Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Mrb arkadaşlar aranızda klomen hapı ile hamile kalan varmı doktor bana bu ay klomen verdi ama tekrar gel demedi herkesi çağırıyormuş doktor klomen hapı bitince bilginiz varmı bununla ilgili ?
ben bu ay klomenle hamile kaldım canım..adetinin kaçıncı günü? 5 gün kullanıp 2 gün bekleyip doktora gidiliyor yumurtaların iyi olmuşsa çatlatma iğnesi de iste bence..bazısı istemeyince yazmıyor..

Ben bu ay ilk kez kullandım catlatma igneside vuruldum çok şükür hamile kaldım doktor ilaç bitince gel demeli 5 gün kullanıyorsun zaten sabah akşam adetın 3 günü baslatiyo
hayırlı olsun canım..bende bu ay ilk kez kullandım Allaha şükür hamileyim..benim merak ettiğim kaç yumurtan vardı ve büyüklükleri neydi?kesemi daha göremedik ama ikiz ihtimalin olabilir dedi doktor..2 yumurtam vardı ve birbirine yakındı çünkü mmleri..

Kızlar bugun deneme olamıycak dün olmuştu bugun yumurtlama cift cizgi çıktı görenler olmuştur paylaşmıştım sperm hanı 3 gun falan canlı kalabiliyordu ya sizce yumurtlamamla sperm buluşabilirmi
Olabilir canim benimde yumurtlamadan 1 gun once bi de 2 gun sonra olmustu. 1 Gun oncesininki tuttu diye dusunuyorum :)

Canım bende aynı durumdayım doktor cuma çağırdı bende korkuyorum kötü düşünmek istemiyorum Allah yardımcımız olsun ikimizin de...
Amin insallah canim. Beni 1 hafta sonra kontrole cagirdi. Bugun bebegimle konustum. Beni uzme prensesim dedim. Nedense kiz gibi konustum. Bir kac saat sonra hamileligimin ilk mide bulantilari basladi. Su an acayip mide bulantim var. Ilk kez kocam koktu. Sevinmeli miyim bilmiyorum. Bunlar iyi belirtiler midir acaba. Simdi kuscam sanirim.

Olabilir canim benimde yumurtlamadan 1 gun once bi de 2 gun sonra olmustu. 1 Gun oncesininki tuttu diye dusunuyorum :)

Canım canım canım cok heyecanlıyım valla pazartesi deneme oldu salı ovulasyon testi yaptım çift cizgi oldu pozitif dünü değerlendiremedik sende şu anda yumurtlamışımdır herhalde salı çift çizgi cıktığında göre hamıleliğini ne zaman öğrendin peki

:)) ben de seni sevdim canım. Hatta eşim de kabul ederse kızım olursa adını da Beren koymak istiyorum :) bu ismi seviyorum çok.
Aynen canim ben de sevdiğim icin kullandim. İnşallah kizlarimiza da koyariz. Bilge, güneş ve beren en sevdiğim kız isimleri bakalim hamiş olalim da hayırlısıyla

canım sabah yaptığın test ilk idrarlaysa zaten yanlış sonuç verir ovulasyon testlerinde..merak etme sen tutacağı varsa tutar zaten bende yumurtlama gününde değerlendirdim ertesi günü de değerlendiririm dedim ama olmadı 4 gün sonra denemek zorunda kaldım.. belli olmuyor ki.. cuma günü göreceğim hamile miyim değil miyimmm... olursam tek belirtim sağlı sollu kasıklarıma giren kramp... acı çekiyorum resmen... kaç gündür böyle.. inşallah tutmuştur canım oluşum aşamalarındadır :)

Kızlar yesilimsi sarı tuhaf akintim var nedn olabilir yerlesmedn dolayi mi acaba

yeşilimsi sarı.. enfeksiyon olabilir canım... benim ilk hamileliğimden önce böyle oldu enfeksiyondu tedavi gördüm sonrasında hemen oğluma hamile kalmıştım.. doktora git bence bi test yaptır.bir de koku var mı ?

Ben bu ay ilk kez kullandım catlatma igneside vuruldum çok şükür hamile kaldım doktor ilaç bitince gel demeli 5 gün kullanıyorsun zaten sabah akşam adetın 3 günü baslatiyo
Benim de ilaç şimdi bitti yani bugün son hapı içtim öyle kalakaldım be yapayım ben şimdi bu arada tebrikler Can'ım sağlıkla kucağına al bebişini inşallah

Koku yok canım bir de bugun biraz yurudum igne ucu kadar kanlı sulu akinti gelmis

Bende de 2 gündür var ara ara yokluyor bana da az önce buzdolabım koktu döktüm ne var ne yok sildim güzelce midem bulana bulana tabi ki iyidir bende hep nedense kızım diye konuşuyorum kız isimleri araştırıyorum....:)

Inşallah canım benimde kasiklarimda batma var sen ilk paylaştığım testi görmüştün ovulasyon gün içinde yaptım onu çift koyu çizgi vardı şimdiye yumurtlamışımdır demi canım

Arkadaşlar ben ne yapayım doktor bana klomen verdi ve geri gel demedi ben araştırarak gördüm doktor tekrar çağırıp yumurta takibi yapıyormuş ne yapacam ben ? Böyle yumurtlama günümümü bekleyeyim? Yarın yumurtlama günüm ne yapmalıyım sizce ?

Koku yok canım bir de bugun biraz yurudum igne ucu kadar kanlı sulu akinti gelmis

Anladım canım bata ne kadar kalmıştı ?

Bende acayıp koku var acaba neden

Bilmem ki ?? Akıntının rengi nasıl ?

Inşallah canım benimde kasiklarimda batma var sen ilk paylaştığım testi görmüştün ovulasyon gün içinde yaptım onu çift koyu çizgi vardı şimdiye yumurtlamışımdır demi canım

evet evet çatlamış hatta silikleştiğine göre

canım inan klomenle ilgili bir bilgim yok.. buradan duyduğum kadarıyla çatlatma iğnesi yapılan da var sadece klomeni kullanıp yumurtlamasını bekleyen de var.. bilemiyorum.. kullanan arkadaşlar yardımcı olacaklardır mutlaka..doktorunu arayıp gelip gelmeyeceğini de sorabilirsin

E
benim 2 yumurtam vardır biri 17 biri 15 mm Can'ım doktor ertesi gün büyür iğneyi yapalım dedi ama tek yumurta ikizleri de olabilir tek yumurtan çatlamışsa eğer

Can'ım Tşk ederim ama burda kadın doğumcu yok sadece devlet hastanesinde var onun için telefon numarasını almam mümkün değil offf strese girdim iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…