Mrb benim kullandığım adet takvimim diye bi program vardı onun gösterdiği yumurtlama günü tam doğruydu ama ovulasyon testi alırsan daha sağlıklı bi sonuç elde etmiş olursun çünkü farklı günlerde yumurtlama olabiliyormusKimse yokmuu
Bu ay bebiş yoksa alacam kesin eczanelerde var dimi ? Can'ım bide kaç gün sürüyor yumurtlama günü ?Mrb benim kullandığım adet takvimim diye bi program vardı onun gösterdiği yumurtlama günü tam doğruydu ama ovulasyon testi alırsan daha sağlıklı bi sonuç elde etmiş olursun çünkü farklı günlerde yumurtlama olabiliyormus
Eczanelerde de internette de oluyo normalde yumurta 24-36 saat arası canlı kaliyomus ama Sperm daha uzun süre canlı kaldığı için yumurtlama dan önce ki ve sonra ki bi kaç gün hamile Şansın var o aralığı iyi degerlendirmek gerekliBu ay bebiş yoksa alacam kesin eczanelerde var dimi ? Can'ım bide kaç gün sürüyor yumurtlama günü ?
Benim ki bugün başladı hemen çalışmalara başladık bizde artık bir gün boş bir gün dolu olacak pazar gününe kadar inşallah bebişim gelirEczanelerde de internette de oluyo normalde yumurta 24-36 saat arası canlı kaliyomus ama Sperm daha uzun süre canlı kaldığı için yumurtlama dan önce ki ve sonra ki bi kaç gün hamile Şansın var o aralığı iyi degerlendirmek gerekli
Benim ki bugün başladı hemen çalışmalara başladık bizde artık bir gün boş bir gün dolu olacak pazar gününe kadar inşallah bebişim gelir
Can'ım senin bebiş varmı
Adet günüm gecikti ama henüz bilmiyorum bebiş var mı yok mu
umarım benimde öyle olur benim çok sayıda var bir iki tane değil seninde çok muydu ben hala regl olmadım hafta sonunu iple çekiyorum test yapmak için olmam gereken günün akşamı dayanamayıp yaptım negatif çıktı belki hormonum yüksek değildi falan diyorum umarım vardır ve haftasonu testte çıkarBende de polip var ama hamile kaldim. Bir cok yerde poliplerin gebelige engel olmadigi yaziyor.
Mrb güzel anneler nasılsınız ?
Ya bir sorum olacak benim bugün yumurtlama günüm başladı ama ben bir program indirdim onda bugün başlıyor ama ayın 18 ne kadar devam ediyor ve ayın 18 tam yumurtlama günü diyor doğrumu ? Daha önce yumurtlama felan çok fazla takip etmemiştim bilginiz varmıben ne olur ne olmaz diye bugünden başladım çalışmalara
Evet canım aynen ilk yok gibiydi çizgi sonradan belirdi.bence hamilesin ama bi yanlislik olur mu bilmem bat ne zaman kan ver yarın hemen
Aman iyi canım sevindim bende iyiyim çok şükür ama 9+3olduk 3 gündür bulantı kalmadı normal mi acaba bilemedimİyiyiz çok şükür canım.vürüs eski çıktı.kan değerlerine göre sıkıntı yok ama tabi takip altında olucam.her seferinde doktor ayrıntılı ultrasona gönderiyor.onda da sıkıntı yok gibi çok şükür.sen nasılsın
Aynen cnm 72 saate kadar yaşıyormuş ümit her zaman var :)(((( moralimmm o kadar bozukkı rabbim şu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul etsinnn canlarrrr ....................
sperm gerçekten 3 4 gün yaşıyorsa bir ümit var içimde inşallahhhhhhhhhhhhhhh
Senin bugun adet günündü galiba hadi inşallah bebek gelsinKızlar Günaydın bende gelen yok henüz bakalım ne olacakkk
Noldu cnm haydr yapablecğmiz bşy var mı lütfen söyleSelam canlar nasil gidiyor bakalim ben bugun cok stresli bi gun gecirdim cok yiprattim kendimi dua edin benim icin kizlar
Saol canim benim dua etsen yeter benim cocuklar ev isleri falan yoruyo kendimi yipratiyorum ister istemez insallah bebegimde etkilenmez Allahim korusunNoldu cnm haydr yapablecğmiz bşy var mı lütfen söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?