendiremediğimiz için cok üzülüyorum

Eklentiler

• 13183227_10208643834748916_1984396012_n.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…