Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhabalar
bugün regl günüm ama bir kaç gündür kasığımda sağda ve solda şişlik hassasiyet var aşırı derecede gaz problemim oldu ki regl olacağım zaman hiç yaşamamıştım ilk defa böyle bişi oldu sabah bulantılarım var çok rahatsız edici değil uykuya aşırı düşkünlük uykuyu severim ama dayanamıcak gibi oluyorum inşallah belirtidir bunlar bugün olmazsan bir kaç gün daha bekleyip tahlil yapıcam

Son düzenleme:
canım tünaydın. adet günün geçti ise gebelik olabilir ki gebe olanların adet olma döneminde ovulasyon testi çift çizgi göstereb... inşallah hamilesindir

canım tünaydın. adet günün geçti ise gebelik olabilir ki gebe olanların adet olma döneminde ovulasyon testi çift çizgi göstereb... inşallah hamilesindir

şu son iki aydır adetım duzensız gecen ay 9 gun onden oncekı ayda 2 gun gecıktım. oncelerı de 29 gunde bır oluyodum adet. şimdi döngümü neye göre hesaplıycam bilemiyorum. bugün adetimin 32. günündeyim. haftasonuna kadar bekşıyım dıyorum ozamana kadar da ovu lasyon testıyle takıp ederım koylasıyomu sılıklesıyomu dıye. hayırlısı ne ıse o olur ıns. bız bu ay bebek ısını rafa kaldırmıstık ılle de olsun dıye ugrasmadık hıc. ekimde tup bebek yapmaya karar vermıstık cunku. eğer bebiş varsa evliliğimizin 2. yıl dönümünde en güzel hediye Allah'tan gelmiş olucak

inşallah canım tutmuştur bu sefer...Bende aralıkta ikinci yıldönümümüzde bebek hediyesini almıştım ama düşük yaptım tekrar istiyorum hayırlısıyla

inşallah canım benım inşallah

bende dualardayım dunkı yumurtlama testı pozıtıf cıktı eşimin durumundan dolayı akşam deneme olmadı sabah kalktığımda gene test yaptım az bıraz dunkunden sılık cıktı eşim bugun vardıyada deneme olamıycak hadı bakalım hayırlısı pazartesı denememızden olursa eğer mucıze mucıze şekerler

Kızlar kahverengi akıntım var adet günümdeyim dün idrar testim negatifti ama bgün gelen giden yok acaba mutlu haberim içerde midir beklemek ne zormş ya

Canim bence kesin bisey var benimde oyle olmustu bir ay 31 gunde oldum sonra 19 gunde oldum sonraki at hamileydim ...annelik bana kismet olmadi ama sana insallah kismet olacak

Canim bence kesin bisey var benimde oyle olmustu bir ay 31 gunde oldum sonra 19 gunde oldum sonraki at hamileydim ...annelik bana kismet olmadi ama sana insallah kismet olacak

yaaa canım ya ne güzel umut oldun şuan bana. Allah'ım sana da nasip eder inş. benim hayal kırıklıklarım o kadar çok ki bu ay bebek isteyeli 22. ayımız. çok istiyorum ve biliyorum ki çok istediğim için sınanıyorum. yaşım 31 e dayandı nerdeyse Allah'ım daha fazla bekletmeden doldursun kucagımızı yeterki. ben 22 aydır bekliyorum benden daha çok bekleyen nice kişiler var Allah'ım benden önce onlara ver diye dua ediyorum her zaman. beklemek çok zor ama Allah'ın da vardır bi bildiği diyip avutuyrum kendimi. hepimizin burda güzel haberlerini paylaştığı günleri en yakın zamanda görürüz inş

Merhaba pazartesi doktora gittim ustrasonla bakti hamile degilim ama kistte yok bana bi dahaki ay adetin ucuncu gunu gelmemi soyledi hormon testi yapilicakmis bu arada 11 gun once adet olmustum yine bugun kagverengi akinti gelmeye basladi sinirlerim bozuluyo acaba mevsimsel olabilir mi yada stresten falan

Kizlar benim de 6+5 bebegim. Kalp atislarini duyamadik forumda yazilanlari okudum da durum pek ic acici degil. Kotu dusunmek istemiyorum ama kotuye hazirliyorum kendimi.
Benim icin de dua edin arkadaslar.

Canım bende aynı durumdayım doktor cuma çağırdı bende korkuyorum kötü düşünmek istemiyorum Allah yardımcımız olsun ikimizin de...

kızlar adetime 1 hafta var acaba bel ağrısı gebelik belirtsi midir ? bu ay yumurtlama takibi yapmadım düşünmemeye çalıştım inşallah hamileyimdir. benim bi hamileliğim oldu fakat gelişememiş gebelikten dolayı kürtaj oldum kalp atışlarını da duymamıstım. tekrar düşünüyoruz . ilk hamileliğimdeki belirtileri paylaşayım isterseniz benim adetten önce kasıklarım çok ağrıyodu aynı adet sancısı gibi sancı çekmiştım adetten 3 ve 2 gün önce test yapmıştım hiç bi şekilde çizgi dahi çıkmadı . adet günü pembe çizgi çıkmıştı hemen saglık ocagına gittim hamile oldugumu söylediler kan testi yaptırmıştım fakat yaşayamadı bebeğim. bu ay belim çok agrıyo ve göğüs ucum acıyo bunlar belirtimidir bilmiyorum

benim 8 haftalıktı canm duyulmamıştı 10.haftaya kadar bekledik kahverengi akıntılarım gelmeye başlamıştı içimde çürümüş kese felan iyice. bende böyle oldu diye sende de olcak diye bişey yok . iyi düşün iyi olsun her zaman

yok canım benim dün de yazmıştım ya eger normal peıyoduma göre adet olsaydım 29 günde bir oluyodum. bugün 32. gün hala adet olmadım.

Bacım benimde bugün 32.günüm pek takmıyorum bazen gecikebiliyo çünkü herşeyde bi hayır vardır nasip diyorum ama bişey yoksa eğer inşallah adet görürüz şuan sadece belim ağrıyo ve akıntım var
Allah hayırlısını nasip etsin hepimize
sendede var mı böyle şeyler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…