Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bat a 5 kala ogrendim biraz erken oldu :) suan daha 5 haftamizi doldurmamisiz. 8mm iz

canlarrrrrr o akıntımdan eser kalmadı kuruluk başladı sanırım bu ayda bebiş tutunamadı birliktelik pazartesiydi yumurtlama salı eğer olduysa bıle belırtıler ne zaman başlar
Canim herkesin belirtileri farkli oluyo benim sadece ara ara ates ve yoruldugumda bel kasik agrisi vardi. Baska bisey yok. Haftaya daha net anlasilir insallah

Hemen test yap bende senin gibi cok korkuyordum ama 3 gun once yaptim hamile oldugumu gordum
Ayy Allah meleğini sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah.
Ya negatif çıkarsa o zaman büyük hüsrana uğrıycam. Dünyam başıma yıkılıcak. Çok mu hassas davranıyorum bu konuda off

Ya negatif çıkarsa o zaman büyük hüsrana uğrıycam. Dünyam başıma yıkılıcak. Çok mu hassas davranıyorum bu konuda off
Inan canim bende ayni senin gbiydim sonra ddm ha 3 gun once ha 3 gun sonra bak ddm nolcaksa olsun ddm yaptim pozitif cikti bitane daha test vardi onuda yaptim oda pozitif cikti ertesi gun kan verdim oda pozitif cikti ama kan sonucum 56.81 2 haftalik dedi doktor 2 gun sonra gel bakalim yukselecekmi ddi bende pazartesi gtmek istyrm bakalim inslh yukselir dua et lutfen

Ederim tabiki dualarım seninle olsun. Senin belli olmuş bütün sonuçlar pozitif baksana :)
Sende dua et bana. Tutuyorum kendimi cumartesiye kadar. Cumartesi kan testi yaptırıcam. Hakkımızda hayırlısı olsun. Benide haberdar et lütfen olur mu merak ederim.

çocuk ıcın ugrasan arkadaslara dıcegım tek sey acele etmeyın hele hele bır yıl dolmadan olmuyorsa hııcc uzulmeyın zaten doktorlarda bır yıl sure verıyor ondan sonra tedavı....benımde tam bırıncı yılımda oldu rabbımın zamanlaması hakkaten cok guzel zaman oldu oyuzden uzulmeyın ve aceleye gerek yok.

kontrast yapmaya calıstım bende bişi görebilen var mı

Eklentiler

• Screenshot_3.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 86
Mrb arkadaşlar yeni üye oldum ve benimde bugün adetim iki gün gecikti sabah test yaptım resimde ki gibi çıktı ne dersiniz hamilelik olabilir mi yoksa yanılıyor muyum?
ikinci çizgi silik ama belirgin bir silik bence hamilesin kan testiyle garantile inşallah vardır
akıntı hamilelik belirtisi mi?

canım ne kadar zamandır deniyorsunuz 1 seneye kadar olmaması normal. doktora gitsende aynı şeyi söyler ama hormonlarına baktırmadıysan baktır istersen hamilelik öncesi kontrollerini yaptırdın mı baktılar mı hormonlarına falan?

ben dün dayanamadım akşam test yaptım negatif çıktı sabah yapın yazıyor ama gün içinde regl olmadım sabırsızlandım bugünde gelen giden bişi yok inşallah başka bir nedeni yoktur regl olmamamın hiç gecikmezdi

yaş geçmese üzülmücem ama yaş geçiyor Rabbim hayırlı zamanlarda nasip etsin seninde gebeliğin çok yeni Allah sağsalim kucağına almanı nasip etsin

Tmmm cnm benim ederim tabi neden etmeyeyim allah isteyen herkese nasip etsin inslhhhh

canım 7 aydır deniyoruz 4 ay önce adetim düzensiz diye ve kontrole doktora gittim herşey normaldi düzene girsin diye 1 ay kullanıp bırakmak şartıyla yasmin yani doğum kontrol hapı verdi. kullandım. sonrasında hala bekliyoruz yani.
regli zamanını 1 hafta geçtikten sonra sabah yapılan testler %90 doğru sonuç veriyormuş senin geçti mi günün?

2 gün geçti bekliyorum bakalım haftasonuna kadar olmazsam tekrar test yapıcam birde benim rahmimde polip var ameliyatla yakılması lazım doktor ameliyat olmazsa olmaz bebeğin dedi bu ay regl olduktan sonra ameliyat olacaktım ama böyle gelmemesi huzursuz etti beni Allahtan ümit kesilmez belki poliplerime rağmen hamileyimdir

tabi tabi canım folik asit bu sonuçta her gün alman gerekiyor.. ben hamile kaldıktan sonra da devam ettim 3.aya kadar
Teşekkür ederim cevapladigin icin canim pesini birakmiyoruz. Ben de pko yok inşallah bu ilac bana bebegimi getirir. Allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin herkese yardim etmeye çalışıyorsun

Kızlar sabahtan beri karnıma mideme kramplar giriyor bişey yiyemedim acaba gaz mı var veya midemi mi üşüttüm şuan doktora gidecek halde değilim ne yesem iyi gelir yemek yiyemedim korkumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…