Canim bu gunleri degerlendirin. Hadi insallah.
Evet canim yumurtan catlamis sperm 2-3 yasadigi icin şansın var. Allah nasip etti mi verir bebisini bir iliskiyle bile ben hem çift çizgili günü hem de siliklestigi günü degerlendirdim ama tutmadiCANIM BU DÖNEMİ TAM YAKALAMIŞKEN DEĞERLENDİREMİYCEM EŞİMİN BEKLEYEN RAHATSIZLIĞINDAN DOLAYI TEK ÜMİDİM PAZARTESİ DENEM OLMUŞTU EĞER SPERM 2 3 GÜN YAŞIYORSA BELKI TUTAR BAŞKA ŞANSIM YOK
CANIM BU DÖNEMİ TAM YAKALAMIŞKEN DEĞERLENDİREMİYCEM EŞİMİN BEKLEYEN RAHATSIZLIĞINDAN DOLAYI TEK ÜMİDİM PAZARTESİ DENEM OLMUŞTU EĞER SPERM 2 3 GÜN YAŞIYORSA BELKI TUTAR BAŞKA ŞANSIM YOK
Eğer günün gectiyse kan testi ysptır ben olmam gereken gün olmayınca hemen gittim kan verdim. Zaten sancı 4 gün falan sürüyo. İnşallah güzel hbrini alırızBebde su an sanci girdikce acaba adetmi diyorum ama yok bisey goguslerim aciyo kac gundur benimde insallah hamileyimdir sen gbi
Evet canim yumurtan catlamis sperm 2-3 yasadigi icin şansın var. Allah nasip etti mi verir bebisini bir iliskiyle bile ben hem çift çizgili günü hem de siliklestigi günü degerlendirdim ama tutmadi
Canim umitsiz olma insallah tutmustur. Dua et.
Kızlarr hamile olanlar en erken hamilelik belirtisini ne zaman yasadınız ve nasıldı ???
günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrrr :) doktordan geliyorum sonuçlarım iyiymiş :) gebelik yok dedi ama kırmızılar gelmeden umut kesilmez değil mi T4 anlık düşüşmüş yassı epitel ise ölü hücrelermiş normalmiş zaman zaman olurmuş böyle ay çok mutlu oldum vallaaaa
Gozunaydin canımDaha da güzel haberler nasip olsun insallah
günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrrr :) doktordan geliyorum sonuçlarım iyiymiş :) gebelik yok dedi ama kırmızılar gelmeden umut kesilmez değil mi T4 anlık düşüşmüş yassı epitel ise ölü hücrelermiş normalmiş zaman zaman olurmuş böyle ay çok mutlu oldum vallaaaa
Sadece yorgunluk uyku var ama ben progestan iciyorum onun etkisi sanirimReglmden 10 gün önce yaşamaya başladım ve hamile olduğumu anladım.
Gögüs hassasiyeti
Kasıklarda sancı
İdrar renginde koyuluk ve koku.
Sabahları iştahsızlık hafif bulantılar.
Gaz durumu, Uykusuzluk ve yorgunluk..
Sadece yorgunluk uyku var ama ben progestan iciyorum onun etkisi sanirim
Aynen bende gunde 3 iciyorumcalismiyorum ben siskinlik yapti sanki karin kisminda ôdem olustu gibi geldi bana sizde de olmusmuyduEvet o serhoş gibi yapıyor insanı, günde 3 tane alıyordum bende. Çalıştığım için devam edemedim.
Yumurtluyosun sanirim...kızlar tünaydınya bu karın ağrısı olanların ağrısı neye benziyo? benim de 2 gündür sık aralıklarla karnım agrıyo ve sag yumurtalıgıma dogru sancı vuruyo. karın agrım da sanki üşütünce ağrı olur ya hani affedersiniz tuvalete gitme isteği duyarsınız aynen ona benziyo. bazen de adet agrım gıbı oluyo. ama adet falan olmadım yıne 9 gun beklemesem bari ya olucaksam bi an önce olsam. sabah da karın agrısıyla uyandım. dün yumurtlama testi yaptım meraktan resimdeki gibi çıktı.
Yumurtluyosun sanirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?