- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
canım tünaydın. adet günün geçti ise gebelik olabilir ki gebe olanların adet olma döneminde ovulasyon testi çift çizgi göstereb... inşallah hamilesindirkızlar tünaydınya bu karın ağrısı olanların ağrısı neye benziyo? benim de 2 gündür sık aralıklarla karnım agrıyo ve sag yumurtalıgıma dogru sancı vuruyo. karın agrım da sanki üşütünce ağrı olur ya hani affedersiniz tuvalete gitme isteği duyarsınız aynen ona benziyo. bazen de adet agrım gıbı oluyo. ama adet falan olmadım yıne 9 gun beklemesem bari ya olucaksam bi an önce olsam. sabah da karın agrısıyla uyandım. dün yumurtlama testi yaptım meraktan resimdeki gibi çıktı.
canım tünaydın. adet günün geçti ise gebelik olabilir ki gebe olanların adet olma döneminde ovulasyon testi çift çizgi göstereb... inşallah hamilesindir
inşallah canım tutmuştur bu sefer...Bende aralıkta ikinci yıldönümümüzde bebek hediyesini almıştım ama düşük yaptım tekrar istiyorum hayırlısıylaşu son iki aydır adetım duzensız gecen ay 9 gun onden oncekı ayda 2 gun gecıktım. oncelerı de 29 gunde bır oluyodum adet. şimdi döngümü neye göre hesaplıycam bilemiyorum. bugün adetimin 32. günündeyim. haftasonuna kadar bekşıyım dıyorum ozamana kadar da ovu lasyon testıyle takıp ederım koylasıyomu sılıklesıyomu dıye. hayırlısı ne ıse o olur ıns. bız bu ay bebek ısını rafa kaldırmıstık ılle de olsun dıye ugrasmadık hıc. ekimde tup bebek yapmaya karar vermıstık cunku. eğer bebiş varsa evliliğimizin 2. yıl dönümünde en güzel hediye Allah'tan gelmiş olucak
Aynen bende gunde 3 iciyorumcalismiyorum ben siskinlik yapti sanki karin kisminda ôdem olustu gibi geldi bana sizde de olmusmuydu
Bende ayakta uyuyorum aksam erkenden uyuyorum bas dönmesi yapiyorYok canım sadece aşırı uyku yapmıştı, ayakta uyuyordum işyerinde :) Ödem gb birşey hissetmedim ben.
D DygBluesekerli_seker inşallah kızlar :) bekliyorum bakalım cuma olacak mıyım olmayacak mıyımmm
inşallah canım benım inşallah
Evet ya ozur dilerim uykum acilmamis onu okurken sanirimyok canım benim dün de yazmıştım ya eger normal peıyoduma göre adet olsaydım 29 günde bir oluyodum. bugün 32. gün hala adet olmadım.
Canim bence kesin bisey var benimde oyle olmustu bir ay 31 gunde oldum sonra 19 gunde oldum sonraki at hamileydim ...annelik bana kismet olmadi ama sana insallah kismet olacakşu son iki aydır adetım duzensız gecen ay 9 gun onden oncekı ayda 2 gun gecıktım. oncelerı de 29 gunde bır oluyodum adet. şimdi döngümü neye göre hesaplıycam bilemiyorum. bugün adetimin 32. günündeyim. haftasonuna kadar bekşıyım dıyorum ozamana kadar da ovu lasyon testıyle takıp ederım koylasıyomu sılıklesıyomu dıye. hayırlısı ne ıse o olur ıns. bız bu ay bebek ısını rafa kaldırmıstık ılle de olsun dıye ugrasmadık hıc. ekimde tup bebek yapmaya karar vermıstık cunku. eğer bebiş varsa evliliğimizin 2. yıl dönümünde en güzel hediye Allah'tan gelmiş olucak
Canim bence kesin bisey var benimde oyle olmustu bir ay 31 gunde oldum sonra 19 gunde oldum sonraki at hamileydim ...annelik bana kismet olmadi ama sana insallah kismet olacak
Merhaba pazartesi doktora gittim ustrasonla bakti hamile degilim ama kistte yok bana bi dahaki ay adetin ucuncu gunu gelmemi soyledi hormon testi yapilicakmis bu arada 11 gun once adet olmustum yine bugun kagverengi akinti gelmeye basladi sinirlerim bozuluyo acaba mevsimsel olabilir mi yada stresten falanBende de oluyordu onceden doktora gittim kist var dedi o yapiyormus malesef yumurta çatlamıyormuş kist oluşturuyormuş hatta adet gunum bile kisalmisti 3 gunde bitiyordu.unarim senin boyle degildir hamilesindir eger degilsen rahim filmi cektir ben hemen arkasina hamile kaldik kist oldugu halde
:)) ben de seni sevdim canım. Hatta eşim de kabul ederse kızım olursa adını da Beren koymak istiyorum :) bu ismi seviyorum çok.MucizeKelebek seni cok sevdim yol arkadaşım
Kizlar benim de 6+5 bebegim. Kalp atislarini duyamadikforumda yazilanlari okudum da durum pek ic acici degil. Kotu dusunmek istemiyorum ama kotuye hazirliyorum kendimi.
Benim icin de dua edin arkadaslar.
Canım bende aynı durumdayım doktor cuma çağırdı bende korkuyorumkötü düşünmek istemiyorum Allah yardımcımız olsun ikimizin de...
yok canım benim dün de yazmıştım ya eger normal peıyoduma göre adet olsaydım 29 günde bir oluyodum. bugün 32. gün hala adet olmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?