Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar nolur banada bir yol gösterin bi fikir verin yada test yapmam için cesaret verin.çook stres oldum.biliyorum iyi bişey değil bu ama bir teselli ce cesarete ihtiyacım var

Kızlar nolur banada bir yol gösterin bi fikir verin yada test yapmam için cesaret verin.çook stres oldum.biliyorum iyi bişey değil bu ama bir teselli ce cesarete ihtiyacım var
Kaç günün geçti Can'ım ? Varmı belirtilerin ?

Belirti olarak hiç birşey yok ama karnım ağrıyo hafif hafif.çok teşekkür ederim ilgin için canım
Rica ederim tatlım ama bir test yap bence 4 gün az bir süre değil dimi ama hadi yap testi merak ettim inşallah bebiş vardır

Rica ederim tatlım ama bir test yap bence 4 gün az bir süre değil dimi ama hadi yap testi merak ettim inşallah bebiş vardır
İnşallah canım inşallah.eşim işten gelirken test getircek.evime yakın eczane yok.inan birinin bana test yap demesini bekliyormuşum.hemen bir cesaret geldi.ALLAH razı olsun

İnşallah canım inşallah.eşim işten gelirken test getircek.evime yakın eczane yok.inan birinin bana test yap demesini bekliyormuşum.hemen bir cesaret geldi.ALLAH razı olsun
Senden de Allah razı olsun güzelim kendini germe stres yapma ama başka şeylerle ilgilenmeye çalış akşam olmaz sana şimdi biliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…