Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Can'ım Tşk ederim ama burda kadın doğumcu yok sadece devlet hastanesinde var onun için telefon numarasını almam mümkün değil offf strese girdim iyice

Anladım canım.. Ama doktor sana bir şey demediğine göre geri çağırmamış ya da gerekli değil.. stres yapma canım sakın.. bebiş zor olur yoksa..

E

benim 2 yumurtam vardır biri 17 biri 15 mm Can'ım doktor ertesi gün büyür iğneyi yapalım dedi ama tek yumurta ikizleri de olabilir tek yumurtan çatlamışsa eğer
sende öyle bir ihtimal var mı canım..kan değeri artışım yüksek mi onu bile bilmiyoruz daha 2 kere ölçtürdüm..doktor bir şeye dayanarak değil de öyle bir ihtimal var bil dedi..benim de 17 ve 19 mmdi..keseni gördün mü canım?

Kızlar nasılsınız? 1 haftadır filan işten güçten giremiyordum şimdi kısmet oldu ve şu anda yorumlarınıza çok ama çooooook ihtiyacım var.. Hiç gecikmeyen reglim bugün itibari ile tam 5 gün gecikti! En son 3. günümde evde idrar testi yapmıştım ve o da negatifti. Tabii bir daha denemedim. Bu akşam da sırf meraktan ovulasyon testi yaptım ve sonucu bu çıktı. Sizce ne demek oluyor bütün bunlar?

Eklentiler

• 20160511_213630.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 49
Amın ıns canım. Ben de karın agrısı ve sag yumurtalık mı desem kasık mı desem o bolgeye vuran sancı var. Bı de bugun spor yaptım dusa girdiğimde iç camasırım sanki altıma işemişim gibi ıpıslaktı. Ter falan dııl ıslak akıntı olmustum. Dus aldım camasırımı degıstım eve geldıgımde yine aynı sekılde ıslaktı. Adet oldum dedım ama yok delı gıbı akıntı var. Neden boyle anlamadım

canım ovulasyonda hep böyle çıkıyor.. hamilelikte ikisininde koyu olması lazım.. kan testi yaptırsan 5 gün geçmiş bi baktır bakalım.

canım ovulasyonda hep böyle çıkıyor.. hamilelikte ikisininde koyu olması lazım.. kan testi yaptırsan 5 gün geçmiş bi baktır bakalım.

Sağ ol canım ne bileyim ben, daha önceki ovulasyon testlerim adet zamanımda bu kadar belirgin çıkmazdı hiç. Hatta tek çizgi çıkardı. Aslında benim kafama takılan geç mi yumurtladım acaba, ya da geç mi yumurtluyorum? Çünkü reglimin 14 ya da 15. gününde muayene olmuştum ve dr yumurtlamaya dair bir işaret göremiyorum şu anda demişti. O yüzden acaba diyorum? Yoksa hamile olmadığıma %99.9 eminim :) Bir de her sabah ateşimi ölçüyorum. Normalde 36 ya da 35,9 olunca reglim başlıyor. Bu sabah 36,6 olarak ölçtüm. Kafamda deli sorular..

ooo ateşin yükselmiş normaline göre canım.. benim yumurtlama zamanında düşüyor sonrasında yükseliyor.. bugün 36.7 ydi.. 4 gün önce bu şekilde seyrederken aniden 36.2ye düştü sonra yeniden yükseldi.. sabah idrar testi yapsana varsa elinde gebelik için..

Elimde gebelik testi varsa mı? Olmaz mı yaaaa, kutu kutu hem de Şaka bir yana internetten toplu olarak almaya başladım artık, çünkü böyle daha ekonomik oluyor

Sabah yapayım o zaman dediğin gibi ama ben yine de bir şey çıkacağını sanmıyorum. Çünkü en son 2 gün önce yaptığım test tertemizdi. Olsa en azından bir silik çizgi de çıkmaz mıydı yahu? Yani bir insan anca bu kadar hamile kalmayı beceremez herhalde. 3 yıl oldu, el insaf yani :)

Anladım canım.. Ama doktor sana bir şey demediğine göre geri çağırmamış ya da gerekli değil.. stres yapma canım sakın.. bebiş zor olur yoksa..
İnşallah Can'ım öyledir umarım gerek olmadığı içindir çünkü bu haptan sonra yumurtalar çatlamazsa kist yapıyormuş

Doktoru arayamıyorum ki burda özel hastane kadın doğumcu yok maalesef küçük bir yer burası devlete gitmiştim ben bu yüzden de aramam mümkün değil

Birde 2 gündür bi hararet basıyor sonra geri normale dönüyorum yani böyle Nasıl anlatayım resmen kendimi yelliyorum deli gibi az önce yine oldu hapın yan etkilerimi bu acaba yoksa yumurtlama döneminden dolayımı

Bende acayıp koku var acaba neden
Canım benim bat cumartesi 14 mayista :)

Iyi akşamlar bhchrk canim senin tavsiye etmenle inofolic kullanmaya başladım. Birinci kutu bitiyor tekrar alıp devam etmem gerekiyor degil mi?

Aynen ya bendede her tuvalete gittiğimde akıntı geliyo inşallah hayırlı sonuçlar alırız yoksada adetimizi görürüz sağlıklı olalımda inşallah en önemlisi o bakalım bekleyip göreceğiz

KizlAr ben çok gerginim ya siz de de var mı ?? Herşeye Ağlıyorum tv de dizi izlerken hickira hickira agladim resmen çok da asabiyim eşime catiyorum alttan alıyo yazık o da hep böyle mi olcak geçer mi bu durum

alemsin canım. Düşünme öyle olur zamanı var demek ki.. ayrıca geç döllenmeyse daha hcg değerin yeni yükseliyorsa e anca çıkar testlerde varsa

İnşallah Can'ım öyledir umarım gerek olmadığı içindir çünkü bu haptan sonra yumurtalar çatlamazsa kist yapıyormuş

yaa bilmiyorum valla..

Birde 2 gündür bi hararet basıyor sonra geri normale dönüyorum yani böyle Nasıl anlatayım resmen kendimi yelliyorum deli gibi az önce yine oldu hapın yan etkilerimi bu acaba yoksa yumurtlama döneminden dolayımı

olabilir canım ilacın prospektüs bilgilerinde yazar yan etkileri bak istersen

Canım benim bat cumartesi 14 mayista :)

aaa aramızda 1 gün var hadi bakalım.. test yapma bekle ama ben beklemedim kanda negatifi yedim ama geç yumurtladım da bilemedim

Valla zor duruyorum test yapmamak icin insallah gec yumurtlamissin senin bat yarin mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…