Yenimi başladı belirtilerin? Kasık Batman tek taraflımı yoksa 2 taraflımı?kızlar benim de reglime 8 gün var ama acaip derece de kasık ağrısı ve batmaları yasıyorum sizce ???
Yenimi başladı belirtilerin? Kasık Batman tek taraflımı yoksa 2 taraflımı?
Ovülasyon testimi yorumlayacak olan kimse yok mu
Ya beni belim çok agriyo ya. Doktora gidicem artık o derece yani. Senin bat be zaman
Ya beni belim çok agriyo ya. Doktora gidicem artık o derece yani. Senin bat be zaman
Hımm benim ilk hamileliğimde sol kasığımda batmalar oluyordu bıçak gibi saplanıyordu birde hararet basıyordu uykum çok geliyordu uyur gezer gibiydim resmen bide ben dişlerimi fırçalarken dişlerim kanamıştı normalde asla kanamaz ayrıca göğüsüm ağrıyordu ama göğüs uçlarım fenaydı dokunamıyordumsağ tarım da daha yoğun hissedyorum sanki batmalar ve birde rahim üzerinde batma oluyo kasılıyo
inşallah benim de tutar yakaladığım en koyu butekrar koy cnm bakayım bi
bende bu ay ovulasyonla denedm
Bende kasık Ağrı'sından başka şuanlık bişey yok birde dün tavuk yemeğinin kokusundan tiksindim anlamadımHımm benim ilk hamileliğimde sol kasığımda batmalar oluyordu bıçak gibi saplanıyordu birde hararet basıyordu uykum çok geliyordu uyur gezer gibiydim resmen bide ben dişlerimi fırçalarken dişlerim kanamıştı normalde asla kanamaz ayrıca göğüsüm ağrıyordu ama göğüs uçlarım fenaydı dokunamıyordum
Kaçıncı gün bu koyu olan Anlmadım ama 12. Gün sanırıminşallah benim de tutar yakaladığım en koyu bu
Ama zaten daha 8 günün var belki belirtilerin artar belli olmaz çoğu kişi var hiç belirtisiz hamile kalıyor belkide meleğin seninledirBende kasık Ağrı'sından başka şuanlık bişey yok birde dün tavuk yemeğinin kokusundan tiksindim anlamadım
Oyyy inşallah inşallah meleğim gelsin artık bana cok bekliyorum sabırsızlanıyorum gel artıkAma zaten daha 8 günün var belki belirtilerin artar belli olmaz çoğu kişi var hiç belirtisiz hamile kalıyor belkide meleğin seninledir
Hayır adetimin 18. Günü polikistik over var bendw yumurtlama zamanımı bilmiyorumKaçıncı gün bu koyu olan Anlmadım ama 12. Gün sanırım
Peki testlerini Nasıl yapıyosn yabi saat aralığını yazabilir misinHayır adetimin 18. Günü polikistik over var bendw yumurtlama zamanımı bilmiyorum
Kızlar nolur banada bir yol gösterin bi fikir verin yada test yapmam için cesaret verin.çook stres oldum.biliyorum iyi bişey değil bu ama bir teselli ce cesarete ihtiyacım var
canm benimki de böyle silikti, bir saat sonra baktım koyulaşmıştı aslında testin üzerinde 15. Dk dan sonrakileri dikkate almayın yazıyordu ama ben hamile çıktım yani :) silik çıkması erken gebeliği gösteriyor yani betahcg daha düşük seviyelerde, bir kaç gün sonra betahcg artıp koyulaşacaktır. Bence kan testi için biraz daha bekle, çünkü ben daha önce kimyasal gebelik yaşadım acele edip erken öğrenmek iyi olmuyor.. Bu aralar kendine dikkat et ağır taşıma, bol bol dinlen bebiş iyice tutunsun :)Allah razi olsun cnm bnm ya birde bu testime bakarmisin ikinci testim rengi pembe gibi ama varmi yokmu anlamadimEki Görüntüle 1830219
Hayır ilaç kullanmıyorum bal tarcin çörek otu yaptım bu ay sadece glifor da insulin direnci için kullanıyorum sanırım yumurtlayamıyorımPeki testlerini Nasıl yapıyosn yabi saat aralığını yazabilir misin
Birde polıkast için bişey içiyormuşum yada ilaç felan
Hayır ilaç kullanmıyorum bal tarcin çörek otu yaptım bu ay sadece glifor da insulin direnci için kullanıyorum sanırım yumurtlayamıyorım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?