- 22 Nisan 2016
- 50
- 21
- 3
- 34
Bat a 5 kala ogrendim biraz erken oldu :) suan daha 5 haftamizi doldurmamisiz. 8mm izCanım canım canım cok heyecanlıyım valla pazartesi deneme oldu salı ovulasyon testi yaptım çift cizgi oldu pozitif dünü değerlendiremedik sende şu anda yumurtlamışımdır herhalde salı çift çizgi cıktığında göre hamıleliğini ne zaman öğrendin peki
Canim herkesin belirtileri farkli oluyo benim sadece ara ara ates ve yoruldugumda bel kasik agrisi vardi. Baska bisey yok. Haftaya daha net anlasilir insallahcanlarrrrrr o akıntımdan eser kalmadı kuruluk başladı sanırım bu ayda bebiş tutunamadı birliktelik pazartesiydi yumurtlama salı eğer olduysa bıle belırtıler ne zaman başlar
Ayy Allah meleğini sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah.Hemen test yap bende senin gibi cok korkuyordum ama 3 gun once yaptim hamile oldugumu gordum
Bende çok istekli bir anne adayı olarak dualarım seninle hadi hayırlısıkızlar test yapıcam bıraz sonra dua edın bana nolur. dayanmadım akşama kadar ezcaneden test aldım mıratect verdı ıns doru sonuc cıkartı
Inan canim bende ayni senin gbiydim sonra ddm ha 3 gun once ha 3 gun sonra bak ddm nolcaksa olsun ddm yaptim pozitif cikti bitane daha test vardi onuda yaptim oda pozitif cikti ertesi gun kan verdim oda pozitif cikti ama kan sonucum 56.81 2 haftalik dedi doktor 2 gun sonra gel bakalim yukselecekmi ddi bende pazartesi gtmek istyrm bakalim inslh yukselir dua et lutfenAyy Allah meleğini sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah.
Ya negatif çıkarsa o zaman büyük hüsrana uğrıycam. Dünyam başıma yıkılıcak. Çok mu hassas davranıyorum bu konuda off
Ederim tabiki dualarım seninle olsun. Senin belli olmuş bütün sonuçlar pozitif baksana :)Inan canim bende ayni senin gbiydim sonra ddm ha 3 gun once ha 3 gun sonra bak ddm nolcaksa olsun ddm yaptim pozitif cikti bitane daha test vardi onuda yaptim oda pozitif cikti ertesi gun kan verdim oda pozitif cikti ama kan sonucum 56.81 2 haftalik dedi doktor 2 gun sonra gel bakalim yukselecekmi ddi bende pazartesi gtmek istyrm bakalim inslh yukselir dua et lutfen
ikinci çizgi silik ama belirgin bir silik bence hamilesin kan testiyle garantile inşallah vardırMrb arkadaşlar yeni üye oldum ve benimde bugün adetim iki gün gecikti sabah test yaptım resimde ki gibi çıktı ne dersiniz hamilelik olabilir mi yoksa yanılıyor muyum?
akıntı hamilelik belirtisi mi?Sen böyle düşünmeye devam etbende öyle düşünmüştüm meğersem hamiş kalmışım ayrıca düne kadar bende kupkuruydum haftaya cuma yada cumartesi test yaparsan belli olur ama aşırı silik çıkar
Ayy Allah meleğini sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah.
Ya negatif çıkarsa o zaman büyük hüsrana uğrıycam. Dünyam başıma yıkılıcak. Çok mu hassas davranıyorum bu konuda off
ben silikte olsa bişi göremedimkontrast yapmaya calıstım bende bişi görebilen var mı
yaş geçmese üzülmücem ama yaş geçiyor Rabbim hayırlı zamanlarda nasip etsinçocuk ıcın ugrasan arkadaslara dıcegım tek sey acele etmeyın hele hele bır yıl dolmadan olmuyorsa hııcc uzulmeyın zaten doktorlarda bır yıl sure verıyor ondan sonra tedavı....benımde tam bırıncı yılımda oldu rabbımın zamanlaması hakkaten cok guzel zaman oldu oyuzden uzulmeyın ve aceleye gerek yok.
Tmmm cnm benim ederim tabi neden etmeyeyim allah isteyen herkese nasip etsin inslhhhhEderim tabiki dualarım seninle olsun. Senin belli olmuş bütün sonuçlar pozitif baksana :)
Sende dua et bana. Tutuyorum kendimi cumartesiye kadar. Cumartesi kan testi yaptırıcam. Hakkımızda hayırlısı olsun. Benide haberdar et lütfen olur mu merak ederim.
ikinci çizgi silik ama belirgin bir silik bence hamilesin kan testiyle garantile inşallah vardır
akıntı hamilelik belirtisi mi?
nette yazılanlara göre belirti de olabiliyormuş
canım ne kadar zamandır deniyorsunuz 1 seneye kadar olmaması normal. doktora gitsende aynı şeyi söyler ama hormonlarına baktırmadıysan baktır istersen hamilelik öncesi kontrollerini yaptırdın mı baktılar mı hormonlarına falan?
ben dün dayanamadım akşam test yaptım negatif çıktı sabah yapın yazıyor ama gün içinde regl olmadım sabırsızlandım bugünde gelen giden bişi yokinşallah başka bir nedeni yoktur regl olmamamın hiç gecikmezdi
?KizlAr ben çok gerginim ya siz de de var mı ?? Herşeye Ağlıyorum tv de dizi izlerken hickira hickira agladim resmen çok da asabiyim eşime catiyorum alttan alıyo yazık o da hep böyle mi olcak geçer mi bu durum
2 gün geçti bekliyorum bakalım haftasonuna kadar olmazsam tekrar test yapıcamcanım 7 aydır deniyoruz 4 ay önce adetim düzensiz diye ve kontrole doktora gittim herşey normaldi düzene girsin diye 1 ay kullanıp bırakmak şartıyla yasmin yani doğum kontrol hapı verdi. kullandım. sonrasında hala bekliyoruz yani.
regli zamanını 1 hafta geçtikten sonra sabah yapılan testler %90 doğru sonuç veriyormuş senin geçti mi günün?
çok normal hamilelerde sıkça rastlanan bir durum ya regl oluyorum eşimin burnundan getiriyorum hormonlar yükseldikçe sinir kontrol edilemiyor. eşine bu durumu anlat alttan almaya devam etsin geçiçek inşallah daha çok yeni gebeliğin
Benimde yumurtlama yeni bitti hadi hayırlısı o zaman :)Canlar günaydınbir yumurtlama dönemide böylelikle bitti tek bir günden ümidim var olursa mücize inşallah ama pazartesi idi birliktelik vakti hiç bir belirti yok daha
Teşekkür ederim cevapladigin icin canim pesini birakmiyoruz. Ben de pko yok inşallah bu ilac bana bebegimi getirir. Allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin herkese yardim etmeye çalışıyorsuntabi tabi canım folik asit bu sonuçta her gün alman gerekiyor.. ben hamile kaldıktan sonra da devam ettim 3.aya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?