Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bu ay bebiş yoksa alacam kesin eczanelerde var dimi ? Can'ım bide kaç gün sürüyor yumurtlama günü ?

Bu ay bebiş yoksa alacam kesin eczanelerde var dimi ? Can'ım bide kaç gün sürüyor yumurtlama günü ?
Eczanelerde de internette de oluyo normalde yumurta 24-36 saat arası canlı kaliyomus ama Sperm daha uzun süre canlı kaldığı için yumurtlama dan önce ki ve sonra ki bi kaç gün hamile Şansın var o aralığı iyi degerlendirmek gerekli

Benim ki bugün başladı hemen çalışmalara başladık bizde artık bir gün boş bir gün dolu olacak pazar gününe kadar inşallah bebişim gelir
Can'ım senin bebiş varmı ?

Kızlar bugün adetimin 3. Günü ama sadece günde 3-4 sarı-açık kahve damla leke oluyor . Acaba neden böle oldu. Adetşme 1 gün kala başladı

Bende de polip var ama hamile kaldim. Bir cok yerde poliplerin gebelige engel olmadigi yaziyor.
umarım benimde öyle olur benim çok sayıda var bir iki tane değil seninde çok muydu ben hala regl olmadım hafta sonunu iple çekiyorum test yapmak için olmam gereken günün akşamı dayanamayıp yaptım negatif çıktı belki hormonum yüksek değildi falan diyorum umarım vardır ve haftasonu testte çıkar

günaydın bayanlar bugün kasık hassasiyeti ve bacak ağrısıyla uyandım sanki regl olucak gibiyim bakalım hayırlısı ben hipertroidi hastasıyım 2010 senesinden beri son 1 senedir değerlerim normale dönünce düzenli adet görmeye başlamıştım hamile değilsem büyük ihtimalle değerlerim yine düzensizleşti

Yumurtlama günü bence herkeste farklılık gösterir, programlar standarttır.
Kimisi reglden 10gün önce kimisi 12-14-16 günlerde yumurtluyor olabiliyoruz. Ovulasyon testleri var onlardan kullanabilirsin mesela.
Regln bitince gün aşırı ilişki bu durumda daha garanti gibi :)

Evet canım aynen ilk yok gibiydi çizgi sonradan belirdi.bence hamilesin ama bi yanlislik olur mu bilmem bat ne zaman kan ver yarın hemen

canım bat'ı bilemiyorum ki 2 aydır duzensız adetlerım. eskı perıyoduma gore 5 gun gecıktım ama gec yumurtlama olmus olabılır bu ayda. o yuzden bılemıyorum. kan testını pazara kadar adet olmazsam yaptırmayı dusunuyorum hayırlısıysa ıns vardır bebısım

Aman iyi canım sevindim bende iyiyim çok şükür ama 9+3olduk 3 gündür bulantı kalmadı normal mi acaba bilemedim

(((( moralimmm o kadar bozukkı rabbim şu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul etsinnn canlarrrr ....................

sperm gerçekten 3 4 gün yaşıyorsa bir ümit var içimde inşallahhhhhhhhhhhhhhh

(((( moralimmm o kadar bozukkı rabbim şu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul etsinnn canlarrrr ....................

sperm gerçekten 3 4 gün yaşıyorsa bir ümit var içimde inşallahhhhhhhhhhhhhhh
Aynen cnm 72 saate kadar yaşıyormuş ümit her zaman var :)

Selam canlar nasil gidiyor bakalim ben bugun cok stresli bi gun gecirdim cok yiprattim kendimi dua edin benim icin kizlar

sekerli_seker canim ben dun gittim kontrole haftaya cagirdi hic hosnut olmadim bu doktor hep azarladi beni sordugum sorulara cevap vermedi kac haftalik olmus tam onu bile soylemedi ciktim direk haftaya doktor degistiricem bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…