Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar bu sa testımın bekledıkten sonra kontrast yapılmış hali sanki ikinci çizgi var bu sefer. Teste bakınca da çok silik görüyorum ama öyle sarı diil hala pembe. 10 dk sonrası gecersız dıyceksiniz biliyorum ama bi umut işte hiç testin üstünden bi iki saat gectıkten sonra ikinci çizgiyi görüp hamile olduğunu öğrenen var mı. ???

Eklentiler

• image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 68
Benimde bir gün öncesi olmuştu.ertesi günü çalışma diye hesaplanmıştım ama eşim çok yorgundu.sırf bu sebeple olsun demedim.çalışma olmayınca hamile kalamadım yine diye düşündüm ama hamile kalmışım

Bir gün öncesi oldu birliktelik öylemi aynı benim gibi belki benimde inşallah tutmuştur bir gün öncesinden daha önce ne gün oldu

Kızlar çok tuhaf bir şey oldu lutfen yardım edin nisan16da adet oldum ve klomene başladım daha sonra sol tarafımda iki tane olgun yumurta oluştu ve nişan 28 de catlatma iğnesi oldum catlatma ignesinden 10 gün sonra doktora gittim agrim vardı baktı yumurtalar kiste dönüşmüş catlamamis dedi eşimin baskısıyla başka doktora gittim kontrol etti ve benden progesteron testi istedi bazen yumurtlama olduktan sonra kiste dönüşebiliyor sonuca bakalım dedi ve sonuç 28 çıktı doktor yumurtlama olmuş dedi şaşırdı oda şuan catlatma ignesinden sonra 16 gunum ve şuan ne yapicam bilemiyorum böyle bir şey ilk defa gelioo ne olur fikriniz nedir böyle bir şey olabilir mi bir mucize olabilirmi

Şuan sol tarafımda iki tane kist var ve doktor şaşırdı değerin çok iyi yumurtlama olmuş dedi icimicimi yiyor progesteron testini pazartesi yaptırdım çarşamba sonuç çıktı ve adet olmazsan pazartesi gel dedi

arkadaşlar ton kontrastını nası yapıyodunuz @limon06 sweetwitch01

Canım resmi bana yollasana yaptığın kontrastta var çizgi.. kan testi yaptır yarın bence.. tam bakamıyorum sayfalara mobil girdiğim için

Cok tesekkur ediyorum. Imzamdaki gebelik durumunu bile kaldirmistim. Boyle ornekleri duymak gercekten moral oluyor. Belirtiler de bangir bangir artarak devam ediyor. O yuzden de umutlaniyorum. Cok sagolun. Allah burda isteyen herkese nasip etsin. Kucaklarimiza insallah saglikli ve hayirli yavrularimizi aliriz.

Canim uzulmene gerek yok inan. 7 ay uzun bir sure degil. O testlerden ben en az 20 tane yapmisimdir. Bir arkadas soyle bir sey soylemisti. Ben en zevk aldigim zaman hamile kaldim demisti. Bu isi gorev olmaktan cikarip keyfine bakacaksin. Ben adet olayim da sonra tedaviye baslarim diye dusunup adetimi bekliyordum. Hamile kalmisim hic ummadigin bir anda gelebiliyor bebisler. Allahim herkese nasip etsin. Bize de o pit pitlari duymayi insallah

Bende de polip var ama hamile kaldim. Bir cok yerde poliplerin gebelige engel olmadigi yaziyor.

Canim benim öyle oldu ve hamileyim

Kızlar çok tuhaf bir şey oldu lutfen yardım edin nisan16da adet oldum ve klomene başladım daha sonra sol tarafımda iki tane olgun yumurta oluştu ve nişan 28 de catlatma iğnesi oldum catlatma ignesinden 10 gün sonra doktora gittim agrim vardı baktı yumurtalar kiste dönüşmüş catlamamis dedi eşimin baskısıyla başka doktora gittim kontrol etti ve benden progesteron testi istedi bazen yumurtlama olduktan sonra kistedönüşebiliyor sonuca bakalım dedi ve sonuç 28 çıktı doktor yumurtlama olmuş dedi şaşırdı oda şuan catlatma ignesinden sonra 16 gunum ve şuan ne yapicam bilemiyorum böyle bir şey ilk defa gelioo ne olur fikriniz nedir böyle bir şey olabilir mi bir mucize olabilirmi

Bende de polip var ama hamile kaldim. Bir cok yerde poliplerin gebelige engel olmadigi yaziyor.
Canim benim öyle oldu ve hamileyim

Gerçekten mi canım yaa hayırlı olsun gebelıgın umut oldun şuan bana bu iki üç saat bekledi.şuan bildiğin pozitif ikinci çizgi gayet belirgin sende de mi üstünden bi kaç saat gecınce ikinci çizgi çıktı??

Evet canım aynen ilk yok gibiydi çizgi sonradan belirdi.bence hamilesin ama bi yanlislik olur mu bilmem bat ne zaman kan ver yarın hemen

İnşallah canım hakkımız da her zaman hayırlısını versin rabbim.sen iyi düşün duanı et.başka birşey düşünme

Mrb güzel anneler nasılsınız ?
Ya bir sorum olacak benim bugün yumurtlama günüm başladı ama ben bir program indirdim onda bugün başlıyor ama ayın 18 ne kadar devam ediyor ve ayın 18 tam yumurtlama günü diyor doğrumu ? Daha önce yumurtlama felan çok fazla takip etmemiştim bilginiz varmı ben ne olur ne olmaz diye bugünden başladım çalışmalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…