- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Benimde bir gün öncesi olmuştu.ertesi günü çalışma diye hesaplanmıştım ama eşim çok yorgundu.sırf bu sebeple olsun demedim.çalışma olmayınca hamile kalamadım yine diye düşündüm amasağol gülüm hadı ınşallah keşke olsada ömrüme ömür katsa senın nasıl olmuştu yumurtlama gunundemı bırlıktelık oldu yada bır gun once mı ben pazartesı bırlıktelık oldu salı ovulasyon test yaptım pozıtıf cıktı yanı salı akşam yada dün yumurtladım bugunde zaten kuruluk var yanı hadı hayırlısı canım
Kişiden kişiye değişiyor canım.bende olmadı.daha yeni yeni başlıyo akıntı 7 haftalık hamileyimakıntı hamilelik belirtisi mi
Benimde bir gün öncesi olmuştu.ertesi günü çalışma diye hesaplanmıştım ama eşim çok yorgundu.sırf bu sebeple olsun demedim.çalışma olmayınca hamile kalamadım yine diye düşündüm amahamile kalmışım
Kızlar bu sa testımın bekledıkten sonra kontrast yapılmış hali sanki ikinci çizgi var bu sefer. Teste bakınca da çok silik görüyorum ama öyle sarı diil hala pembe. 10 dk sonrası gecersız dıyceksiniz biliyorum ama bi umut işte hiç testin üstünden bi iki saat gectıkten sonra ikinci çizgiyi görüp hamile olduğunu öğrenen var mı. ???
Canım geçmiş olsun nasıl oldun ?Benimde bir gün öncesi olmuştu.ertesi günü çalışma diye hesaplanmıştım ama eşim çok yorgundu.sırf bu sebeple olsun demedim.çalışma olmayınca hamile kalamadım yine diye düşündüm amahamile kalmışım
Cok tesekkur ediyorum. Imzamdaki gebelik durumunu bile kaldirmistim. Boyle ornekleri duymak gercekten moral oluyor. Belirtiler de bangir bangir artarak devam ediyor. O yuzden de umutlaniyorum. Cok sagolun. Allah burda isteyen herkese nasip etsin. Kucaklarimiza insallah saglikli ve hayirli yavrularimizi aliriz.Korkmayınnn iyi düşünün iyi olsun.ben doktora gittim 6+4 düm doktor kalp atışı duymadı.ayrıntılı ultrasona sevk etti.ancak orada duyuldu..ayrıca diğer iki gebeliğimde 8 ve 9. Hafta duymuştum kalp atışlarını.10.haftaya kadar sabredin.üzülmeyin.iyi düşünün
Canim uzulmene gerek yok inan. 7 ay uzun bir sure degil. O testlerden ben en az 20 tane yapmisimdir. Bir arkadas soyle bir sey soylemisti. Ben en zevk aldigim zaman hamile kaldim demisti. Bu isi gorev olmaktan cikarip keyfine bakacaksin. Ben adet olayim da sonra tedaviye baslarim diye dusunup adetimi bekliyordum. Hamile kalmisimBende öyle canım. Birde bilinçlenmek için sürekli biryerlerden bişeyler okuyorum. Aklım karmakarışık oldu. Test yaparsam 7 aydır yaptığım 3. test olucak ve yine hüsrana uğramaktan korkuyorum. Allah bebek isteyen herkese versin inşallah.
Bende de polip var ama hamile kaldim. Bir cok yerde poliplerin gebelige engel olmadigi yaziyor.2 gün geçti bekliyorum bakalım haftasonuna kadar olmazsam tekrar test yapıcambirde benim rahmimde polip var ameliyatla yakılması lazım doktor ameliyat olmazsa olmaz bebeğin dedi bu ay regl olduktan sonra ameliyat olacaktım ama böyle gelmemesi huzursuz etti beni Allahtan ümit kesilmez belki poliplerime rağmen hamileyimdir
Canim benim öyle oldu ve hamileyimKızlar bu sa testımın bekledıkten sonra kontrast yapılmış hali sanki ikinci çizgi var bu sefer. Teste bakınca da çok silik görüyorum ama öyle sarı diil hala pembe. 10 dk sonrası gecersız dıyceksiniz biliyorum ama bi umut işte hiç testin üstünden bi iki saat gectıkten sonra ikinci çizgiyi görüp hamile olduğunu öğrenen var mı. ???
Bende de polip var ama hamile kaldim. Bir cok yerde poliplerin gebelige engel olmadigi yaziyor.
Canim benim öyle oldu ve hamileyim
Evet canım aynen ilk yok gibiydi çizgi sonradan belirdi.bence hamilesin ama bi yanlislik olur mu bilmem bat ne zaman kan ver yarın hemenGerçekten mi canım yaa hayırlı olsun gebelıgın umut oldun şuan banabu iki üç saat bekledi.şuan bildiğin pozitif ikinci çizgi gayet belirgin sende de mi üstünden bi kaç saat gecınce ikinci çizgi çıktı??
Hergün oldu ayıptır söylemesiBir gün öncesi oldu birliktelik öylemi aynı benim gibi belki benimde inşallah tutmuştur bir gün öncesinden daha önce ne gün oldu
İyiyiz çok şükür canım.vürüs eski çıktı.kan değerlerine göre sıkıntı yok ama tabi takip altında olucam.her seferinde doktor ayrıntılı ultrasona gönderiyor.onda da sıkıntı yok gibi çok şükür.sen nasılsınCanım geçmiş olsun nasıl oldun ?
İnşallah canım hakkımız da her zaman hayırlısını versin rabbim.sen iyi düşün duanı et.başka birşey düşünmeCok tesekkur ediyorum. Imzamdaki gebelik durumunu bile kaldirmistim. Boyle ornekleri duymak gercekten moral oluyor. Belirtiler de bangir bangir artarak devam ediyor. O yuzden de umutlaniyorum. Cok sagolun. Allah burda isteyen herkese nasip etsin. Kucaklarimiza insallah saglikli ve hayirli yavrularimizi aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?