Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ya beni belim çok agriyo ya. Doktora gidicem artık o derece yani. Senin bat be zaman

Benimde dün belim çok ağrıyordu sanki saatlerce ayakta kalmışım gibi bugün çok şükür geçti ama karnıma sancı vuruyo ara ara sıcak su torbası koydum regl sancısı değil ama bilemiyorum belki süpriz yapabilir bugün 33.günüm hamileliğe yormuyorum çok üşüyorum bide
Allah hepimize şifa versin

Ya beni belim çok agriyo ya. Doktora gidicem artık o derece yani. Senin bat be zaman

Benimde dün belim çok ağrıyordu sanki saatlerce ayakta kalmışım gibi bugün çok şükür geçti ama karnıma sancı vuruyo ara ara sıcak su torbası koydum regl sancısı değil ama bilemiyorum belki süpriz yapabilir bugün 33.günüm hamileliğe yormuyorum çok üşüyorum bide
Allah hepimize şifa versin

sağ tarım da daha yoğun hissedyorum sanki batmalar ve birde rahim üzerinde batma oluyo kasılıyo
Hımm benim ilk hamileliğimde sol kasığımda batmalar oluyordu bıçak gibi saplanıyordu birde hararet basıyordu uykum çok geliyordu uyur gezer gibiydim resmen bide ben dişlerimi fırçalarken dişlerim kanamıştı normalde asla kanamaz ayrıca göğüsüm ağrıyordu ama göğüs uçlarım fenaydı dokunamıyordum

Bende kasık Ağrı'sından başka şuanlık bişey yok birde dün tavuk yemeğinin kokusundan tiksindim anlamadım

Bende kasık Ağrı'sından başka şuanlık bişey yok birde dün tavuk yemeğinin kokusundan tiksindim anlamadım
Ama zaten daha 8 günün var belki belirtilerin artar belli olmaz çoğu kişi var hiç belirtisiz hamile kalıyor belkide meleğin seninledir

Kızlar nolur banada bir yol gösterin bi fikir verin yada test yapmam için cesaret verin.çook stres oldum.biliyorum iyi bişey değil bu ama bir teselli ce cesarete ihtiyacım var

Canım varsa vardır yoksa yoktur başka ihtimal yok, eğer regln yakınsa yap testi ama daha varsa bekle derim yapmak için morelin bozulmasın. Hayırlısı olsun hakkında inşallah. Stres yapmadığın zaman hamilelik yaşayacaksın bunu unutma..

Allah razi olsun cnm bnm ya birde bu testime bakarmisin ikinci testim rengi pembe gibi ama varmi yokmu anlamadimEki Görüntüle 1830219
canm benimki de böyle silikti, bir saat sonra baktım koyulaşmıştı aslında testin üzerinde 15. Dk dan sonrakileri dikkate almayın yazıyordu ama ben hamile çıktım yani :) silik çıkması erken gebeliği gösteriyor yani betahcg daha düşük seviyelerde, bir kaç gün sonra betahcg artıp koyulaşacaktır. Bence kan testi için biraz daha bekle, çünkü ben daha önce kimyasal gebelik yaşadım acele edip erken öğrenmek iyi olmuyor.. Bu aralar kendine dikkat et ağır taşıma, bol bol dinlen bebiş iyice tutunsun :)

Peki testlerini Nasıl yapıyosn yabi saat aralığını yazabilir misin

Birde polıkast için bişey içiyormuşum yada ilaç felan
Hayır ilaç kullanmıyorum bal tarcin çörek otu yaptım bu ay sadece glifor da insulin direnci için kullanıyorum sanırım yumurtlayamıyorım

Hayır ilaç kullanmıyorum bal tarcin çörek otu yaptım bu ay sadece glifor da insulin direnci için kullanıyorum sanırım yumurtlayamıyorım

cnm soan kürü iyi gelir diye bliyorum bence sen onu bi dene adet düzene grsin daha sonra ovulasyon takıbıne gir deerim

yumurtalama içinde başka kür var bende işe yaramıstı onu deneyeblrsn

canlarrrrrr o akıntımdan eser kalmadı kuruluk başladı sanırım bu ayda bebiş tutunamadı birliktelik pazartesiydi yumurtlama salı eğer olduysa bıle belırtıler ne zaman başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…