Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benim de bata 4 gün var ama sabah dayanamayıp test yaptım. negatif sizce kan testi yaptırsam çıkar mı ? kasıklarım çok ağrıyor bildiğin adet olmuşumda sancı çekiyorum gibi.

arkadaslar merhaba gorusmeyelı nasılsınız bende hamılelıgımı ılk duydugumda cok daha saglıklı beslenıyordum ancak su son ıkı haftadır hc dıkkat edemıyorum yumurtdan sutten tıksındım yogurtta yıyemıyorum bır sorun olurmukı bugun 48 gunluguz

Mrb arkadaşlar yeni üye oldum ve benimde bugün adetim iki gün gecikti sabah test yaptım resimde ki gibi çıktı ne dersiniz hamilelik olabilir mi yoksa yanılıyor muyum?

Eklentiler

• IMG-20160512-WA0003.webp
    5 KB · Görüntüleme: 76
Mrb arkadaşlar yeni üye oldum ve benimde bugün adetim iki gün gecikti sabah test yaptım resimde ki gibi çıktı ne dersiniz hamilelik olabilir mi yoksa yanılıyor muyum?

Hoşgeldin kardeşim silik çıkmış bu pozitif sayılır ama yinede emin olma herşeye hazırlıklı ol ki fazla üzülmeyesin 2-3 gün sonra olmazsan yine dene bence inşallah hakkında hayırlısı olur
Benimde bugün 33.günüm aynıyız bekliyorum bende ama çok takmıyorum herşey nasip...

Teşekkür ederim hosbuldum inş hepimiz hakkında hayırlısı aslında hiç beklemiyodum ama gecikince merak edip yapiim bi ddm

Korkmayınnn iyi düşünün iyi olsun.ben doktora gittim 6+4 düm doktor kalp atışı duymadı.ayrıntılı ultrasona sevk etti.ancak orada duyuldu..ayrıca diğer iki gebeliğimde 8 ve 9. Hafta duymuştum kalp atışlarını.10.haftaya kadar sabredin.üzülmeyin.iyi düşünün

canlarrrrrr o akıntımdan eser kalmadı kuruluk başladı sanırım bu ayda bebiş tutunamadı birliktelik pazartesiydi yumurtlama salı eğer olduysa bıle belırtıler ne zaman başlar
Sen böyle düşünmeye devam et bende öyle düşünmüştüm meğersem hamiş kalmışım ayrıca düne kadar bende kupkuruydum haftaya cuma yada cumartesi test yaparsan belli olur ama aşırı silik çıkar

cnm soan kürü iyi gelir diye bliyorum bence sen onu bi dene adet düzene grsin daha sonra ovulasyon takıbıne gir deerim

yumurtalama içinde başka kür var bende işe yaramıstı onu deneyeblrsn
Soğan kürünü duymuştum sonrasında da incir kürü. Nöbetli çalıştığımdan soğanı 15 gün yapanadım hiç. Bakalım bı ay adet görürsem soğana baslayacağım sizin soğan dışında bildiğiniz kür hangisi

Canim ben du. Kan verdim beta sonucu 56.81 cikti doktor 2 3 gun sonra gel ddi ama benim daha adetime 3 gun vardi yaptgm zmn testleri yarin adet gunum ama yukselirmi bilmyrm senin bir bilgin varmi acaba yukselirmi

İyiyiz canım sen nasılsın Sütü 200 ml lik kutuda pipetle içiyorum.kokusu gelmeyince miğdemde bulanmuyor.başka hiç birşey rahatsız etmiyo şimdilik.bende arada vitamini unutuyorum

Cnm zaten adet olman için
Adetin 3. Günü başlamalısın
Bu söylediğim kürler iyi geliyo
Birde hayır suyu var oda cok iyi geldiğini duymuştum netten bi bak derim

Selam Kızlar,
Bende sabırsız anne adaylarından biriyim bana da yardımcı olur musunuz lütfen?
1,5 yıllık evliyim. 7 ay öncesine kadar doğum kontrol hapı kullandım. bıraktığımdan beri adetim düzensiz. düzensizlik nedeniyle 4 ay önce doktora gittim bana yine adet düzenlemek için yasmin verdi. 1 ay kullandım bıraktım.3 aydır denemelere devam yani. ama tabi olmuyo mu olmucak mı diye psikolojim bozuldu
9 nisanda en son adet oldum 6 gün sürdü.30 nisanda koyu kahve çamur gibi bi lekelenme oldu 5-6 damla geldi. ertesi gün çok açık renkte geldi ve yine lekelenme şeklinde. birdaha bişey gelmedi. İnternette okuduğum birçok hamilelik belirtisini yaşıyorum ( göğüs sızlaması, kasık sancısı, ani ruh hali değişikliği, beyaz akıntı, sürekli uyku isteği, halsizlik , yorgunluk gibi gibi..) ama test yapmaya korkuyorum negatif çıkıcak diye. Neyi bekliyorum bilmiyorum. Hamile olmayı çok istiyorum. Sizce ne yapmalıyım. Ben psikolojikman bu belirtileri yaşıyor olabilir miyim?

İnşallah değildir amaaa ben 3 aydır tüm belirtileri yasayip hüsrana uğradım psikolojik mis yani ama senin ki günde geçmiş olabilir hiç düşünme direkt kan testi yaptir eğer ko hamileysen dikkat etmen gerekecek

sağol gülüm hadı ınşallah keşke olsada ömrüme ömür katsa senın nasıl olmuştu yumurtlama gunundemı bırlıktelık oldu yada bır gun once mı ben pazartesı bırlıktelık oldu salı ovulasyon test yaptım pozıtıf cıktı yanı salı akşam yada dün yumurtladım bugunde zaten kuruluk var yanı hadı hayırlısı canım

Bende öyle canım. Birde bilinçlenmek için sürekli biryerlerden bişeyler okuyorum. Aklım karmakarışık oldu. Test yaparsam 7 aydır yaptığım 3. test olucak ve yine hüsrana uğramaktan korkuyorum. Allah bebek isteyen herkese versin inşallah.

kızlar test yapıcam bıraz sonra dua edın bana nolur. dayanmadım akşama kadar ezcaneden test aldım mıratect verdı ıns doru sonuc cıkartı

Hemen test yap bende senin gibi cok korkuyordum ama 3 gun once yaptim hamile oldugumu gordum

tamam dua etmenize gerek kalmadı negatif çıktı yine her zaman ki gibi. tabi ki sonuca şaşırmadım. düzenli olan adet döngüm de bozuldu artık kafaya taksan da olmuyo takmasanda olmuyo her şey nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…