Benim bat iki gün sonra canımYa beni belim çok agriyo ya. Doktora gidicem artık o derece yani. Senin bat be zaman
Benim bat iki gün sonra canım[/Qhadi hayırlısı inşallah hamilesindir
Ben bu ay ilk defa klomen catlatma ignesi oldum insallah rabbim bu ay nasip ederYa beni belim çok agriyo ya. Doktora gidicem artık o derece yani. Senin bat be zaman
İnsallah insallahhUmarim bu ay seviniriz hepimiz.
Valla zor duruyorum test yapmamak icin insallah gec yumurtlamissin senin bat yarin mi:)
İnsallah gelmezde hamilesindir canım :) benim adet belirtilerim basladıyapma yapma bekle :)) evet 1 mayısta yumurtladım benyarın bat ama bilemiyorum gelir mi gelmez mi
Evet canım gözüküyor. Bende de böyleydi hamile çıkmıştım. Adetin geçti miKislar ikinci silik cizgiyi goruyomusunuz sizce
Cok cok silik bi cizgi var inşallah hamilesindirKislar ikinci silik cizgiyi goruyomusunuz sizce
Kislar ikinci silik cizgiyi goruyomusunuz sizce
Tesekkur ederim sende kalk yap bi cesaret insallah kesin vardirevet canım silik çizgi var. kan testiyle kesinleştir bi an önce. hadi hayırlı olsunbenim de 4 gün geçti 2 ay önceki periyoduma göre. belirtilerim var ama test yapmaya cesaretim yok
Tesekkur ederim sende kalk yap bi cesaret insallah kesin vardir
Sonucta adetin gecmis canim yap bence bende cesaret edemiyodum ama kalktim yapdim insallah devami gelir insallah seninkide bu kez pozitif cikarşimdi işteyim ama bi yanım git test al yap diyo bi yanım boşuna hevesleniyosun yine negatif çıkıcak diyo ama kaç gündür sabahları heyecandan erkenden uyanıyorum yatak ta dön dön uyuyamıyorumbiraz daha beklesem mi çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?