Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tesekkur ederim sende kalk yap bi cesaret insallah kesin vardir

şimdi işteyim ama bi yanım git test al yap diyo bi yanım boşuna hevesleniyosun yine negatif çıkıcak diyo ama kaç gündür sabahları heyecandan erkenden uyanıyorum yatak ta dön dön uyuyamıyorum biraz daha beklesem mi çok kararsızım

Pkoluyum adetimin 18.günü sizce bu ovulasyon testi pozitif mi ovulasyon kullanmasınu bilen arkadaslara soruyorum

Eklentiler

• image.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 49
Arkadaşlar merhabalr.sizlerle paylaşmak istediğim ve fikrinize ihtiyacım olan bi durumum var.ben 4 nisan adet oldum.bitti ardından 1 hafta sonra tekrar adet oldum.sinir bozucu bi durumdu benim için.şimdi 8 mayıs adet olmam gerekiyordu ama olmadım.karnımda adet sancısı gibi ağrılar oluşuyo.sürekli kendimi kontrol edip duruyorum ve hatta pedle dolaşıyorum sizce hamile olabilirmiyim.6 aydır istiyoruz ama yokkk.Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin...

Sonucta adetin gecmis canim yap bence bende cesaret edemiyodum ama kalktim yapdim insallah devami gelir insallah seninkide bu kez pozitif cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…