- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Sonucta adetin gecmis canim yap bence bende cesaret edemiyodum ama kalktim yapdim insallah devami gelir insallah seninkide bu kez pozitif cikar
Insallah canim allah gonlune gore versinakşama yapıyım o zaman çok merak ediyorum ben de yoksa da zaten bu ay bebek planlamıyoduk çok üzülmem inş :)
Tebrikler Can'ım hamilesin ama hemen kan testi yaptır bence çok sevindim senin adına darısı bize inşallah :)Kislar ikinci silik cizgiyi goruyomusunuz sizce
Tesekkur ederim canim Allah istiyen herkese nasip etsinTebrikler Can'ım hamilesin ama hemen kan testi yaptır bence çok sevindim senin adına darısı bize inşallah :)
Bende çok merak ettim şimdi inşallah hamişsindir Can'ım mutlaka test yap bence bugünakşama yapıyım o zaman çok merak ediyorum ben de yoksa da zaten bu ay bebek planlamıyoduk çok üzülmem inş :)
Amin inşallah tatlimTesekkur ederim canim Allah istiyen herkese nasip etsin
Insallah canim allah gonlune gore versin
Kaç günün geçti Can'ım ? Varmı belirtilerin ?Kızlar nolur banada bir yol gösterin bi fikir verin yada test yapmam için cesaret verin.çook stres oldum.biliyorum iyi bişey değil bu ama bir teselli ce cesarete ihtiyacım var
Bende çok merak ettim şimdi inşallah hamişsindir Can'ım mutlaka test yap bence bugün
Bu güne birlikte 4 gün canımKaç günün geçti Can'ım ? Varmı belirtilerin ?
Belirti olarak hiç birşey yok ama karnım ağrıyo hafif hafif.çok teşekkür ederim ilgin için canımBu güne birlikte 4 gün canım
tabi tabi canım folik asit bu sonuçta her gün alman gerekiyor.. ben hamile kaldıktan sonra da devam ettim 3.aya kadarIyi akşamlarbhchrk canim senin tavsiye etmenle inofolic kullanmaya başladım. Birinci kutu bitiyor tekrar alıp devam etmem gerekiyor degil mi?
Amin amin inşallah Can'ım benim rabbim kucaklarımızı boş bırakmasıntamam canım sonucu ılk buraya yazarım heralde2 yıl olcak artık bekleyeli. bu hasret biter artık inş.
Rica ederim tatlım ama bir test yap bence 4 gün az bir süre değil dimi ama hadi yap testi merak ettim inşallah bebiş vardırBelirti olarak hiç birşey yok ama karnım ağrıyo hafif hafif.çok teşekkür ederim ilgin için canım
İnşallah canım inşallah.eşim işten gelirken test getircek.evime yakın eczane yok.inan birinin bana test yap demesini bekliyormuşum.hemen bir cesaret geldi.ALLAH razı olsunRica ederim tatlım ama bir test yap bence 4 gün az bir süre değil dimi ama hadi yap testi merak ettim inşallah bebiş vardır
Hafiften bir cizgi görüyorumKislar ikinci silik cizgiyi goruyomusunuz sizce
Senden de Allah razı olsun güzelim kendini germe stres yapma ama başka şeylerle ilgilenmeye çalış akşam olmaz sana şimdi biliyorum :)İnşallah canım inşallah.eşim işten gelirken test getircek.evime yakın eczane yok.inan birinin bana test yap demesini bekliyormuşum.hemen bir cesaret geldi.ALLAH razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?